Bir gecede hayatım alt üst oldu(iç dökmek istedim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
Herkese günaydın
Sürekli yazayım diyordum ama o kadar beynim yogunki bi türlü kendimi toparlayamadım

Eşim bir gece park alanından cıkarken(sadece arabanın burnunu cıkarıyor) motorsiklet süren bir kişi hızla gelip carpıyor arabaya ve kafa üstü yere düşüyor(kask yok,motor ehliyetide yok)
Eşim hemen ambulansı arıyor,o an gereken ilk yardımıda yapıyor ama polisleri arayıp tutanak tutturmayı akıl edemiyor olayın şokuyla
Her neyse adam bir hafta yogun bakımda kaldı ve malesef vefat etti
Daha 35 yaslarında falan gencecik bi insan ,4cocuk babası
Hızlı hızlı geciyorum kafanızı cok şişirmemek adına
Eşim bir aydır cezaevinde,bende cocuklarla kendi memleketime geldim,kayınvalidemlerde kalıyorum
Arada annemlere falanda gidiyorum
Kızımın naklini burdaki bi okula aldık
Düzen müzen hak getire
Kırk yıl düşünsem böyle bi şey yasayacagım aklımın ucuna gelmezdi
Haftada bir gün görüş için diger şehire gidiyoruz
Avukatımız bu süreç üç ayda sürebilir beş ayda diyor
Mahkeme için kesin bir tarih olmadıgı için önümüde göremiyorum
Bi ara diger şehire gidip(evimizin bulundugu) eşyaları toparlamam lazım.eşyaları memleketimize getirip depo gibi bir yere koyacagım.eşim cıkar cıkmaz tayin isteyecem dedi cünkü
Off düşündükçe başım agrıyor inanınki
Kendimi karsı tarafın yerine koyuyorum,eşim öledebilirdi,cok şükür öyle bişey olmadı ama yinede üzülüyorum işte
Anlatmak istedim,kayınvalidemlerin geleni gideni eksik olmuyor ama konuşacagım kimsem yok malesef
Saglıcakla kalın

Hayatta hersey insanlar icin. Benim abim de baska bi sebepten ama haksiz yere icerde kalmisti 5 ay kadar. Oralarin o igrenc havasini ziyarete gidenin dahi psikolojisini bozan yapisini cok iyi biliyorum sizin icin gercekten cook zor olmalı. Insaniz basimiza hersey gelebilir bi gün göklerde diger gun yerlerde olabilirz. Ama sonra tekrar goklere cikabiliriz. Yeterki sabir ve bolca dua.

Çok geçmiş olsun. Anlattığınıza göre esinizi hatalı değilse mobese falan yok mu. Delil olarak sunsaniz. 1 aydır hapisteyse Eşinizin de hatası var gibi. Yoksa niye tutsunlar o kadar anlamadım. Bizim uzaktan yakinimizin ogluna araba çarptı. Ve ayni gun vefat etti. 15 16 yaşlarında çocuk bisiklet surerken oldu. Ama çarpan kişi 1 gece göz altında kaldı çıktı. Eşinize ilgili bilmediğiniz bir şey olabilir mi. Ne biliyim alkol hatalı çıkış vb gibi. Tabi çok üzücü durum. Allah kimsenin başına vermesin. Tekrar geçmiş olsun

Seni çok iyi anlıyorum ayni olay yegenimin basina gelmişti cok sukur adam uyanmıştı aylar sonra ama insan o anlarda cok caresiz hissediyor. Allah yardımcınız olsun insallah

Mobese falan yok malesef
Avukatın dedigine göre eşimin hatası; tutanak tutturmaması ve yanlış yere park etmiş olması.karsı tarafta aynı şekilde yanlış yoldan gelip carpmış.ehliyetim falan olmadıgı için yol güzergahlarını pek kafam almıyor ama sola park etmesi gerekirken saga park etmiş eşim.o park alanından dogru olan yola cıkacakmış.biraz cıkmış ve durmuş hani araba falan geliyormu diye,o an motor gelip carpmış
Karışık anlatmış olabilirim ama bende pek anlayamadım avukatın ve eşimin anlattıgını

Gecmis olsun.
Ne gibi suclamada bulunuyolar esinize.
Alkollü falan miydi

Allah yardımcınız olsun iki taraf için de çok zor. O korkuyla polisi aramak aklına gelmemiş olabilir ki bi çok insanın aklına gelmez ambulansı arar. Mutlaka görgü tanıkları kameralar fln vardır eşiniz sucsuzsa çıkar. tabi beklemek çok zor..
İnanciniz nasıl bilmiyorum ama ölen genç için de bol bol dua edin yasinler okuyun icinizi biraz olsun rahatlatir

Gecmis olsun.
Ne gibi suclamada bulunuyolar esinize.
Alkollü falan miydi
Yok alkollü degildi
Bazı kendini bilmezler karsı tarafa yalan yanlış bilgi vermiş,güya eşim carpmış ve kaçmış,yarım saat sonra geri dönmüş adamı alıp hastaneye gitmiş.ya insan düşünemiyormu yarım saat bi adam nasıl yol ortasında kalır,kimse polisi ambulansı aramazmı yani o süre zarfında
Bulundugumuz sehir öyle insanlıgın öldügü bi şehirde degil yani,yerde yatan birini görürlerse mutlaka yardıma koşarlar
Eşim sabaha kadar şok içindeydi,duş aldırdım,dualar okudum sakinlessin diye.sabah oluncada kendisi gidip komiserine durumu anlatıp teslim oldu.zaten eşim gitmese kimse bilmeyecekti onun yaptıgını.ama vicdan meselesi.

Eşim polis ,hani terzi kendi sökügünü dikemez derlerya aynen o durumu yasadık
Ölen kişi için cok dualar ediyoruz,hatta araya aracılar koyup görüşmekte istedik cocukları için neler yapabiliriz diye ama kesinlikle kabul etmiyorlar.hak veriyorum onlara ama başka ne yapabilirzki ,bile isteye yaptıgımız bişey degil.kaza yani

Aynen dediginiz gibi oranın havası bile cok kötü
Benim üstümü aramaya başladıklarında zaten bende direk aglamaya baslıyorum

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm polisi çağırıp tutanak tuttursa bu kadar içeride kalmayacak mıymış?

Size tek önerim parasını falan bir şekilde halledip iyi bi avukat tutun. Her şey avukata bakar şuan bu durumda..

Allah yardımcınız olsun olayda en zarar gören o adamın eşiyle sizsiniz...
Kaza öyle bir şey ki herkes yapabiliyor, karıncayı incitmeyen insan birinin ölümüne sebebiyet verebiliyor, biz de yaptık hamdolsun ölümlü olmadı ama yine de inanılmaz vicdan azabı,korku çekiyor insan.
En doğru yola ulaşın inşallah, herkes için olabilecek en güzel şekilde sonlansın bu olay.

Öncelikle gecmis olsun
Esiniz büyük hata yapmıs
Polis tutanagı olsa hem olay cözülür hemde alkol raporu alınırdı.
Böylelikle trafik sigortanız karsı tarafa kan parası öderdi.
Allah rahmet eylesin ölen kisiye
Ama ambulans gelince neden polis cagırdınız mı dememis gelenler,yaralamalı kaza sonucta.

Gencken kucuk biyerde otururduk ehliyetim yokken arabayi alir kacardim cogu kisi oyleydi
Annem hep ne kadar iyi kullanirsan kullan ehliyetin yok nolursa olsun sen suclu çıkarsın derdi. Trafik esinizi mi suclu gordu
En kisa zamanda çıkar inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…