- Konu Sahibi clementine_
-
kankam ben karşı değilim
her zaman döverim adam olsunlar
aynen oyle arkadaşım
birlikte yedik içtik yeri geldi ağladılar kavga ettiler sabaha kadar uymadık destek olduk..
zoruma gidiyor ..çok zoruma gidiyor..
birde sakın yanlış anlama ama eşim çok yakışıklı benim burad goren arkadaşlarımda var
acaba diyorum sadece o yüzden ilgisinimi çekmek istiyor?
Senin kocan yandi o zaman canim, tabi yaklasan kadinlarda :)
Ah Clementine Ahhh :))
Onceki konunda ne dedim ben sana?
Esinin kiymetini bil demedim mi ?
Ben esini gormus bir insan olarak dunya ahiret abim olsun cok yakisikli ,
yureginin temizligi yuzune yansimis
Allah sana bagislasin :)
Ama cok asilan ve sizin o guzel sevginizi kiskanip huzur bozmaya calisan cok olur diye de dusunmedim degil...
Bu kadin belki de sirf o yuzden boyle davraniyor
Sen nasil bu kadar iyiniyetli kalabildin? :)
Hos benim de basimdan aynen bu tarz olaylar gecmisligi var ,
iyi biliyorum burda konum bile var :))
Bak ben sana soyleyeyim kadin esine goz koydugundan degil,
kendi evliliginde esinden gormedigi degeri baskasinda gordugu icin kiskaniyor
ve huzur bozmaya calisiyor.
Tek amac bu...
Ve boyle fesat insanlardan her sey beklenir...
Evine dahi alma.
Aklima evinize okunmus bir seyler koyabilecegi bile geldi. Belki de koydu, hani onceki konunda esinin birden degismesi aklima bunu getirdi ....
Cunku sen. de esinle aranda neler olduguna cok sasirmistin
Hatirladin degil mi?
Olmaz deme sen evi iyice bir ara her yere bak
ve asla o kadini evine sokma ondan geleni yemeyin vs
Gorusmeyi birden bicak gibi kes gitsin...
Sevginiz askiniz mutlulugunuz daim olsun...
açık ara bi mallık var üstümde benim..
valla..
utanıyorum boyle şeyleri konuşmaktan dillendirmekten..
hep başkasının başına gelirmiş gibi..
eşim benimle konuşurken 'yavrum ' der hep bişey isterken
geçenlerde eşi soyleyen var soylemeyen var olmuyo boyle dedi
eşimde herkes helaline soylesin yenge..
çay verdim o ara sağol yavrum dedi
hakkaten malmıyım neyim ben sedef
sağlıklı düşünemedim birden
cudana ağzına sağlık çok güzel açıklamışsın.
clemantinecim eşin akşama gitcek mi ne diyo eger dikkat edip anlamak istiyosan git kadına ama soğuk davran ona eşinlede dip dibe aşkım balım kurabişim de otur çatlasın haspam
bundan sonrada arayı sogut yemek falan gelincede toktuk yiyemedik döktüm vs de anlasın
ah benım safım hala iyilik arar olmuş
zaten bu zamanda kime güven kaldı ki illa güvenmek istiyorsun?
hiçbir zaman bir insana tam anlamıyla güveneceğimi düşünmüyorum ailem dısında
eğer sen görüşmeyi sürdürürsen dünya halidir belli olmaz
ya kocan da kadına ilgi oluşursa Allah korusun?
olmayan şey mi hayatta
canım benim kendi kocasına göstersin o ilgiyi
biz başkasının kocasına ilgi gösteren kadınlara o... diyoruz
sizde onun tatlısını beğenmeyi verin bu gece ben hiç hoşlanmadım bu kadından çok şanslısınız böyle uyaran kendini koruyan bi eşiniz olduğu için maşallah
amanın çok sert oldu arkadaşım bu ..
İnsanlari gercekten anlamak zor kendi evliligi mukemmel bile olsa maddi manevi hicbir sorunlari olmasa bile kiskancliktan catlayan insanlarla dolu etrafimiz bu zamanda. sirf sen esinle iyi geciniyorsun diye kiskanip esinin ilgisini cekmeye calisiyor olabilirde. allah sizi birbirinize bagislasin gercekten esini cok takdir ettim tabi senide boyle iyi niyetli oldugun icin ayri takdir ediyorum...
cudana ağzına sağlık çok güzel açıklamışsın.
clemantinecim eşin akşama gitcek mi ne diyo eger dikkat edip anlamak istiyosan git kadına ama soğuk davran ona eşinlede dip dibe aşkım balım kurabişim de otur çatlasın haspam
bundan sonrada arayı sogut yemek falan gelincede toktuk yiyemedik döktüm vs de anlasın
eşin lafı cuk oturtmuş
saf insan herkesi kendi gibi bilir, düşünsen bile konduramazsın, kendin öyle bişey yapmamışsın ki nerden biliceksin
ama bak analiz ediyorum da.. kadın kendini seninle kıyaslıyo, kendi yaptıklarını olumlu gibi gösterip seninkileri olumsuz olarak söylüyo
adamın aklına girmeye çalışıyo bariz
bu durumda erkekler genelde ya ''o benim kardeşim'' deyip durumu görmezden gelirler. ya da fırsatı değerlendirmeye bakarlar.
ne mutlu ki eşin her şeyin farkında. yolun dikenlerini fark etmiş ve o yoldan çıkıp seninle birlikte doğru yoldan devam etmek istiyor.
nolur onu dikenli yola itme, elinden tut ve doğru yoldan devam edin.
gerekirse sadece 2 niz, dostsuz arkadaşsız.. ama huzurlu, zaten adı üstünde eşsiniz, siz birbirinize yetersiniz.
o kadına da ayıp olcak diye düşünme. bak biz eminiz burda buna, ama sen şu an sindiremiyosun olanları anlıyorum. tamam o zaman bu akşam gidin, bu bi deneme gibi olsun. olanları bi kere daha gör emin ol. zaten bu akşamdan sonra senin de vicdanın rahat olucak, sen de bizler gibi düşünüceksin eminim. o halde git, git ve gör. geldiğinde de eşine ''senin gibi birine sahip olduğum için çok şanslıyım, bizi doğru yola yönlendirdiğin için teşekkür ederim'' de
canım eşin maaşşalah çok yakışıklı kardeşim olsun sende çok güzel bi kızsın ve birbirinize inanılmaz yakışıyorsunuz anladığım kadarı ile de uyumlu ve anlaşan bi çiftsiniz yani kıskanılmak için idealsiniz anladın mısaf olma güzelim azcık kötü düşün tamam mı mikrop nası vücudumuz için azı yarar çoğu zararsa kötülükte ruhumuz için az da olsa lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?