- Konu Sahibi clementine_
-
geçen gün kofte yapmıştım yemedi güzel olmamış dedi
yemeklerin içinde birşeyler bulur ama hiç gostermez
ha en komiğini soyleyim ben senden daha güzelim dedi dün
e$in hakli gibi duruyor
bi an once ayagini kesmelisin kadinin
sende fazla cool takiliyormu$un canim ya :)
bahane bulmak için kendini yorma
bundan sonra goru$meyelim de bi sms at
ararsa açma
kapiyida açma
:)
arkadaşım valla cool olmakla ilgisi yok kondurmak istemiyorum kondurursam çok üzlürm adam kalmaz güvenecek
kuzum burada neler neler okuduk
sen o kadar şanslısın ki...
genelde kadın farkeder başka birinin kocasına bu tavırlarını, kocası inanmaz. senin eşin kendiliğinden rahatsız olduysa vardır bir hikmeti.
belki de kadının daha ileri bir hareketi oldu, eşin ortalık karışmadan arayı soğutmak için sana üstü kapalı anlatıyor. sen iyi niyetinden kadından şüphelenmemiş olabilrsin ama o erkek haliyle işkillendiyse kokusu çıkar.
dersi bahane et. geldiğinde gerekirse surat as. hatta neden olmasın işin olduğunu açıkça söyle. sizde kalmak isterse de açık açık "eşim bu tür komşu ilişkilerinden hoşlanmaz" de. çok korkuyorsa arada sen git.
oneo mu çigniyon bacım O NE ÖZ GÜVEN O DESEYDİN KUJUMTİP YA PAPUCUMUN GÜZELİ DİYEMEDİNMİ AYYYYYYYYYYYYYYYYY ÇILDIRDIM BURDA YAHUUUUU
gelinim eşimide gorsen
sevmeyen yoktur
hele son zamanda dahada toparladı kendini
hoş sohbettir
komiktir
ama bunlar gelince yüzün asıyor namaza mescide gidiyor orda oyalınıyormuş.
artık olmadı eşsiz gorüşeceğim.
nil uçurumdan itseydin benide tam olsaydı kuzum ya
yani benim yapmadığım ama yadırgamadığım şeyleri var
mesela çayını hep o doldurmak istiyor
hep eşimle sohbet etmek istiyor
mutfakta benle kalmaz mesela
ama genel olarak ilgiden hoşlanan bi hanım
geçen sene her gittiğim ortamda ilgi çekiyorum çok güzelim diyordu
acaba diyorum????
ay kurban olurum seni başıma verene yaşirin şirin soruyo bide güzelliğin görecelidirde benim sempatikliğimle yarışamassın deseydin ya bi kere 27 yaşadım ve hiç ben güzelim diyen güzel kız görmedim hepsi paçavraydı bu nası bi tip sen pamuk prenses gibi kızsın hiççç sanmıyorum senden güzel odugunu yellozun töbe töbe
içinemi dogdu yoksa kız yarın sabah test yapacam günüm bugündü ama olmadım içimdede bi his var hayırlısı artık yarın haber veririmbu arada ben her zaman sinirliyim canım ya mağazada kız eşimle yılışık konuştu diye kabinden çıkınca ortalığı birbirine katmıştım eşim arkamda şehri turlamıştım yazıııkk ne çekti kocam benden beeeeee
senin ozel msjını okuduktan sonra mutfağa gittim elim ayağım titredi
salata kasesi alayım dedim dolaptan 2 salata kaseside tuzla buz oldu elim kesildi
neyse içim ferahlıdı birden
iftar vakti yaklaştı ben sofrasını hazırlayım eşimin sana ayrıntılı yazacğım
çok çok teşekkür ederim uyardığın için
içimde bir sızı oldu okurken gozyaşlarımı tutamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?