Off zaten o kan parasını düşünmek dahi istemiyorumÇok geçmiş olsun. Bizimde bir komşumuza akşam piknikten dönerken karşıdan karşıya geçtiği sırada araba çarpıp 50 mt fırlatmış. Hastaneye yetiştirmişler ama maalesef vefat etti. 2 kızı varmış olay anında yanında. Adam çok hızlı kullanıyormuş arabayı ama yaya geçidinden geçmedikleri için onlar suçlu bulundu. Buna rağmen yüklü bir kan parası aldılar.
Evet gercekten belli bir tarih olsa oturur beklerim ama bu şekilde önümü görememek beni yıpratıyorO kadar çok kasksız motosiklet kullanan var ki.
Nasıl ve neden cesaret ediyorlar.
4 çocuk bırakmış geride, yazık ya hu...
Çok geçmiş olsun size.
İnşallah çözülür en kısa sürede.
Bi tarih olsa beklersiniz, böyle süreci beklemek çok zordur.
Herkese günaydın
Sürekli yazayım diyordum ama o kadar beynim yogunki bi türlü kendimi toparlayamadım
Eşim bir gece park alanından cıkarken(sadece arabanın burnunu cıkarıyor) motorsiklet süren bir kişi hızla gelip carpıyor arabaya ve kafa üstü yere düşüyor(kask yok,motor ehliyetide yok)
Eşim hemen ambulansı arıyor,o an gereken ilk yardımıda yapıyor ama polisleri arayıp tutanak tutturmayı akıl edemiyor olayın şokuyla
Her neyse adam bir hafta yogun bakımda kaldı ve malesef vefat etti
Daha 35 yaslarında falan gencecik bi insan ,4cocuk babası
Hızlı hızlı geciyorum kafanızı cok şişirmemek adına
Eşim bir aydır cezaevinde,bende cocuklarla kendi memleketime geldim,kayınvalidemlerde kalıyorum
Arada annemlere falanda gidiyorum
Kızımın naklini burdaki bi okula aldık
Düzen müzen hak getire
Kırk yıl düşünsem böyle bi şey yasayacagım aklımın ucuna gelmezdi
Haftada bir gün görüş için diger şehire gidiyoruz
Avukatımız bu süreç üç ayda sürebilir beş ayda diyor
Mahkeme için kesin bir tarih olmadıgı için önümüde göremiyorum
Bi ara diger şehire gidip(evimizin bulundugu) eşyaları toparlamam lazım.eşyaları memleketimize getirip depo gibi bir yere koyacagım.eşim cıkar cıkmaz tayin isteyecem dedi cünkü
Off düşündükçe başım agrıyor inanınki
Kendimi karsı tarafın yerine koyuyorum,eşim öledebilirdi,cok şükür öyle bişey olmadı ama yinede üzülüyorum işte
Anlatmak istedim,kayınvalidemlerin geleni gideni eksik olmuyor ama konuşacagım kimsem yok malesef
Saglıcakla kalın
karşı tarafa baş sağlığı dileyin bence...Herkese günaydın
Sürekli yazayım diyordum ama o kadar beynim yogunki bi türlü kendimi toparlayamadım
Eşim bir gece park alanından cıkarken(sadece arabanın burnunu cıkarıyor) motorsiklet süren bir kişi hızla gelip carpıyor arabaya ve kafa üstü yere düşüyor(kask yok,motor ehliyetide yok)
Eşim hemen ambulansı arıyor,o an gereken ilk yardımıda yapıyor ama polisleri arayıp tutanak tutturmayı akıl edemiyor olayın şokuyla
Her neyse adam bir hafta yogun bakımda kaldı ve malesef vefat etti
Daha 35 yaslarında falan gencecik bi insan ,4cocuk babası
Hızlı hızlı geciyorum kafanızı cok şişirmemek adına
Eşim bir aydır cezaevinde,bende cocuklarla kendi memleketime geldim,kayınvalidemlerde kalıyorum
Arada annemlere falanda gidiyorum
Kızımın naklini burdaki bi okula aldık
Düzen müzen hak getire
Kırk yıl düşünsem böyle bi şey yasayacagım aklımın ucuna gelmezdi
Haftada bir gün görüş için diger şehire gidiyoruz
Avukatımız bu süreç üç ayda sürebilir beş ayda diyor
Mahkeme için kesin bir tarih olmadıgı için önümüde göremiyorum
Bi ara diger şehire gidip(evimizin bulundugu) eşyaları toparlamam lazım.eşyaları memleketimize getirip depo gibi bir yere koyacagım.eşim cıkar cıkmaz tayin isteyecem dedi cünkü
Off düşündükçe başım agrıyor inanınki
Kendimi karsı tarafın yerine koyuyorum,eşim öledebilirdi,cok şükür öyle bişey olmadı ama yinede üzülüyorum işte
Anlatmak istedim,kayınvalidemlerin geleni gideni eksik olmuyor ama konuşacagım kimsem yok malesef
Saglıcakla kalın
Evet gercekten belli bir tarih olsa oturur beklerim ama bu şekilde önümü görememek beni yıpratıyor
Bir aya cıkacak olsa en azından evi boşaltmam
Eşiniz çıksında kredi çekersiniz gerekirse şimdilik düşünmeyin bunu darlamayın kendiniziOff zaten o kan parasını düşünmek dahi istemiyorum
Belki haklarıdır o para orasını bilemiyorum ama nasıl ne sekilde ödeyecegiz hiç bilmiyorum
55bin liralık arabamız var,eşim onun farını yaptırıp sat dedi ama ben anlamamki o işlerden,ilgilenende yok
Satınca 35bini zaten borçlara gidecek,avukat parasını falan görümcemler ödüyo şimdilik,daha onlarada para vericez
Düşündükçe daralıyorum inanınki
Basireti bağlanmış demek ki. Ölen kişinin ailesi gorusmek istemez hele ki acıları bu kadar tazeyken ama mahkeme olacağı zaman gelirler orda karşılaşmak daha zor olur sizin için de. Avukatınız ne diyo peki
Cok gecmis olsun ölenede allah rahmet eylesin.kizlar bu ay bela ayi gokten bin bela yagicak derler.bol bol la hevla cekelim
Soyle alti bos ve mesnetsiz seyler yazmayin yahu,ne alakasi var bela yagacak bilmem ne.Cok gecmis olsun ölenede allah rahmet eylesin.kizlar bu ay bela ayi gokten bin bela yagicak derler.bol bol la hevla cekelim
Eşiniz ambulans cagirdiktan sonra kazazedenin yanında beklediyse zaten ambulans polisi arar. O olmazsa hastanede zaten adli vakalar ve trafik kazalari direk hastane polisine bildirilir. Bence siz esinizle ayrintili bir sekilde konusun. Zaten uzgunsunuz. Sizi daha da uzmek istemem ama olaylar esinizin anlattigi gibi olmamis galiba.Yok alkollü degildi
Bazı kendini bilmezler karsı tarafa yalan yanlış bilgi vermiş,güya eşim carpmış ve kaçmış,yarım saat sonra geri dönmüş adamı alıp hastaneye gitmiş.ya insan düşünemiyormu yarım saat bi adam nasıl yol ortasında kalır,kimse polisi ambulansı aramazmı yani o süre zarfında
Bulundugumuz sehir öyle insanlıgın öldügü bi şehirde degil yani,yerde yatan birini görürlerse mutlaka yardıma koşarlar
Eşim sabaha kadar şok içindeydi,duş aldırdım,dualar okudum sakinlessin diye.sabah oluncada kendisi gidip komiserine durumu anlatıp teslim oldu.zaten eşim gitmese kimse bilmeyecekti onun yaptıgını.ama vicdan meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?