Aralarında ılıskı olacak dıye kesın mı bakıyorsunuzOglumun arkadasinin gay oldugunu ogrenmis bulunmaktayim ne yapabilirim oglumu bu arkadasindan nasil uzaklastirim lutfen yardim edin
Ne bilem ürkttum bir an
Netflix kırmızı çizgimiz yalnız.İyi de bu doğuştan gelen bir şey. Saç rengi gibi, göz rengi gibi. Mesela daha ilkokulda küçücük erkek çocuğu feminen davranabiliyor. O mu seçti bunu o yaşta?İnsan eşcinsel olan birine baktı veya arkadaş oldu diye bu ona da geçen bir şey değil ki, bulaşıcı bir hastalık mı bu.
He merak eder, ilgisini çeker onu bilemem. Ama insan iki Netflix dizisi izledi, arkadaşına özendi diye eşcinsel olamaz ki. Ben size kızamıyorum çünkü bu cahillik sadece üzülüyorum bilgisizliğinize
Iyi ki game of thrones ızlemıyorlar, özellikle ilk 3 4 bölümNetflix kırmızı çizgimiz yalnız.
Netflix toplumun ahlakını bozuyor
Her gay her eşcinsel ya da her cinsel yönelimi farklı olan insan o ortamlara girmiyor yalnız.NEden bukadar linc edilmis kadın anlamadım.15 yasında cocugu icin korkmus.
Gay olmasından degilde girdiiği ortamlardan korkmustır muhtemelen.
Alkol uyusturucu kullanırlar mı acaba,kullandrıırlar mı diye korkmustır
Her anne korkar.
Lgtb bireylerin sonucta her ortama giremediği,girebildiği ortamlarında iyi ortamlar olmadıgını herkes bilir
Var eğer normal olsaydı erkek erkeğe kadın kadına çocuk yapabilirdi. Fıtrata ters bir kere anlayınEşcinsellik bir hastalık değildir, bir cinsel yönelim türüdür. Biz nasıl karşı cinsten hoşlanıyorsak onlarda hemcinsinden hoşlanıyorlar. Bunun normali anormal yok.
Normalleştirerek gayette ortak oluyoruz Müslümansanız bu konuda hassasiyetiniz olmalı. Allahın haram kıldığına kılıf bulmaya uğraşmayınHemcinsine ilgi duymak özenmeyle olmaz. Allah aşkına biraz mantıklı konuşun. İçten gelen hisler bunlar.
Siz demekki sürekli öpüşen kadınlar görseniz özeneceksiniz bende deneyim diye.
Size zararı dokunmuyorsa bırakın insanlar dilediğini yapsın. Başkasının sevabına Nasıl ki ortak olamıyorsak, günahlarınada ortak olmuyoruz.
Çok üzücü ya gerçekten.Var eğer normal olsaydı erkek erkeğe kadın kadına çocuk yapabilirdi. Fıtrata ters bir kere anlayın
Netflix kırmızı çizgimiz yalnız.
Netflix toplumun ahlakını bozuyor
Tesekkur ederimHanımlar, rica ediyorum lütfen ama lütfen hakaret etmeyin, polemiğe girmeyin, dini yorumlar yazmayın.
Ürkmenizi gerektiren bir durum yok içiniz rahat olsun, hiçbir çocuk arkadaşı gay diye özenip gay olmuyor, zaten buna hormonları izin vermez.
Eşimle benim en yakın arkadaşımız gay, eşim gay arkadaşıyla büyüdü, o arkadaşı sebebiyle birçok gay'le de tanıştı, çoğunu ben de tanıyorum, birlikte gezdiler, eğlence mekanlarına gittiler, ben özendim gay olacağım demedi.
Çocuğunuzun uyuşturucu bağımlısı, kötü alışkanlıkları ve huyları olan bir arkadaşı olursa anne olarak paniklemenizi ve uzaklaştırmaya çalışmanızı anlarım zira ben de anneyim, ergenlik çağındaki çocuğumun başına kim bilir neler gelir diye korkmanızı anlıyorum fakat gay arkadaş oğlunuzu hormonal olarak etkilemez.
Saollasin cnm cok abarrtilar pisman oldum acmqz olaydim konuyu biraz onceki kisiyim spor ile ilgili konusanÇok üzücü ya gerçekten.
Ben senin kötü niyetli bir anne olduğunu düşünmüyorum.Tesekkur ederim
Eşcinsellik bulaşıcı d e ğ i l. Eğer ilgi duyuyorsa çocuk zaten önceden de eşcinseldir. Dilimizde tüy bitti yahu.Onu örnek olarak verdim. Ergenlik dönemi kritik bir süreç. Her şey bu yaşlarda başlıyor malesef. Okuduğunuzu anlamadan alıntı yapmayın yorumlarıma.
Normalleştirerek gayette ortak oluyoruz Müslümansanız bu konuda hassasiyetiniz olmalı. Allahın haram kıldığına kılıf bulmaya uğraşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?