- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi clementine_
-
geçen gün kofte yapmıştım yemedi güzel olmamış dedi
yemeklerin içinde birşeyler bulur ama hiç gostermez
ha en komiğini soyleyim ben senden daha güzelim dedi dün
clementine ya okudukça ben gerildim ben yolardım o kadını. Ayıp ya koacsının tepkisini merak ediyorum o fark etmiyor mu ki
eşiniz size açıkça ifade etmiş kadını istemediğini demekki kadının bir yanlışını gördüki söyledi .. siz farketmemiş olabilirsiniz ama belki kadının kocana ilgisi var, belki bakışlarıyla tavırlarıyla rahatsız etti eşini.. madem eşin istemiyorsa görüşmeyeceksin arkadaşım, o kadın kim ki sonuçta komşun, üstelik tayin olunca bir daha hiç görüşmeyeceğin biri, böyle bir insan için eşini kırmaya değermi?
gelmek isterse tabiki direk söyleme gelmeni istemiyorum diye ama bahaneler bul, işim var, yorgunum, uyuyorum, ders çalışıyorum vs. sakın sizde kalmasına müsade etme gerekirse artık eşim kızıyor gece kalma olayına dersin olur biter.. ve yerinde olsam kadının tavırlarını incelemeye başlardım, bak bakalım eşine karşı nasıl davranıyor ben huylandım bu kadından, eşini dinle yavaş yavaş muhabbetini azalt ve eşinlede sakın yalnız bırakma ne olur ne olmaz
bugün eşi çok gergindi be limon..
bilmem kıyafetinden bilmem hareketlerinden..
her ikiside mutlu değil evlilikten beklentileri farklı..
adam huzur istiyor kadın heyecan ve aşk..
bunu anladım ben..
Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
Sen farkına varmamışsın zamanında çünkü çok iyi niyetlisin Ama bak taşlar yerine oturuyor şimdi.
Fitneye bak aranızı bozmak için neler yapmış yapacaktırda sen önünü kesmedikçe.
Rabbim böyle kadınların şerrinden yuvalarımızı korusun
İnşallah bu akşam herşey biter kafanız rahat olur.
Nasıl olsa eşin asker olduğu için orda daimi değilsiniz
Ordan ayrıldıktan sonra numaralarınızı da değişirsiniz ne sen onu görürsün ne o seni inşallah
Kaç sene daha ordasınız? dua edicem şu fitneden kurtulun diye
canım benim bence böyle bi eşin olduğu için çok şanslısın.
rabbim sizi nazarlardan korusun...
her zaman derim bende nişanlıma allah senin sevginden ilginden mahrum bırakmasın beni başka bişi istemem derim.
mal mülk para hepsinden önce huzur ve sağlık var arkadaşım.
bence bu son görüşmem olsun o kadınla bundan sonrasında görüşmek istemediğini belli et, anlamıyorsa da açık açık söyle .
çok temiz kalplisin ama dikkat et canım,
allah sizi birbirinize bağışlasın,
böyle olaylar sizi birbirinize daha da bağlasın inş.
hiç bi zaman düşmanlara fırsat vermesin rabbim.
ama sende dikkatli ol azıcık olur mu
Canım inan ki Alahın sevdiği kullarıymışsınız
Allah mutluluğunuzu bozmaya çalışanlara izin vermesin
İçinde art niyet kötülük yok da ondan herkesi kendin gibi biliyorsun
Sadece şunu söyleyebilirim insanın başına gelecek kötülükler öyle çoook uzaklardan gelmez,karşılaştığım benzer olaylarda hep evine yuvasına giren insanlardan görmüştür düşmanca şeyleri...
Hani diyorsun ya nasıl mesafe koyarım kadına öyle pat diye yapamam falan diye, evliliğinizin mutlu resminde eşin artık olmasa şu anki kadına karşı olan hassasiyetinden daha az mı üzüleceksin tabi ki HAYIR....
Hiç kimse birbirinizden daha önemli değil,gerekirse açma kapıyı zaten o bir hata yapıyorsa sana soramaz bile neden böyle davranıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?