bir gariplik var ama..

İnsanlari gercekten anlamak zor kendi evliligi mukemmel bile olsa maddi manevi hicbir sorunlari olmasa bile kiskancliktan catlayan insanlarla dolu etrafimiz bu zamanda. sirf sen esinle iyi geciniyorsun diye kiskanip esinin ilgisini cekmeye calisiyor olabilirde. allah sizi birbirinize bagislasin gercekten esini cok takdir ettim tabi senide boyle iyi niyetli oldugun icin ayri takdir ediyorum...

cudana ağzına sağlık çok güzel açıklamışsın.

clemantinecim eşin akşama gitcek mi ne diyo eger dikkat edip anlamak istiyosan git kadına ama soğuk davran ona eşinlede dip dibe aşkım balım kurabişim de otur çatlasın haspam

bundan sonrada arayı sogut yemek falan gelincede toktuk yiyemedik döktüm vs de anlasın

bu kadının gözü göz degil tatlım.. insanlar rahat olabilir belkı yalnız oldugu ıcın oralarda seni dost da görmüs olabilir..

ama yalnızken size kalınmaya gelınmez senı cagırabılır yalnızım bizde kal die.. cunku senın evınde esın var dusunulmesı lazım belkı esın cok yorgun yayıla yayıla tv ızlıcek yada senınle vakıt

gecırmek ıstıcek.. bunları bır ınsanın hele hele bır kadının dusunmesı lazım evlı bır ınsanın evıne gıderken.. dusuncesız bırı demek .. orada hıc arkadsı olmadıgında esı nobetdeyken pasalar gıbıde evınde oturacaktı... sanamı guvendi yok korkuomus ta.. uzak tut kıskanc fesadı.. hemde bir an önce nazar degdırmeden...

ki, eşin hoslanmıo bu kadından.. bır erkek neden hoslanmaz bır kadından? sadece rahat tavırları oldugu ıcın mı esi ile ıs arkadsı olmasına ragmen? ılk once bunları dusunmek gerekir

bu kadını yavas yavas evınden kendınden ve esinden ayagını kes.. esinle bir laf edin, kadına ve onun esıne karsı.. ne bılıyım esın rahatsız olsun.. yani bır sekılde musaıt olamayın

Son düzenleme:

cudanam

arkadaşım yorumunu bekledim gerçekten..

sağol çok teşekkür ederim canım benim hepimizin yuvasına huzur versin Rabbim

saflıktan değilde cudanam kondurmak istemedim hani

birlikte yiyoruz içiyoruz oturuyoruz

destek oluyoruz..

içim elvermedi anlıyormusun ama ote yandan

eşim çok kararlı

ama ben bugünde gidip kendi gozümle gormek istiyorum

kafama beynime kazınsın istiyorum

5 vakit namaz kılıyor nas felak okuyoruz

yani büyü falanda işlemez diyorum

yalnız geçen fincanın içinde üzerlik otu getirmiş yak bunu nazara iyi gelir dedi

eşime soyledim daha doğrusu fincanın farklı olduğunu gordü

bende soyledim aldı suya attı okudu

sakın kabul etme dedi bir daha

birşey yoktur değil mi cudana

eşin lafı cuk oturtmuş
saf insan herkesi kendi gibi bilir, düşünsen bile konduramazsın, kendin öyle bişey yapmamışsın ki nerden biliceksin
ama bak analiz ediyorum da.. kadın kendini seninle kıyaslıyo, kendi yaptıklarını olumlu gibi gösterip seninkileri olumsuz olarak söylüyo
adamın aklına girmeye çalışıyo bariz
bu durumda erkekler genelde ya ''o benim kardeşim'' deyip durumu görmezden gelirler. ya da fırsatı değerlendirmeye bakarlar.
ne mutlu ki eşin her şeyin farkında. yolun dikenlerini fark etmiş ve o yoldan çıkıp seninle birlikte doğru yoldan devam etmek istiyor.
nolur onu dikenli yola itme, elinden tut ve doğru yoldan devam edin.
gerekirse sadece 2 niz, dostsuz arkadaşsız.. ama huzurlu, zaten adı üstünde eşsiniz, siz birbirinize yetersiniz.
o kadına da ayıp olcak diye düşünme. bak biz eminiz burda buna, ama sen şu an sindiremiyosun olanları anlıyorum. tamam o zaman bu akşam gidin, bu bi deneme gibi olsun. olanları bi kere daha gör emin ol. zaten bu akşamdan sonra senin de vicdanın rahat olucak, sen de bizler gibi düşünüceksin eminim. o halde git, git ve gör. geldiğinde de eşine ''senin gibi birine sahip olduğum için çok şanslıyım, bizi doğru yola yönlendirdiğin için teşekkür ederim'' de

canım eşin maaşşalah çok yakışıklı kardeşim olsun sende çok güzel bi kızsın ve birbirinize inanılmaz yakışıyorsunuz anladığım kadarı ile de uyumlu ve anlaşan bi çiftsiniz yani kıskanılmak için idealsiniz anladın mı saf olma güzelim azcık kötü düşün tamam mı mikrop nası vücudumuz için azı yarar çoğu zararsa kötülükte ruhumuz için az da olsa lazım

arkadaşa katılıyorum eğer kendim bi tahlil yapayım son noktayı koyayım diyorsan aynen bu taktiği uygula
Onun tatlısına mı kaldınız
Sinir kadın
Ona ne ya kocanın orucundan bi de tatlı yapmışmış
Nasıl o seni kocana kötülüyorsa yemeklerini sen de onun yaptıklarını beğenme şekeri az olmuş kuru olmuş de gitsin ukala kadın!!!

canım benim 10 dk çıkıyoruz ak koyun kara koyun belli olur bu akşam..

sosyal anlamda size neye mal olursa ,olsun eşinizi dinleyin ve o kadını evinize sokmayın. bir erkek eşine böyle bir şeyi söyleyip onun kalbine kurt düşürmeyi göze alıyorsa ortada ciddi bir tehdit var demektir.arkanızdan burnu büyüdü , görgüsüz gibi laflar çıkarmasını bekleyebilirsiniz mesela siz onu eve daha az ya da hiç sokmamaya başlayınca, bunları bir kere bilin ama asla önemsemeyin. dersini de gitsin başkasından öğrensin , ne o öyle sanki evlatlık alınmış gibi dakika başı arkadaşınız bile olsa aile evine girilir mi hiç.ayrıca allaha ne kadar şükür etseniz az ki kalbi temiz eşiniz varmış.allah daim etsin huzurunuzu.

sizde onun tatlısını beğenmeyi verin bu gece ben hiç hoşlanmadım bu kadından çok şanslısınız böyle uyaran kendini koruyan bi eşiniz olduğu için maşallah

yapamam arkadaşım ben güzelse güzel derim yerim bi güzel..
az daha ayvayı yiyecekmişimde haberim yokmuş...

zaten evliliğimin başından beri en çok duyduğum soz ne kadar şanslısın clementine

benim eşim nasıl çatlamadı şaşıyorum hala..

duadan herhalde..

ben eşime herşeyi yaptırabiliyormuşum

bazen otururken eşimle birbirimize bakıp gülümsüyormuşuz

ne o oyle yeni evliler gibiymiş

lojmanda elele tutuş mamalıymışız ayıpmış

eşim bulunduğumzu ortama benden sonra gelirse burnumdan oper oyle geçer

büyü mü yaptırmışım adama..

benim ilk erkek arkadaşım çocuktum ben onunla tanıştığımda neler çektik ilk evlendiğimiz zaman makarnanın yanına alacak yoğurdumuz yoktu küçük yaşta tek başımıza birbirimize tutunduk bende anlatmıyorum boyle şeyleri
insanlarda hep paramız vardı hep mutluduk herşey ayağımıza geldi sanıyor

güç bela ikna ettim burnundan soluyor nilim:44:

canım görüşme ya çok mu lazım eşinle huzursuz olacağına. Şassnlısın ki eşin arkadaşlığınızı bitirmek istemiş çoğu erkek olsaydı başka şeyler olabilirdi. Uygun değilim de gelmek istediğinde kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Birde şu var erkekler bu konularda bizden daha akıllı anında kendilerine olan ilgiyi anlıyorlar.

aynen soylediklerini yapacağım sedefim
zaten yazdıkların hep gozümn onunde
soğuk bir duşa ihtiyacım var
oda bu akşam olsun bitsin..

vay arkadas olaya bak :) esinize kocaman bi masallah diyorum:)) allahim mutlulugunuzu bozmasin.hep mutlu olun.

çok gülüyoruz birlikte evde oyun falan oynuyoruz bazen glüşümzn üstüne geliyorlar..

ama herkes mutlu olsun ev huzursuzluğu çok kotü

bu arkadaşım eşine o kadar kotü davranıyor ki ben utanıyorum bazen ortamı değiştiriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…