Avukatı görümcemin eşi ayarladı.iyi bir avukatmış.sadece cok genç olması biraz kafamızı karıştırdı hani belki tecrübesi azdır diye ama görümcemin eşi ben kefilim diyosıze cok gecmıs olsun ölenede allah rahmet eylesın . gorgu tanıkları var, durduk yere kımse yalan ıfade vermek ıstemez basları derde gırer bılıyorsunuz yalan ıfade sucunu. esınız olayın sokuyla sıze herseyı tam anlatamamıs olabılır belkı sız avukatıyla gorustunuz mu tam olarak mevzu ne vurmus kacmıs gerı dönmüs mü yoksa orda hemen ambulansı aramıs mı bu onemlı ayrıntı .
esınız polıs ve bır kazaya karısıp polıs tutanagı tutturmamıs halbukı kendısı ısın ıcınde bırı olarak ne yapması gerektıgını ıyı bılıyor aslında.
ıyı bır avukat tutun bence , ben olsam oyle yapardım
Ölümlü bir olay oldugu için ve karsı tarafıda tanımadıgımız için bize bişey yaparlar diye eşim korktuNiye hemen ev taşıdınız ki çocuklara üzüldüm adam sanki geri gelmeyecek. Bizim tanıdık da çarptı öldürdü birini 1 yıl yattı.
Kayınvalidemlerde kaldıgım için sürekli birileri gelip gidiyor o yuzden herkese tek tek cevap yazamıyorum lütfen kusuruma bakmayın
Aklımda kalan sorulara bu msjda cevap vereyim
Olayı gören kimse yok,sadece eşimin yanındaki arkadası var,tek tanık o
Ama aileye bazıları ortalıgı karıştırmak için yanlış bilgiler veriyorlar.aile diyebilir aslında şahit görgü tanıgı kamera yok siz nerden biliyorsunuz diye ama onlarda acılı oldugu için bizim aleyhimize olan herşeyi dogruymuş gibi algılayacaklar
Eşim gelen ambulansa birisi carpıp kaçmış diyo ne yazıkki(sanırım en büyük hata bu)
O an aklından neler geçti bilemem ama ertesi günü biraz sakinleşince bana şöyle dedi “ hastaya bi şekilde ulasmalıyım durumu nasıl diye,eger tehlikesi yoksa hiç ortaya cıkmam ben”
Neyse sonra bi şekilde hastanın durumunu ögrendik,solunum durmuş beyin kanaması varmış.eşim o an dedi zaten ben gidiyorum teslim olmaya,allah korusun ölürse falan o vicdan azabıyla yasayamam
Canim benim biz trafik eksperiyiz islerin nasil yurudugu hakkinda bildigimi aktarayim sanaHerkese günaydın
Sürekli yazayım diyordum ama o kadar beynim yogunki bi türlü kendimi toparlayamadım
Eşim bir gece park alanından cıkarken(sadece arabanın burnunu cıkarıyor) motorsiklet süren bir kişi hızla gelip carpıyor arabaya ve kafa üstü yere düşüyor(kask yok,motor ehliyetide yok)
Eşim hemen ambulansı arıyor,o an gereken ilk yardımıda yapıyor ama polisleri arayıp tutanak tutturmayı akıl edemiyor olayın şokuyla
Her neyse adam bir hafta yogun bakımda kaldı ve malesef vefat etti
Daha 35 yaslarında falan gencecik bi insan ,4cocuk babası
Hızlı hızlı geciyorum kafanızı cok şişirmemek adına
Eşim bir aydır cezaevinde,bende cocuklarla kendi memleketime geldim,kayınvalidemlerde kalıyorum
Arada annemlere falanda gidiyorum
Kızımın naklini burdaki bi okula aldık
Düzen müzen hak getire
Kırk yıl düşünsem böyle bi şey yasayacagım aklımın ucuna gelmezdi
Haftada bir gün görüş için diger şehire gidiyoruz
Avukatımız bu süreç üç ayda sürebilir beş ayda diyor
Mahkeme için kesin bir tarih olmadıgı için önümüde göremiyorum
Bi ara diger şehire gidip(evimizin bulundugu) eşyaları toparlamam lazım.eşyaları memleketimize getirip depo gibi bir yere koyacagım.eşim cıkar cıkmaz tayin isteyecem dedi cünkü
Off düşündükçe başım agrıyor inanınki
Kendimi karsı tarafın yerine koyuyorum,eşim öledebilirdi,cok şükür öyle bişey olmadı ama yinede üzülüyorum işte
Anlatmak istedim,kayınvalidemlerin geleni gideni eksik olmuyor ama konuşacagım kimsem yok malesef
Saglıcakla kalın
Esinizin proseduru bilmeme gibi bi durumu olamaz olayin heycanini anliyorum ama yaninda arkadasi var esiniz saklamak istemis isin acigi ama adamin durumu kotu olunca cikmis ortaya kendinizi biraz o ailenin yerine koydugunuzda sizin hakkinizda soylenen seyleri dogru algilamasi gayet normal cunku onlar icin esiniz yalanci sirf yalan soylemek basini belaya sokmamak icin bir hayati sondurdu olarak dusunucekler yazik olmus hem size hem karsi tarafin ailesine ates dustugu yeri yakar elbette ama zor bi dava hakkinizda hayirlisi olsunEşim polis ,hani terzi kendi sökügünü dikemez derlerya aynen o durumu yasadık
Ölen kişi için cok dualar ediyoruz,hatta araya aracılar koyup görüşmekte istedik cocukları için neler yapabiliriz diye ama kesinlikle kabul etmiyorlar.hak veriyorum onlara ama başka ne yapabilirzki ,bile isteye yaptıgımız bişey degil.kaza yani
Yok canım istediginizi yazabilşrsinizEsiniz baskasi carpmis demis ben yorumlari okumadan soyledim proseduru suan cok degisti olayin boyutu Allah yardimciniz olsunAma suan isler tam tersi sekilde isler icinizi bunaltmamak icin yazmicam hakkinizda hayirlisi olsun...
Yok canım istediginizi yazabilşrsiniz
Bunalmışım zaten bunalacagım kadar
Yaz tatillerinde gelirdik memlekete ve kayınvalidemlerde bir hafta kalmak ölüm gibiydi bana,ama şimdi burda ne kadar kalacagım belli bile degil
Cocuklarımın uyku saatine cok dikkat ederdim ama görümcelerim gelip 11e kadar oturuyolar,küçük kızım zaten ses olan yerde uyumaz,kayınbabam yan odamızda kalıyor ve gece 1e kadar son ses tv izler
Abur cubur cok vermemeye calısırım ama görümcelerim güya iyilik yapıp her gelmelerinde poşetle getirirler,belki bu yazdıklarım basit şeyler ama artık bana coookk agır geliyor
İnsanın iyi kötü bir evi varsa eşi cocukları yanındaysa gercekten gerisi boşmuş
Kendi ailem var ama daha önce bir konumda yazmıştım hatta annemle küsüz diye ama bu sürecte konusuyoruz fakat herşeyi bana batıyor cğnkü sürekli igneleyici konusuyorAllah yardımcınız olsun kendi aileniz yok mu onların yanında kalsanız bir süre. Çok üzüldüm sizin halinize.
Kendi ailem var ama daha önce bir konumda yazmıştım hatta annemle küsüz diye ama bu sürecte konusuyoruz fakat herşeyi bana batıyor cğnkü sürekli igneleyici konusuyor
Mesela diyoki kızının bezini bıraktır artık(28 aylık),cok tembelsin baskası olsa şimdiye bıraktırırdı diyo.dedimki benim zaten stresim bana yeter bide çiş stresiyle ugrasamam ki zaten kızım henüz hazır bile degil.bana diyoki sanki ne stresin var,herşeyi büyütme
Yani inanın bu lafları artık kaldıramıyorum
Haftasonları bazen gidiyorum
Allahım hayırlara çıkarsın canım.Karşı tarafada zor sizede zor.Kım ısterkı başka bı ınsanın canına kıymayı.Sınav dunyası işte.Rabbim komseye vermesın.Hepımız sınav dunyasında yasıoruz.demem oki canım çokca dua etmen lazım.Herkese günaydın
Sürekli yazayım diyordum ama o kadar beynim yogunki bi türlü kendimi toparlayamadım
Eşim bir gece park alanından cıkarken(sadece arabanın burnunu cıkarıyor) motorsiklet süren bir kişi hızla gelip carpıyor arabaya ve kafa üstü yere düşüyor(kask yok,motor ehliyetide yok)
Eşim hemen ambulansı arıyor,o an gereken ilk yardımıda yapıyor ama polisleri arayıp tutanak tutturmayı akıl edemiyor olayın şokuyla
Eşim bir aydır cezaevinde,bende cocuklarla kendi memleketime geldim,kayınvalidemlerde kalıyorum
Düzen müzen hak getire
Bi ara diger şehire gidip(evimizin bulundugu) eşyaları toparlamam lazım.eşyaları memleketimize getirip depo gibi bir yere koyacagım.eşim cıkar cıkmaz tayin isteyecem dedi cünkü
Kendimi karsı tarafın yerine koyuyorum,eşim öledebilirdi,cok şükür öyle bişey olmadı ama yinede üzülüyorum işte
Anlatmak istedim,kayınvalidemlerin geleni gideni eksik olmuyor ama konuşacagım kimsem yok malesef
Saglıcakla kalın
Off zaten o kan parasını düşünmek dahi istemiyorum
Belki haklarıdır o para orasını bilemiyorum ama nasıl ne sekilde ödeyecegiz hiç bilmiyorum
55bin liralık arabamız var,eşim onun farını yaptırıp sat dedi ama ben anlamamki o işlerden,ilgilenende yok
Satınca 35bini zaten borçlara gidecek,avukat parasını falan görümcemler ödüyo şimdilik,daha onlarada para vericez
Düşündükçe daralıyorum inanınki
Ben de böyle bir olayın karşı tarafıyım. %100 kusurlu bir sürücü yüzünden durakta bekleyen annemi kaybettim. Dava henüz görülmedi ve adam henüz serbest.Sizin halinize de üzüldüm, ancak sevdiklerini kaybedenlerin acılarını anlayabilmeniz mümkün değil. Umarım sizin eşinizin bir kusuru yoktur ve inşallah bunu kanıtlayabilir. Bizim olayda sürücünün kusuru tutanaklarla sabit olduğundan dolayı en yüksek cezayı alması için elimizden geleni yapacağız. Allah hayra çıkarsın..Ne güzel 2-3 ay sonra olsa bile kavuşacağıniz bir eşiniz çocuklarınizin kavuşacağı bir babalari var. Sadece para ile çözülebilecek dertleriniz var. Ya karşı taraf trilyonlar versen gelir mi o çocukların babasi geri. Madem polis eşiniz kuralları da çok net biliyordur. Zor elbet ama asıl zor karşı tarafa, kim bilir ne haldeler. Cok büyük bir acı yaşadım böyle o nedenle taraf tutuyor olabilirim ama dertleriniz bana hic dert gelmedi...
Çok geçmiş olsun iki tarafa da çok üzüldümHerkese günaydın
Düzen müzen hak getire
Saglıcakla kalın
Canim senin destegin cok onemli bak esinin yaninda ol cocuklarinin ve esinin sana ihtiyaci var kendini toparlaYok canım istediginizi yazabilşrsiniz
Bunalmışım zaten bunalacagım kadar
Yaz tatillerinde gelirdik memlekete ve kayınvalidemlerde bir hafta kalmak ölüm gibiydi bana,ama şimdi burda ne kadar kalacagım belli bile degil
Cocuklarımın uyku saatine cok dikkat ederdim ama görümcelerim gelip 11e kadar oturuyolar,küçük kızım zaten ses olan yerde uyumaz,kayınbabam yan odamızda kalıyor ve gece 1e kadar son ses tv izler
Abur cubur cok vermemeye calısırım ama görümcelerim güya iyilik yapıp her gelmelerinde poşetle getirirler,belki bu yazdıklarım basit şeyler ama artık bana coookk agır geliyor
İnsanın iyi kötü bir evi varsa eşi cocukları yanındaysa gercekten gerisi boşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?