bir garip mesele..

Iletisimi kes böyle insanlarla muhatap olup seviyeni düşürme.

Boşver millette ne dusunurse düşünsün. Kimseye bi sey ispat etmek zorunda degilsin.

iyide siz evlisiniz yani bu mesele olalı epey zaman geçmiş
şimdi mi anneni arayıp sitem ediyor :kahve:
malesef şimdi arayıp sitem ediyor aramıyormuşum sormuyormuşum hatta bizim iş yerinde bir abla ile aynı sitede oturuyorlar ona diyormuş bizimki nasıl arayıp sormuyor beni hiç

Insanlar bi iyilik yapiyor sonra ömrünün sonuna kadar köle olmanizi istiyor. yani ne olmus sen yalnizda olsan o evi tutardin. kendi yaptigi ayibi ortmek icinde ben sana iyilik yaptim vs vs takma degmez bana da zamaninda yapildi hatta bana iyilik yapan biri beni tahdit ederek alttan alttan birseyler istedi. ben avukatim tabi direk kurumuna sikayet ettim kurum amiri bir dilekce verin hemen geregini yapim dedi bende sözlü uyarin yeter islem yapilmasini istesem mahkemeye verirdim dedim. yani kisacasi boyun egme bunlara.

Bu ne yuzsuzluk! Ne manyak insanlar var. Hem komsuda de hem de evden cik. Bir de utanmadan sikayet ediyor. Pes valla!!!!

size laf getirenlerin ağzına tıkayın lafları. bu şekilde duymamış olursunuz.

tepkileriniz, sanki olay bugün olmuş gibi..
bu kadar niye kızıyorsunuz ki?
yorumların hiçbirinde de bir şey yok üstelik..

kuzeninize, "bu konuda konuşulacak bir şey yok" dersiniz.
eğer kuzeniniz eşine mahcup oluyorsa, sizi sıkıştırıyorsa bu konuyla ilgili
"ben de nişanlıyken mahcup olmuştum" diyin.

bazı insanlar da kendini fasulye gibi nimetten sayıyor.
tuhaf..

tepkileriniz, sanki olay bugün olmuş gibi..
bu kadar niye kızıyorsunuz ki?
yorumların hiçbirinde de bir şey yok üstelik..

kuzeninize, "bu konuda konuşulacak bir şey yok" dersiniz.
eğer kuzeniniz eşine mahcup oluyorsa, sizi sıkıştırıyorsa bu konuyla ilgili
"ben de nişanlıyken mahcup olmuştum" diyin.

bazı insanlar da kendini fasulye gibi nimetten sayıyor.
tuhaf..
nasıl tepkili olmayayım olay ısıtılıp ısıtılıp önüme konuyor suçsuzken suçlu konumuna düşürülüyorum

Kiminle laf gönderiyorsa ben olsam ona anlatırdım işin aslını. Bunun dışında da hic muhatap olmazdim. Engellerdim hatta.
2 gun evinde kalmaniz da bir gönül borcu yaratmaz bence. Kim olsa aynısını yapardı.

Back
X