bir gariplik var ama..

canım çok sakinsin ama takdir diyorum seni tabii..

benim şu anda bile hiç tanımadığım o kadını gidip yolasım geldi !

clementine ya okudukça ben gerildim ben yolardım o kadını. Ayıp ya koacsının tepkisini merak ediyorum o fark etmiyor mu ki

eşiniz size açıkça ifade etmiş kadını istemediğini demekki kadının bir yanlışını gördüki söyledi .. siz farketmemiş olabilirsiniz ama belki kadının kocana ilgisi var, belki bakışlarıyla tavırlarıyla rahatsız etti eşini.. madem eşin istemiyorsa görüşmeyeceksin arkadaşım, o kadın kim ki sonuçta komşun, üstelik tayin olunca bir daha hiç görüşmeyeceğin biri, böyle bir insan için eşini kırmaya değermi?

gelmek isterse tabiki direk söyleme gelmeni istemiyorum diye ama bahaneler bul, işim var, yorgunum, uyuyorum, ders çalışıyorum vs. sakın sizde kalmasına müsade etme gerekirse artık eşim kızıyor gece kalma olayına dersin olur biter.. ve yerinde olsam kadının tavırlarını incelemeye başlardım, bak bakalım eşine karşı nasıl davranıyor ben huylandım bu kadından, eşini dinle yavaş yavaş muhabbetini azalt ve eşinlede sakın yalnız bırakma ne olur ne olmaz

Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
Sen farkına varmamışsın zamanında çünkü çok iyi niyetlisin Ama bak taşlar yerine oturuyor şimdi.
Fitneye bak aranızı bozmak için neler yapmış yapacaktırda sen önünü kesmedikçe.
Rabbim böyle kadınların şerrinden yuvalarımızı korusun
İnşallah bu akşam herşey biter kafanız rahat olur.
Nasıl olsa eşin asker olduğu için orda daimi değilsiniz
Ordan ayrıldıktan sonra numaralarınızı da değişirsiniz ne sen onu görürsün ne o seni inşallah
Kaç sene daha ordasınız?
Bugün senin için dua edicem şu fitneden kurtulun diye

canım benim bence böyle bi eşin olduğu için çok şanslısın.
rabbim sizi nazarlardan korusun...
her zaman derim bende nişanlıma allah senin sevginden ilginden mahrum bırakmasın beni başka bişi istemem derim.
mal mülk para hepsinden önce huzur ve sağlık var arkadaşım.

bence bu son görüşmem olsun o kadınla bundan sonrasında görüşmek istemediğini belli et, anlamıyorsa da açık açık söyle .
çok temiz kalplisin ama dikkat et canım,
allah sizi birbirinize bağışlasın,
böyle olaylar sizi birbirinize daha da bağlasın inş.
hiç bi zaman düşmanlara fırsat vermesin rabbim.
ama sende dikkatli ol azıcık olur mu

Bu nasıl arkadaş ya, çok fena bir de evinde kalıyormuş senin.

Eşin yerden göğe kadar haklı. Hatta sen tek başına da çok görüşme.

Bence kadın ilgi delisi ve lojmandan dışarı çıkamadığı için de eşine sarmış, değişiklik olsun sırf diye bile olabilir.
geçen gün kofte yapmıştım yemedi güzel olmamış dedi

yemeklerin içinde birşeyler bulur ama hiç gostermez

ha en komiğini soyleyim ben senden daha güzelim dedi dün

eşine helal olsun. şu dünyada kendini kadınlardan koruyan kaç erkek var ki.. eşini dinle. demek ki bir şeyler sezmiş. sen de haklısın. gurbet zordur. tutunacak dal ararsın. sonra da bağlanırsın. belli ki zaten az olan arkadaşlarından birini kaybetmek istemiyorsun. kendimden biliyorum. ama madem ortada böyle hayati bir durum var eşini dinle. görüşme o kadınla. allah yardımcın olsun..

Merhaba, ayy okurken gerildim senin yerinde olsam kadina acik acik artik gorusmek istemedigimi soylerdim. O kadini gormezsen bir sey kaybetmezsin belki arkadasiniz oldugu icin arkadas kaybetmis sayacaksiniz ama boyle arkadas olmaz olsun. Esinizin icinde Allah korkusu var masallahhhh, size boyle bir seyi soyleyerek sizi nasil sevdigini, deger verdigini gostermis. Sizin yerinizde keske esim bana boyle bir sey soyleseydide beni aldatmadaydi diyen kac kadin var.
( onlardan biri annem
O bayanla gorusmeyi kesip esinizin soylediklerine onem versiginizi gosterin. Allah sevginizi daime cogaltsin. Boyle insandan korusun. Rabbim evinizde mutlulugu sagligi eksik etmesin. Allah yardimciniz olsun.

Canım inan ki Alahın sevdiği kullarıymışsınız
Allah mutluluğunuzu bozmaya çalışanlara izin vermesin
İçinde art niyet kötülük yok da ondan herkesi kendin gibi biliyorsun

Sadece şunu söyleyebilirim insanın başına gelecek kötülükler öyle çoook uzaklardan gelmez,karşılaştığım benzer olaylarda hep evine yuvasına giren insanlardan görmüştür düşmanca şeyleri...
Hani diyorsun ya nasıl mesafe koyarım kadına öyle pat diye yapamam falan diye, evliliğinizin mutlu resminde eşin artık olmasa şu anki kadına karşı olan hassasiyetinden daha az mı üzüleceksin tabi ki HAYIR....
Hiç kimse birbirinizden daha önemli değil,gerekirse açma kapıyı zaten o bir hata yapıyorsa sana soramaz bile neden böyle davranıyorsun diye

Son düzenleme:
Bence çok iyisin arkadaşım.
Okurken ruhum sıkıldı sadece ilk sayfayı okuyabildim.Benimde eşimin tabağına bir başkası yemek koysa yada tabağındakini verse hiç hoşlanmam.Eşimi sürekli arayıp konuşmasını istemem.Senin eşin bundan rahatsız sen bu kadar iyi olursan yarın birgün eşinde o bayandan hoşlanmaya ve onunla kadının kendisi ile alakadar olduğu gibi alakadar olmaya başlarsa atı alan üsküdarı geçer canım.
O zamanda bu durumdan sen rahatsız olursun.Eşin haklı arada bir bahane bul.Gündüzleri arada sırada görüş ama eşin geldiğinde rahatsızlığını dile getir yada bu aralar canı sıkkın yalnız kalmak istiyor.Sinirli asabi senide tersleyebilir de.

Biliyordum beklediğini :)

Bak eşin aslında daha çok şey biliyor ama sana üstü kapalı ima ediyor.

İnşallah bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Görüşme, uzak durmak gerek böyle insanlardan...

Clemim leylasın söylediklerine katılıyorum öncelikle,insana ne gelirse en yakınından yakınlarından geliyor..Eşin çok mantıklı bir karar vermiş bana göre.Ben bu durumda olsam ve eger o kadının davranışlarını hissetseydim ya da eşim bana böyle bir uyarıda bulunsaydı kesinlikle o anda biterdi muhabbetim,ben iyi niyet arayamam böyle bir durumda,üstelik eşini araması havadan sudan konuşması bardagı taşırıcı bir hareket,ne münasebet tabagına et koyacak kadar ye diye ısrar edecek kadar samimiyet yok ki ortada!Bence dersi falan bahane etme clem direkt görüşmek istemediğini belirt canım evet bu zor ama yapmak zorundasın hayır demeyi bilemiyoruz cogu zaman ve bu yüzden çok zor durumda kalabiliyoruz,umarım sorunsuz bir şekilde halledersin canım bu konuyu.

Benim eşime yemek koyacak bir de ye diye ısrar etcek yolarım valla. Bi de utanmadan bunu kocasının yanında yapcak.
Maşallah Allah bozmasın temiz bi kalbiniz var ama açın gözünüzü görüşmeyin kadınla eşinizin dediği gibi..
Eşinize de helal olsun diyorum..

baştan başlayalım..

biz eşimle eşofmanlarımızı giydik gittik.
eşim apartmanın girişinde başka bir devresiyle selamlaştı bende beklemedim yukarı çıkıp kapıyı çaldım

açtılar yalnız beni tek başıma gorünce gülckler açan yüzü düştü hemmen eşimi sordu aşağıda geliyor dedim hah iyi o zaman dedi..

üstünde hani şu aslında kot gorünüml taytlar var ya ondan var

stnde gogüs çatalı gorünen bir bluz saçlar maşalı full makyaj

tabii ben bu bakış açısına değişen düşünce tarzımla bakıyorum yoksa hatun hep boyle..

yalnız eşinin suratı dşük tatsız

acaba kıyafetinden mi demekten kendimi alamıyorum

neyse clementine senin bu akşam ki işin gozlemek diyorum kalbini bozma..

eşler bir kanepeye oturuyorlar ben yan tarafta ki kanepeye

bu arkadaşda yanıma değil sandalye çekip tam eşimin ve eşinin karşısına oturuyor..
[/B]

Son düzenleme:
kahveler geliyor

eşler araba muabbeti yapıyor

hanım her lafın içinde eşime

'' evet o araba size çok yakışır''

''tayinmiz aynı yere çıkarsa bizide gezdirirsiniz artık''

eşime bakıyorum duymuyor bile

bazen başını sallıyor ama kesinlikle bakmıyor..

eşim hatun sen orda uzak kaldın diye benim yan koltuğuma geldi bilgisayardan komik bir video gosterdi

ona güldük bu arada benim tlf çaldı arayan kuzenim benimle konuştuktan sonra eşimi istedi

eşimle tlfnda konuşurken bu arkadaşın suratı asıldı yanıma geldi kimle konuşuyor dedi

kuzenim dedim

hımmm dedi gozü üstünde

ne konuştular ki bu kadar dedi

ben sana ne arkadaşım derdi sana mı düştü demedim!!!!

clemim sen kendin görmüşsün ölçüp biçmek de artık sana düşer
doğru karar verirsin umarım canım

meşhur tatlımız geldi
abi oruçsun diye sana yaptım dedi

eşimde ellerine sağlık yenge ben şerbetli tatlı yiyemiyorum dedi.

o kadar ısrar etti ki artık eşi

onlar yapancı değiller ya seda yemek isterlerse yerler dedi.

arkadaşımın tekrar yüzü düştü

bu arada çayım bitti ben çayımı doldurmaya kalktım

geldiğimde yeriem oturmuş!!! eşime videoyu gostermesini istiyordu

valla yenge banada ali (eşi)gosterdi ben yerini bilmiyorum dedi

eşide ki bugn oldukça gergin gel seda gel ben sana gosteririm dedi

arkadaşım kahkalarla videoyu izledi

ara ara gozu eşimde dikkat eden herkes anlayabilir..

bu arada ben eşimle goz goze geldim kalkalım dedi
arkadaş fark etti ooo nereye kalkıyorsunuz daha erken meyve getirceğim dedi

meyveler geldi soyuldu eşime uzatıldı

benimkiler soyulmuyor bu arada

oyle izliyorum

3 kişilik bir oyun birinin dnyadan haberi yok

eşim ne zaman sıkılsa terlemeye başlar terlemeye başlamış

ben bir eşime bir sedaya bakıyorum

seda eşimin dikkatini bir an çekebilmek için oyle çabalıyor ki

o an ona acıyorum gerçekten gozüme çok zavallı çok ezik gorünüyor birden..

eşime bakıyorum Rabbim hz Yusuf namusu versin diyorum

seda sanada akıl fikir versin diye düşnyorum..

ben bir omür eşimi kontrol altında tutamam kendi namusundan kendi sorumlu..

içinde var ise seda yada başka biri

mutlaka yapılacak ben onu sürekli takip edip acaba diye dşünemem.

obür taraftan evet gorüşmeyi keseceğim

çünkü arkadaşım olacak insan sınırlarını bilmiyor..nerde nasıl davranılır ne soylenir ne soylenez ipin ucu yok..

Rabbim ıslah etsin ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…