Bir gecede hayatım alt üst oldu(iç dökmek istedim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun. Bizimde bir komşumuza akşam piknikten dönerken karşıdan karşıya geçtiği sırada araba çarpıp 50 mt fırlatmış. Hastaneye yetiştirmişler ama maalesef vefat etti. 2 kızı varmış olay anında yanında. Adam çok hızlı kullanıyormuş arabayı ama yaya geçidinden geçmedikleri için onlar suçlu bulundu. Buna rağmen yüklü bir kan parası aldılar.

O kadar çok kasksız motosiklet kullanan var ki.
Nasıl ve neden cesaret ediyorlar.
4 çocuk bırakmış geride, yazık ya hu...

Çok geçmiş olsun size.
İnşallah çözülür en kısa sürede.
Bi tarih olsa beklersiniz, böyle süreci beklemek çok zordur.

allah her iki tarafında yardımcısı olsun zor bir durum inşallah çok çabuk atlatırsınız

Off zaten o kan parasını düşünmek dahi istemiyorum
Belki haklarıdır o para orasını bilemiyorum ama nasıl ne sekilde ödeyecegiz hiç bilmiyorum
55bin liralık arabamız var,eşim onun farını yaptırıp sat dedi ama ben anlamamki o işlerden,ilgilenende yok
Satınca 35bini zaten borçlara gidecek,avukat parasını falan görümcemler ödüyo şimdilik,daha onlarada para vericez
Düşündükçe daralıyorum inanınki

Benzer bir motorsiklet kazasını eşimin kuzeni yaşadı. Çocukcağız 21 yaşında, aynen kask ehliyet falan yok, tali yoldan çıkarken yandan öndeki araba ona çarpıyor. Sonra düşüyor ve eşin kuzeni kurtarmayıp üstünden geçiyor Vefat etti, gencecik çocuk. Kuzenide 23 yaşında daha. 8 ay kaldı cezaevinde. 3. mahkemede bıraktılar. Öndeki ilk çarpan araba kaçmış. Çocuk üniyi falan bıraktı, ağır depresyona girdi. Umarım eşiniz o kadar uzun kalmaz, tez zamanda çıkar.

Evet gercekten belli bir tarih olsa oturur beklerim ama bu şekilde önümü görememek beni yıpratıyor
Bir aya cıkacak olsa en azından evi boşaltmam

Benze bir konu acacaktim. Bizim de hayatimiz bir anda degisti. Sizin konu daha buruk. Allah yardimciniz olsun. Hepimizin yardimcisi olsun. Bir anda evsiz kaldik biz de . esyalarimiz depoda kaldi. Büyük bir kismi cöpe gitti. Öncelikle esiniz ciksin. Hepiniz hayattasiniz ve sagliklisiniz. Ölen adama Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin. Bazen insanin elinden bir sey gelmiyor. O anlar kader devreye giriyor

karşı tarafa baş sağlığı dileyin bence...

Evet gercekten belli bir tarih olsa oturur beklerim ama bu şekilde önümü görememek beni yıpratıyor
Bir aya cıkacak olsa en azından evi boşaltmam

Cocugunuzu tekrar tekrar göc ettirmeyin. Yeni okuluna basladi madem devam etsin. Evinizi suan oldugunuz sehre tasiyip yeni düzen olusturun. Esiniz cikinca insallah yaniniza gelsin. Yani ben olsam öyle yapardim belkiii

Eşiniz çıksında kredi çekersiniz gerekirse şimdilik düşünmeyin bunu darlamayın kendinizi

Eşim polis ,hani terzi kendi sökügünü dikemez derlerya aynen o durumu yasadık
Ölen kişi için cok dualar ediyoruz,hatta araya aracılar koyup görüşmekte istedik cocukları için neler yapabiliriz diye ama kesinlikle kabul etmiyorlar.hak veriyorum onlara ama başka ne yapabilirzki ,bile isteye yaptıgımız bişey degil.kaza yani
Basireti bağlanmış demek ki. Ölen kişinin ailesi gorusmek istemez hele ki acıları bu kadar tazeyken ama mahkeme olacağı zaman gelirler orda karşılaşmak daha zor olur sizin için de. Avukatınız ne diyo peki

Ayy yeni uyeyim bi de emzirirken yazdim yanlış cevaplanmis

Cok gecmis olsun ölenede allah rahmet eylesin.kizlar bu ay bela ayi gokten bin bela yagicak derler.bol bol la hevla cekelim

Gercekten mi neden peki cok merak ettim?

Konu sahibesi cok gecmis olsun iki taraf icin de zor bir surec. Karsi tarafi da anlamak lazim olum var ve geride kalan 4 cocuk 1 es var. Bu saatten sonra cocuklar icin ne yapabiliriz bile denilmesi hakaret gibidir onlar icin. Onlari da anlamak lazim.
Size gelince kimse boyle bir olay yasamak istemezdi bu sizin elinizde olan bir durum degildi. En azindan esiniz hayatta bu gunler de gececektir. Iki tarafin da Allah yardimcisi olsun.

Benim bildiğim trafik kazası durumunda ambulansı aradığınızda polise onlar haber veriyor. Ayrıca polise haber vermek o panikle zor. Eşiniz ambulansı beklemeden eve gittiyse büyük hata. Kaçmaya girer çünkü. Olay yerinde bulunması lazım. Ya da hastanede ifade vermesi lazım diye biliyorum.

Çok zor bir durum. İki taraf içinde çok zor. İnşallah sizde, diğer ailede en kısa sürede düze çıkarsınız. Diğer sürücüye de Allah rahmet eylesin.

Çok geçmiş olsun ama ya siz eksik anlattınız ya eşiniz doğru söylemiyor. Anlattığınız gibi bir kazada bahsettiğiniz süreler normal degil. Görgü tanığı v3 kamera olmasa bile bilirkişiler var. Arabadaki hasarın nerede olduğu, büyüklüğü ve hatta kaza anında kaporta boyasının hangi araçta kaldığı bile kazanın nasıl.meydana geldiğini gösterir. Ayrıca siz niye şehir değiştirdiniz ki. Böyle daha zor değil mi?

Eşiniz ambulans cagirdiktan sonra kazazedenin yanında beklediyse zaten ambulans polisi arar. O olmazsa hastanede zaten adli vakalar ve trafik kazalari direk hastane polisine bildirilir. Bence siz esinizle ayrintili bir sekilde konusun. Zaten uzgunsunuz. Sizi daha da uzmek istemem ama olaylar esinizin anlattigi gibi olmamis galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…