Bir gay meselesi cok acilllll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de bu doğuştan gelen bir şey. Saç rengi gibi, göz rengi gibi. Mesela daha ilkokulda küçücük erkek çocuğu feminen davranabiliyor. O mu seçti bunu o yaşta?İnsan eşcinsel olan birine baktı veya arkadaş oldu diye bu ona da geçen bir şey değil ki, bulaşıcı bir hastalık mı bu.

He merak eder, ilgisini çeker onu bilemem. Ama insan iki Netflix dizisi izledi, arkadaşına özendi diye eşcinsel olamaz ki. Ben size kızamıyorum çünkü bu cahillik sadece üzülüyorum bilgisizliğinize

Hanımlar, rica ediyorum lütfen ama lütfen hakaret etmeyin, polemiğe girmeyin, dini yorumlar yazmayın.
Ne bilem ürkttum bir an

Ürkmenizi gerektiren bir durum yok içiniz rahat olsun, hiçbir çocuk arkadaşı gay diye özenip gay olmuyor, zaten buna hormonları izin vermez.

Eşimle benim en yakın arkadaşımız gay, eşim gay arkadaşıyla büyüdü, o arkadaşı sebebiyle birçok gay'le de tanıştı, çoğunu ben de tanıyorum, birlikte gezdiler, eğlence mekanlarına gittiler, ben özendim gay olacağım demedi.

Çocuğunuzun uyuşturucu bağımlısı, kötü alışkanlıkları ve huyları olan bir arkadaşı olursa anne olarak paniklemenizi ve uzaklaştırmaya çalışmanızı anlarım zira ben de anneyim, ergenlik çağındaki çocuğumun başına kim bilir neler gelir diye korkmanızı anlıyorum fakat gay arkadaş oğlunuzu hormonal olarak etkilemez.

Netflix kırmızı çizgimiz yalnız.
Netflix toplumun ahlakını bozuyor

Gaylik ozenerek veya gorulunce olunabilen bir sey degil. Oglunuzun arkadasindan korkmaniza gerek yok bu yuzden.

Her gay her eşcinsel ya da her cinsel yönelimi farklı olan insan o ortamlara girmiyor yalnız.
Çevremde olmasa da çevrem dolayısıyla tanıdığım bir sürü eşcinsel insan var. Hiçbirinin uyuşturucu gibi kötü bir alışkanlığı yok.
Hem alkolü uyuşturucuyu sadece eşcinseller mi kullanıyor? Hayır. Karşı cinse ilgi duyan bir gençte uyuşturucu alkol kullanabiliyor. Böyle bir alaka kurmanız mantıksız.

Eşcinsellik bir hastalık değildir, bir cinsel yönelim türüdür. Biz nasıl karşı cinsten hoşlanıyorsak onlarda hemcinsinden hoşlanıyorlar. Bunun normali anormal yok.
Var eğer normal olsaydı erkek erkeğe kadın kadına çocuk yapabilirdi. Fıtrata ters bir kere anlayın

Normalleştirerek gayette ortak oluyoruz Müslümansanız bu konuda hassasiyetiniz olmalı. Allahın haram kıldığına kılıf bulmaya uğraşmayın

Netflix kırmızı çizgimiz yalnız.
Netflix toplumun ahlakını bozuyor

Tesekkur ederim

Böyle bir konuyla karşılaştığım için çok üzgünüm. Neyse ki yorumlarda mantıklı insanlara da rastladım biraz içim rahatladı. Bir defa da ben söyleyeyim cinsel yönelim özenmeyle değişmez. Eşcinsel bir arkadaş oğlunuzu nasıl kötü etkileyebilir? Cinsel istismara uğrayacağını mı düşünüyorsunuz yoksa anlamadım. Eğer öyleyse erkeklerden hoşlanan herhangi bir kız da oğlunuzu istismar edebilir, bu ihtimale karşı ne gibi önlemler aldıysanız aynılarını eşcinsel arkadaşta da uygulayın.
Oğlunuzu fobik ve ayrımcı olmadığı için tebrik edin bence. Kötü niyetli olmanın cinsel kimlikten bağımsız olduğunu, rızası dışında yapılan her şeyi hemen sizinle paylaşmasını söyleyin.

Sizi anlıyorum oglunuzun girecegi ortamlardan dolayı korkuyorsunuz ama oğlunuza güvenin stres yapmayın onada kendinizede .

ya evet 15 yaşında iken bu tarz şeylerden etkilenmesinden korkuyorsunuz anlıyorum sizi. Ya da bu tarz bilgilere maruz kalmasına da gerek yok. Gay de olmaya karar verebilir gerçekten bu sorun değil ama sanki 15 yaş daha çocuk. Bu tarz kavramlar için değil mi?
Siz arkadaşlık ilişkisine müdahale etmeyin. Ters tepebilir arkadaşına daha çok bağlanır ama gözünüz üstünde olsun. Ben de olsam okul dışında görüşmelerini çok uygun bulmayabilirdim.

Ben senin kötü niyetli bir anne olduğunu düşünmüyorum.
Gay olan çocuğa kötü niyetle baktığını da düşünmüyorum. Bu konularda pek bilginin olmadığı belli. Bunun için çocuğun için endişelenmende gayet normal.
Sadece şunu bilmelisin bir cinsel yönelim birinden görerek ya da onu taklit ederek değişmez. Oğlun karşı cinsten hoşlanıyorsa gay arkadaşıyla takılması bunu değiştirmez. Lütfen o gay olan çocuğa kötü yaklaşma, oğlun arkadaşlığını bitirmek istiyorsa bile onu kırmadan incitmeden bitirsin.

Onu örnek olarak verdim. Ergenlik dönemi kritik bir süreç. Her şey bu yaşlarda başlıyor malesef. Okuduğunuzu anlamadan alıntı yapmayın yorumlarıma.
Eşcinsellik bulaşıcı d e ğ i l. Eğer ilgi duyuyorsa çocuk zaten önceden de eşcinseldir. Dilimizde tüy bitti yahu.

Sizin oglunuzda olabilirdi. Sırf bunun yüzünden uzaklasmalarini ister miydiniz? Ben hiç bisey demezdim. Ne gibi zararı olabilir. Aksine yarari olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…