- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
- Konu Sahibi clementine_
-
nilim oda ders çalışıyor anlamadığı konuları gelip soruyor
evimin düzenini bilir.
bide biraz once dedi eşim çok eleştiriyor seni yaptığın yemeklere bi bahane buluyor nasıl fark etmiyorsun diyor.
kendimi aptal gibi hissettim arkadaşım bir an
yellozlar evli erkeği" zoru başarmak" olarak görüyor demek ki
sen bi çay koy biz toplanıp seni dövmeye geliyoruz.
ayyy hala eşsiz görüşürüm diyor....
bak benzer bir durumum vardı. liseden beri yıllarca arkadaşım olan bir kız. ayrıntı vermyeyim. baktım olmuyor. mesaj atttım. ilk günden beri bana yaptığı her şeyi yazdım. yeter dedim bitti.bu kadar. kafam rahat şimdi
konuşamam dersen mesaj at: "bir daha görüşmek istemiyorum" de
kimsenin günahını almak istemem ama bana bu arkadaşının davranışları pek normal gelmedi..yukarıda saydıkların örneğin..
lütfen eşini dinle ve bir şekilde tepkini koy.eminim eşin bazı şeyleri hissetmiştir yoksa boşuna seni uyarmazdı.
bence kesinlikle taviz verme o bayana. eşinin bi bildiği olduğunu düşünüyorum, askerlerin çok güzel bir önsezisi oluyor. farklı insanlarla karşılalştıkları için artık uzmanlaşıyorlar mı diyeyim, ne diyeyim.. bizden çok daha kolay çözümledikleri kesin. eşinin hareketini çok beğendim, gayet rahat bi şekilde sana sinyalleri vermiş uzak durman için. bence kesinlikle uzak durmalısın. yoksa sen üzülebilirsin, eşinden veya o bayandan daha çok.
2 dk once aradı eşimin bugün oruç olduğunu biliyor tatlı yaptım gelin mutlaka dedi
hiç boşuna kızma gelinim bu gece mutlaka gideceğim
alemin malı benmiyim bir de ben alıcı gozüyle bakayım hareketlerine....
ay kurban olurum seni başıma verene yaşirin şirin soruyo bide güzelliğin görecelidirde benim sempatikliğimle yarışamassın deseydin ya bi kere 27 yaşadım ve hiç ben güzelim diyen güzel kız görmedim hepsi paçavraydı bu nası bi tip sen pamuk prenses gibi kızsın hiççç sanmıyorum senden güzel odugunu yellozun töbe töbe
yeşil goz uzun boy sarınşınlık sevmiyormuş nilim kadın dediğin minyon olurmuş esmeri makbulmüş
2 dk once aradı eşimin bugün oruç olduğunu biliyor tatlı yaptım gelin mutlaka dedi
hiç boşuna kızma gelinim bu gece mutlaka gideceğim
alemin malı benmiyim bir de ben alıcı gozüyle bakayım hareketlerine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?