bir gariplik var ama..

Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim çünkü yol yakınken eşin farketmiş
Demekki epeydir eşine ilgisi var ki sende söylüyorsun eşimi yeri geliyor arıyor bilmem ne.
Ayrıca bir kadın arkadaşının komşusunun kocası gelince niye oturmaya devam etsin bizde yoktur böyle birşey hemen kalkar gider
Ben eşimin arkadaşının hanımına oturmaya gidiyorum bazen adam gelmeden kalkıyorum kadın ısrar etse bile.
Eşinin de kıymetini bil efendi dürüst adammış arkandan iş çevirmemiş
Bu gibi kadınlardan korkarım ben kendini çok beğenen üstelik herkesinde kendine hayran olduğunu sanan aşırı özgüvenli tiplerden
Ulan kendi kocası dururken niye senin eşine et yedirmeye kalkıyor, ayrıca onun kocası hiç mi rahatsız olmamış karısının hareketlerinden
Neyse canım sen eşinin lafını dinle.
Samimiyeti kes
Temizlik yapıyorum,ders çalışıyorum(hoş o da çalışıyormuş ama aklı başka şleylerde) bence size gelmek için bahane
Uydur birşeyler işte soru sorcam filan derse bilmiyorum o konuyu bende anlamadım filan at birşey.
Baktın olmuyor açıkca dile getir
Bana sorarsan eşim müsade etmiyor deme kocanı filan arar bu yüzsüz, yada kadının kocasının kulağına gider eşine niye öyle diyorsun deyip kavga filan çıkmasın.
İş sende bitiyor anlayacağın
Ve eşine tekrar aferin
neler okuyoruz burda

cloşum özeline msj geldimi benden emin olamadım bu arada çık biraz sakinleş akşam buralarda olurum yine konuşuruz eşinde üzülmesin bu halini görüp

Kardeşim bu kadar bayan görüşme diyor, sen hala o zaman eşsiz görüşürüm diyorsun. Belayı zorla davet ediyorsun. Eşin ne söylediyse onu yapsana. Sonra iş işten geçtikten sonra huzurun gittikten sonra, ağlamaya zırlamaya başlayınca geç olmuş olacak. Kimbilir eşine ne hareketler yapmıştır, ne laflar söylemiştir herşeyi sana söyleyemiyordur.Seni beğenmemesi seni eleştirmesi eşinin gözünde seni küçük düşürmek soğutmak herhalde bunu anlayamıyormusun çokmu safsın, çokmu iyi niyetlisin allah aşkına. Allahtan eşin karakterli biri de yuvasına leke getirmiyor. Çok sinirlendim şu sizin sakinliğinize. Gözünüzü açın size söylenenleri uygulayın evinize asla sokmayın ilişkinizi o bayanla bitirin sonra çok geç olur. Ah akılsız aklım dersiniz. Kusura bakmayın biraz sert oluyor ama hak ediyorsunuz.

Evet bir gariplik var bu kadının davranışlarında gariplik var.
Eşin doğru söylüyor gitsin eşine versin et falan senin eşine ne diye hizmet ediyor?
Ona mı düşmüş yani.
Eşine helal olsun bu rahatlıktan rahatsız olmuş ama.
Çoğu erkeğin hoşuna bile gider yani bu tarz ilgiler, göz yumar

Tabi gelme demek zor ben de diyemem.
Ama mesafe koyabilirsin.
Eşin aramalara cevap vermiyormuş, sen de verme.
duymadım görmedim diye bahaneler üret geri de arama.
O da salak değildir heralde görüşmek istemediğinizi anlar bir zaman..

clemim bir erkek bir bayanın davranışlarından rahatsızsa orada durmak lazım
hele ki bir erkek rahatsızsa..
bazı erkekler bilirsin bu durumdan hoşlanır saman altından su yürütür ya Allah'tan seninki seni uyarmış
inanki takdir ettim
tek yapman gereken eşini dinlemendir canım
bahane ne olur bilmiyorum ama öyle ya da böyle soğuk dur gelmesinler evinize
ne olur ne olmaz. yuva zor kuruluyor kuzum

Son düzenleme:
ay kuzum bu ne sakinlik ne sabır böyle
ben olsam çoktan kadının saçlarını yolup eline vermiştim

canım bence eşinin sözünü dinle kadınla görüşme bir daha diğer yorum yapan arkadaşların dediği gibi bir bahane bul her seferinde sonunda o da bıkacak ne seni davet edecek evine ne de sizin eve gelecek bak gör.

ama eşine helal olsun başka adam olsa hoşuna gider daha fazla görüşmek isterdi...

Arkadasim belki arkadasina kondurmak istemiyorsun, belki dusundugumuz gibi birsey yok ama bence ilerde uzulmemek icin bastan onlemini al derim. gecenlerde esimle konu konuyu acti burda bir arkadasin dedigi gibi erkekler kadinlardan namusunu korur oldu dedi. ozellikle evli erkekler daha dikkat cekiyormus.ben soylemek istemiyorum boyle seyleri ama durum bu dedi. bence sen esinin dedigini yap gorusmeyi birakin ilerde uzulen sen olacagina bastan uzen sen ol.

bence kesinlikle taviz verme o bayana. eşinin bi bildiği olduğunu düşünüyorum, askerlerin çok güzel bir önsezisi oluyor. farklı insanlarla karşılalştıkları için artık uzmanlaşıyorlar mı diyeyim, ne diyeyim.. bizden çok daha kolay çözümledikleri kesin. eşinin hareketini çok beğendim, gayet rahat bi şekilde sana sinyalleri vermiş uzak durman için. bence kesinlikle uzak durmalısın. yoksa sen üzülebilirsin, eşinden veya o bayandan daha çok.

yellozlar evli erkeği" zoru başarmak" olarak görüyor demek ki

Allah boyle kisilerle karsilatmasin bizleri ins.buyuk konusmak istemiyorum ama ben konu sahibi arkadasim gibi sakin duramam zor neymis gosteririm ona... tobe tobeeer sinirlendim simdi

2 dk once aradı eşimin bugün oruç olduğunu biliyor tatlı yaptım gelin mutlaka dedi

hiç boşuna kızma gelinim bu gece mutlaka gideceğim

alemin malı benmiyim bir de ben alıcı gozüyle bakayım hareketlerine....

kadesa bende günahını almak istemiyorum

hani bazı insanlar vardır ilgiyi üstnde isyen

herkes onunla ilgilensin

yaptıklarını beğensin süslensin

oyle bir tip..

yoksa yedirsin içirsin gelsin yardım etsin çok sever..

aklım karıştı benide mazur gorun..

Gercekten bazen birsei acikca soylemeyip ustu kapali anlqtip sinyal verilmisse bilinki sizi gereksiz kisiler yuzinden uzmemek icindir. ayrinti vermedi diye kulak ardi etmeyin bence

bitanem ne safsın ne cahilsin. eminim bu gözle değerlendirdiğinde eşine hak vereceksin.

ama bence bugün gardını al dişini göster biraz

mesela tatlıyı beğenme

yeşil goz uzun boy sarınşınlık sevmiyormuş nilim kadın dediğin minyon olurmuş esmeri makbulmüş

kocan görüşme diyor sen ısrarla gidiyorsun yapma işte adamın aklına sokma şu kadını iyice bak hazır adamda istemiyorken.
Kocanın lafını dinle canım. Erkeklerin vardır bir bildiği.
Sonra çok ağlarsın iş işten geçmiş olur.
Burda yazıyorlar kocam komşumla arkadaşımla beni aldattı diye.
Sen bile bile lades diyorsun.
Daha Ne diyelim ki!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…