- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 40
- Konu Sahibi clementine_
-
görüşmeme kararınız çok mantıklı ama kafama takılan şey tayinciiyiz demişsiniz ve bu insanlarla şuana kadar içli dışlısınız şimdiye kadar neden böyle bi rahatsızlık dile getirilmedide şurda gitmenize bi kaç ay kala söylendi şimdiye kadar tahammül ettiyseniz bikaç ay daha katlanırdınız bence hemde birden görüşmeyi kesen taraf olmazdınız
Eşinin bukadar tepki göstermesinin sebebi arkadaşının eşi oluşu.Dışarıdan tanımadığı bir kadın asılsa bir erkeğe hoşuna gider egosu şişer.Ama arkadaşının sevgilisi eşi asılsa kendini kötü hisseder.Aynen senin eşindeki durumda bu.Birde kadın yok ben senden daha güelim gibi laflar ediyorda sen nasıl hala onunla görüşmeyi kesemiyorsun onu anlamadım.Öyle konuştuğu an bence ya sen ne demek istiyorsun hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalarından görüşmeyelim artık de kestirip at yani görüşmemen için aslında kadın eline kozda veriyor.
clementine canım valla ayağa kaltım alkışlıyorum o derece yani
rabbim sizi nazarlardan kem gözlerden korusun
bende nişanlıma hep böyle davranmaya çalıştım, her daim erim bildim, öyle davrandım
ama tek hatam onu çok sevdim ve bunu belli ettim hep.
galiba sevgimle boğuldu zavallıcık
neyse rabbim bana da senin sakınliğinden nasip etsin inş azıcık yaa
konu baglanmıs o konuda yazacak bıseyım yokta
dısarı cıkmanız yasak derken mesela ızınlı gunlerde dısarı fılan cıkamıyormusunuz esınızle ıkınız bı yere gıdıcez oraya gıdıcez vs gıbı seyler soyleyebılırsın dıye dusundum
İnşaallah.Allah en kısa zamanda eli yüzü düzgün bir evlat (erkek) nasip etsin .Size ve de tüm isteyenlere.Konularınız dizi gibi,heyecanla okuyorum .Mutlu sonla bitmesi tabii ki en güzel tarafı.Allah cümlenizin mutluluğunu daim etsin, mutlu olmayanlara da olmayı nasip etsin inşaallah(âmin)
Eşinin bukadar tepki göstermesinin sebebi arkadaşının eşi oluşu.Dışarıdan tanımadığı bir kadın asılsa bir erkeğe hoşuna gider egosu şişer.Ama arkadaşının sevgilisi eşi asılsa kendini kötü hisseder.Aynen senin eşindeki durumda bu.Birde kadın yok ben senden daha güelim gibi laflar ediyorda sen nasıl hala onunla görüşmeyi kesemiyorsun onu anlamadım.Öyle konuştuğu an bence ya sen ne demek istiyorsun hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalarından görüşmeyelim artık de kestirip at yani görüşmemen için aslında kadın eline kozda veriyor.
allahım eşime hz yusuf iffeti ver rabbim diye mi dua ediyoruz yoksa özel bir duası mı var...??
arkadaşım bir önceki konuna baktım da eşinle aralık ayında bir soğukluk yaşamışsınız birden bire sana ilgisiz davranmaya uzaklaşmaya başlamış, 2 ay raporu varken, üstelikte rahatsızken memleketinde durmamış görev yerine dönmüşsünüz... günahını almak istemem ama kadınla eşinin arasında herhangi birşey yaşanmış olabilir. Tabi bu benim fikrim eşini en iyi sen bilirsin. Ben derim ki o kadınla ilişkini kes kocanı dinle
arkadaşım bir önceki konuna baktım da eşinle aralık ayında bir soğukluk yaşamışsınız birden bire sana ilgisiz davranmaya uzaklaşmaya başlamış, 2 ay raporu varken, üstelikte rahatsızken memleketinde durmamış görev yerine dönmüşsünüz... günahını almak istemem ama kadınla eşinin arasında herhangi birşey yaşanmış olabilir. Tabi bu benim fikrim eşini en iyi sen bilirsin. Ben derim ki o kadınla ilişkini kes kocanı dinle
Aldatmayan erkek yoktur diyen gruptansınız sizde heralde.yanılıyosunuz.erkek eger ewinde huzurluysa dır dır eden karısı yoksa içindede allah korkusu zina korkusu varsa isterse karşısına dünya güzeli çıksın hiç farketmez.erkekleri anlamak burda önemli olan.erkekler öle akşama kadar karım etrafımda full makyaj dolansın gözümü güzel görünsün istemez.erkek şefkat bekler.tabi adam olan erkek bunları bekler.öbür türlü erkekte aldatmak için fırsat kollar.her erkek aldatmaz yani.bunun fırsatla fln ilgisi yok.kaldıki şu zamanda artık kadınlar erkeklerden daha tehlikeli.bence böle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?