Bir garip tanisma hikayasi.

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
Merhaba kızlar aslında bana hayırsız davranan bir ara flört ettigim biriyle ilgili anlatcaklarim.
Bundan 4 yıl önce onunilk kez gördügumde ondan elektrik almıstim gunumuz tabiriyle.hic konismamiza ragmen. Arkadasimla ayni bolumde okuyordu fakültede soyle bi selamlasmislardi bende yanlarindaydim. Ama iste yüzünu bile unutmadim hic. Daha sonra hic gormedim onu. Taki 1 yil gecenenkadar uzerindenn 1 yil sonra baska iki kız arkadasim bu kizlarlada yeni tanismistim o donem sevgilim olmadiginin ogrenince bir arkadasimiz var istersen seni onla tanistiralim dediler faceden bir gösterdilerki benim bir yıl önce ki ilgimi ceken kisi sonrankanulettim tanistirdilar ama kizlar beni begenmedigini gorusmek istemedigini soylediler. Sonrasinda ben cok uzuldum ama kizlarda da bir tuhaflik oldugunu sezdim ama uzerine dusmedim hic.
Sonra o da bende mezun olduk ayni fakulteden mezunnoldugumuz vebortak arkadaslarimiz oldugu icin surekli facede karsima cikiyordu. Bir gun dayanamadim ekledim tanidi beni konusmaya basladi neredeyse sevgili olacakdikki birden irtibati kesdi meger sevgilisiyle ayrildigi donemde benimle konusmus onunla barismis benimle irtibati koparmis.
Sonrantekrar ayrilmislar aylarca whatsapdan falan yazdi amanben kirgin oldugum icun kknusmadim sonranikna etti beni ama ben guvenmedigimi soyledim sonra cok yalvardi bana cok ilgilendi. Bende kabul ettim ama o eski defterleride sordum. Ilk gorustugumuzde begenmeme diye birsey yokmus arkadaslarim onuda benide kandirmis. Ikincisindede irtibati koparma meselesini ayrildigu sevgilisinin annesinin ikisini baristirdigini o yuzden benimle konusmadigini soyledi ikinizle birden mi konussaydim dedi hatta ama tercihinino kizdan yana yapmasini sineyencektimmsonucta beni yeni taniyordu.n
Biz bununla 2 hafta kadar gorustuk tlefonla hattanyuzyuzede bulusacaktik ama benim ona soguk davrandigimi bahane etti hatta biraz abartip cinsel anlamda birseyler yasamak istedigini soyledi benimnkabul etmeyecegimi bile. bile ayrildik. Hatta bennsinirlendimnyeminler ettim bir daha yuzune bakmam diye. Sonra sosyal hesaplarina bir baktim ki o kiz yani ayrildigi sevgilisine gondermeler yapiyor hala onu unutamamamis anladimki benimlenayrilmaknocin bahaneler uretmis.
her yerden sildim onu. Uzerinden aylar gecti tweterrr hesabi acmistim yeni.hemen takibe aldi bende mahsius baskasini seviyormus gibi gondermeler yaptim. Nispet olsun diye. Sonra instgramdannekledim takibime izin verdi ama takip etmedi. Cok uzuldum sildim yine her yerden. Simdindusununce baskasina gonderme yaptigima bozulmus olabilir o yuzden takip etmemis olabilir. Cok pismannoldum yapmasaydim keske...
Simdi onun hala o kizi sevdigini dusunuyorum ama hala 1 yil gecmesine ragmen barismadilar. Acaba diyorum adim atsam tekrar en azindan bir sosyal mediadan eklesem hatami etmis olurum.
Fotograflarini gordukce hala ona karsi bir seyler hissettigimi anladim bugun. :-( ne kadar vefasiz olsada.

Son düzenleme:
yüz yüze gelmediğiniz için bile şanslısınız.hatta bence okuldaki kızlar size oyun oynamışlar ya.(ki şüpheliyim) aslında size iyilik etmişler.

yüz yüze gelmediğiniz için bile şanslısınız.hatta bence okuldaki kızlar size oyun oynamışlar ya.(ki şüpheliyim) aslında size iyilik etmişler.
Bilmiyorum esasında ama kızların bana söylediklerini anlattigimda onole olmamisti bana baska türlü dediler bosverelim gecmisi falan demisti. Ben zaten en basindan beri bizi tanistiran kizlardan birinin ondan hoslandigini düsundugum icin inanmistim. Cunku soyle kizin adi ayse olsun ayse normalde dis goruntusune ozenmeyen biri oldugu halde bizi tanistirsiklari gun cok suslu gelmisti. Ve sonrasinda konustugumuzda ben aysenin yaninda sonuk kalmisim cok daha fazla suslu gitmeliymisim bu yuzden ilkn zlenim kotu olmus ondan begenmemis falan beni asiri derecede suclamisladi.
Bilmiyorum belkide gercekden beni begenmedi en basindan beri denedi olmadi belkide bir sapik ama öyle biri gibide durmuyordu. Yillardir olan tesadufler belkide etkiledi beni ondan aklimda kaldi.

ulaşamadığın için takıntı yapmış olabilir misin?
öbürkü kızla 1 senedir neden görüşmüyorlar peki.seninki görüşmek istiyor muymuş o kızla

öbürkü kızla 1 senedir neden görüşmüyorlar peki.seninki görüşmek istiyor muymuş o kızla
Neden ayrildiklari konusunda uzakligin sıkıntı oldugunu söyledi sanki kız sıkıntı yapmıs.baskada anlatmadi hatta dediki belkino bir baskasini hile bulmus olabilir dedi. Pek konusmak istemedi bize bakalim onu bunu bosverelim dedi. Ama biznayrildikdan sonra onkizanhep gondermeler yapmis.
Kiz bu yil yeni bitirdi liseyi 18 yasindadir sanirim benimki diyeyim soz gelisi o da 25 yasinda büyuk yani kızdan. Kizda böyle istemem yan cebime koy muhabbeti yapiyodu tweterda ergen ergen..
Benimki kıza gitse kız kesinlikle kabul eder bence ama neden gitmuyo aralarindaki sorun ne kiza gitmedigi halde neden hala gonderme yapiyor bilmiyorum.

Bir de bende nasil bi takınti oldu onuda söyleyeyim o ortak arkadaslarimiz olan kızlar o sekilde yapmasalardi biz o zaman belkide sevgili olurduk bu kızda hic aramiza girmemis olurdu.
Bide benim hic erkek arkadasimnolmadi onun kadar iyi davranan bana güzelnsözler söyleyen hic bir erkek olmadı. Onca seye ragmennobyuzden görusmeyi kabul etmistim. Ama olmadi yine iste.

kız baya küçük yalnız.zaten görüşmemesi lazım.çünkü, 18den küçükmüş.olmaz tabii ki de.bence pek takma bu kızı.diyecem.kınamak istemem de yaşı küçük ya.anlatabiliyor muyum.çocuk yani.anla işte.

birde bu arada bahsettiğin kızlar yalanda söylemiş olabilir tabii.çünkü okuldaki sevgillimle beni tanıştıran kızda neredeyse bana yalan söyleyecekmiş gibiymiş.yanımdaki arkadaşım engel olmuş.

Bir de bende nasil bi takınti oldu onuda söyleyeyim o ortak arkadaslarimiz olan kızlar o sekilde yapmasalardi biz o zaman belkide sevgili olurduk bu kızda hic aramiza girmemis olurdu.
Bide benim hic erkek arkadasimnolmadi onun kadar iyi davranan bana güzelnsözler söyleyen hic bir erkek olmadı. Onca seye ragmennobyuzden görusmeyi kabul etmistim. Ama olmadi yine iste.

düzgün bir adam bulduğunda bunu hepsi yapar.önemli olan o güzel sözlerin sadece ağızdan değil kalptende çıkması

kız baya küçük yalnız.zaten görüşmemesi lazım.çünkü, 18den küçükmüş.olmaz tabii ki de.bence pek takma bu kızı.diyecem.kınamak istemem de yaşı küçük ya.anlatabiliyor muyum.çocuk yani.anla işte.

birde bu arada bahsettiğin kızlar yalanda söylemiş olabilir tabii.çünkü okuldaki sevgillimle beni tanıştıran kızda neredeyse bana yalan söyleyecekmiş gibiymiş.yanımdaki arkadaşım engel olmuş.
Kiz bir garip zaten ben o yaslarda üniversite derdindeydim o ise kendinde. Büyuk adamlarda ne bulipda sevgili oluyorsa bide annesi barıstiriyormus anneye bak.
Bu kiz komsusununkizi fakulteden ayrilinca 1 hil orada kalmisti o zaman sevgili olmuslar. Gunahini almayayimda bu cocugun durumu iyi maddi acidan. Kizsa anladigim kadariyla o kadar iyi degil. Maddiyata heves etmis olabilirler anali kizli.

kızın yaşını öğrendikten sonra olaya çok farklı bakmaya başladım.bence asla bu kişiyle görüşmemelisin.çünkü kız 16 yaşındayken mi görüşmüş.ilişkilerde yaş farkı olur da .o yaştaki kızla olmaz.

düzgün bir adam bulduğunda bunu hepsi yapar.önemli olan o güzel sözlerin sadece ağızdan değil kalptende çıkması
Ondada haklisin evet ama cikmiyor karsima su ana kadar karsima cikanlarin enniyisi. Surekli sonradannnefret ettigim tipler cikti karsima simdiye kadar. Bir hundan nefeet edemedim. Cunku iyi davrandi bana hakaret bile etsem altran aldi.

kızın yaşını öğrendikten sonra olaya çok farklı bakmaya başladım.bence asla bu kişiyle görüşmemelisin.çünkü kız 16 yaşındayken mi görüşmüş.ilişkilerde yaş farkı olur da .o yaştaki kızla olmaz.
Kiz 16 17 yasindaymis evet. Dedigim gibi okul bitince memlekete donmustu kizno sira tavlamis bunu. Kiz tavlamis diyorum kesin bilgi tweterina yazmis onceden cocukda sasirmis yazmis.

Kiz bir garip zaten ben o yaslarda üniversite derdindeydim o ise kendinde. Büyuk adamlarda ne bulipda sevgili oluyorsa bide annesi barıstiriyormus anneye bak.
Bu kiz komsusununkizi fakulteden ayrilinca 1 hil orada kalmisti o zaman sevgili olmuslar. Gunahini almayayimda bu cocugun durumu iyi maddi acidan. Kizsa anladigim kadariyla o kadar iyi degil. Maddiyata heves etmis olabilirler anali kizli.

ne olursa olsun lütfen uzak dur.bahsettiğin kızın o yaşlarda olabileceğini tahmin etmedim.beni bir ablan olarak gör.lütfen şu pis herifi salla gitsin.hatta ailesine haber ver diyecektim.annesi barıştırıyormuş.bir bayan kendinden büyüklerle çıkar ama 16 -18 yaşında değil.20 falan desen anlıyacam.abartmıyorum her halde.

Ondada haklisin evet ama cikmiyor karsima su ana kadar karsima cikanlarin enniyisi. Surekli sonradannnefret ettigim tipler cikti karsima simdiye kadar. Bir hundan nefeet edemedim. Cunku iyi davrandi bana hakaret bile etsem altran aldi.

bahsettiğin çocuk 25miş.ki sende en fazla o kadarsındır.bu ne acele.

bırak şu s..yancıyı...
yok abartmıyorsun bende senin gibi düsunuyorum o yaslarda biri sevgili olabilir ama kendi yasitlariyla.
Evet ayni yasyayiz bende 25 im.
Bende kiziyordum ayni sekilde s...yanci diye aklima dustu bide hala barismamislar falan bugun baktim iyice olur mu acaba dedim.
Acelemde cevre baskisindan kaynaaklaniyor, ne kadar okursan oku okunykne bu cevrede buluyorum kendimi. Görücu geliyorlar istemiyorum ailemde vermez zaten ben istemeyince. Sonra dedikodu cıkarıyorlar filanin ķızı bızim oglanla evlenmek istedi versilerde biz almadik diyorlar. Bu olay 2 farkli ailede aynisini yapinca bende bi kurtulma istegi olustu coknyoruldum bu tip dedikodulardan. Bu devirde verdilwrde almadik ne? Midem bulaniyor. Hatta biri yuzume dedi seni kardesime almiyorum diye höyle daveaniyosun dedi zoruma gitti. Bugum yine bu anlattigim kisi geldi aklima olur mu diye dusundum hepsi bu.

Olurdu yapardi di di di di ....kendini kandirmaya alismissin sen ...

Back
X