Bir gay meselesi cok acilllll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşcinsellik bulaşıcı d e ğ i l. Eğer ilgi duyuyorsa çocuk zaten önceden de eşcinseldir. Dilimizde tüy bitti yahu.
Tatlım eşcinsellik bulaşıcıdır diye bir yorum yapan mı var? Bizim türk toplumunun en büyük sorunu okuduğunu anlamamak işte.
Konu sahibi çocuğunun gay olmasından endişe ediyor demek ki. Kimi anne karışmaz kimi anne de istemez çocuğunun gay ya da lezbiyen olmasını. Konu sahibi de istemiyor diye onu kimsenin yargılamaya hakkı yok.
Daha fazla cevap yazamıcam. İyi haftasonları.

Yazdığıma herkes begenmedim atmış birde şaka gibiler. Herkes bu dünyayı kendi inancıyla kendi düşünceleriyle yaşıyor. Bana uymayan düşünceye burada alkış tutamam. 15 yasindaki çocuğumun daha kendini tanımadan böyle birseyle karşılaşmasını istemem engel olurum. Diğerleri onlarla aynı ortama sokabilir arkadas olmalarına musaade edebilir. Ben böyle düşündüğüm icin geri kafalı yobaz oluyorum yok yaaaa.

Tabikide baski yok oglum yasindan cok olgun hatta benden bile 30 yqsindaki gibi dusunculeri aksine arkadasina yardimci dahi olmak istiyor dislamakmi asla yapmaz ben bir an duyunca bi sok tedirgin oldum sadece hepimizinde zamani ihtiyaci var kendisi sporcu bu arada cok ta mantiklidir cogu zaman ben ondan akil alirim tesekkur ederim herkese yinede saollun

Hangi çocuk ister cinsel yönelimi farklı diye dışlanmayı?
Biraz empati ya pls.

Ben size alkış tuttunuz diye saldırdım mı yooo???? Begenmedim yaptimmi yooo? Saygı duyacaksınız

Oglumun arkadasinin gay oldugunu ogrenmis bulunmaktayim ne yapabilirim oglumu bu arkadasindan nasil uzaklastirim lutfen yardim edin
eşcinsellik öyle yan yana bulunarak başkasına aktarılabilen bulaşıcı bir hastalık değil biliyorsunuz değil mi? hani öyle grip gibi falan bulaşmıyor.

hatta biliyor musunuz eşcinsellik bir hastalık da değildir.

herkesin bu konuda görüşü farklıdır ve özellikle ülkemizde oldukça hassas bir konu bu. burada polemiğe girmek asla istemiyorum. ancak böyle insanlara hastalıklıymış veya ucubeymiş gibi yaklaşıp onları kırmaktan vazgeçin.

onlar da aynı sizin ve bizim olduğumuz kadar insanlar.

ha fikrinize saygı duyarım evladınızı görüştürmek istemeyebilirsiniz bu beni ilgilendirmez ancak eşcinsel insanlar vebalıymış gibi davranmayın. ayıptır.

Yok canim haklisin sende yorumlarinda gayet anlatiyor dogru soyluyorsun cok tepki aldim sanki ben diger cocugu asarim leserim dedim gibi yorumlar atildi

Kapatabilirmisiniz
Bencede konunuzu kapattırin canım. Bu durumu ben normal görmüyorum. Kimseden de fikrimi söylerken çekinecek değilim. Arkadasimin çocuğu 2 yaşından beri kız olmaya çok yatkın ve şuan 13 14 yaşında hala kendini öyle sanıyormus. Hormonların dan kaynaklanıyormus . Yani 2 yaşındaki bır çocuğun kimseyi gorupte ozendigini sanmıyorum . O yüzden içiniz rahat olsun evladınızi hani bir anda o kişiden çekerseniz karşı tarafında psikolojisi bozulur. Daha 15 yaşında çocuk o da. Ailesi izin veriyorsa sizin yapabileceğiniz bişey yok. Tamamen hormonal bir durum.

Sizde sagolun. Yukarda dedigim gibi oglunuzla iletisim halinde olun. Gerisi zamanla olacaktir

Var eğer normal olsaydı erkek erkeğe kadın kadına çocuk yapabilirdi. Fıtrata ters bir kere anlayın

O halde gebe kalamayan, spermi olmayan, rahimi olmayan yada bu organlara sahip olupta halen cocuk yapamayan insanlarda fitrata terstir. Dislanmalidir. Cünkü seks sadece cocuk için yapilir dimi? Yapamayan gitsin bir kösede, kendini toplumdan soyutsun.

Agzin bal yesin
Ozellikle dindariz diye gecinenler gundemden dusmeyen taciz tecavuz vakalarina sessiz kaliyor,yurtlarda colugun cocugun basina gelenlere bir defadan bir sey olmaz diyenleri alkisliyorlar,fitratcilar hayatin olagan akisinda her turlu pisligi kabul ediyorlar ama olay cinsel egilimlerin farkliligina gelince nedense ceneler hep dusuk.
Sonra dark neden sinirlisin,neden agzina geleni yaziyorsun bir bakmissin dark ucanzi

Keske soruyu oyle sormasaydiniz. Kotu niyetli oldugunuzdan degil ama yanlis sekilde sorulunca maalesef biraz ortalik karisti.

İnsanın saç rengini değiştirir gibi cinsel yönelimini değiştirebileceğini mi snaıyorsunuz? Bunu cidden sanıyor musunuz?

-Cinsel yönelim doğuştan gelir.
-Cinsel yönelim sonradan seçilmez.
-Sonradan eşcinsel olunmaz.
-Eşcinsel biri kendi isteğiyle eşcinsel olmaz VEYA olmaktan vazgeçemez.
-Heteroseksüellik gibi bu da doğuştandır, doğuştan gelir, doğumla gelir. Daha farklı nasıl ifade edilir bilemedim

Uzman değilim ama evet netim çünkü bizim çevremizde inanamayacağınız kadar çok gay vardı, kimi bunu kamufle etti yıllarca kimi açık açık yaşadı ve bu insanların diğer arkadaşları yani eşim, eşimin grubundan birçok kişi asla bundan etkilenmedi ki çocukluk arkadaşı hepsi, birlikte büyüyen insanlar, eşimle gay arkadaşının okulları dahi aynı, eşim kızların dikkatini çekmeye çalışan, kız lisesi önünde nöbet tutan ergenlerdendi, yanında da gay arkadaşı olurdu.

Kaldı ki üyeye de yazdım, ebeveyn ve çocuk diyaloğu önemlidir diye, bu korku neden yalnızca LGBT için onu anlamıyorum zira, uyuşturucu bağımlısı arkadaş da olabilir, sapkın arkadaş da olabilir, ergenlik çağında olup kendinden daha küçük kızları taciz eden çocukların istatiği yapılsa LGBT 'den fazla çıkar emin olun, maalesef çoğu kız çocuğu henüz 5-6 yaşındayken ergenlik çağındaki akrabasından tacize uğramış olabiliyor çünkü o yaşlarda cinsel merak, hormonlar onu rahat bırakmıyor, kendinden daha savunmasız biri üzerinde merakını gidermek istiyor.

Onlar herkes fikirlerini söylemekte özgürdür diyerek bunu savunan insanlar. Ama zıt birşey yazdığınız zaman ne fikir özgürlüğü kalıyor ortada ne de bişey. Gözardi ede basınız . Kafanız ağrımaz

Böcek muamelesi kimse yapmıyor ama çocuğumuzu kötülükten Allahın haram kıldığından sakınmamız gerekiyor öyle değil mi ? Benden öğrenmenize gerek yok Allah haram diyor siz istediğiniz kadar sevgi böceği olun

İstediğniz gibi algılayın benim dediğimi anlayamayacak kadar anlayışınz zayıf belli ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…