Bir gecede koca bir pembe diziye dönen hayat

Perlavista

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
313
53
18
35
İstanbul
Dün akşam her zamanki gibi eşimle işten eve geldik. Tuhaf hiçbir şey yok. Rutin, yemeğimizi yedik, film izledik, şakalaştık, beraber bebek şekerlerimizi hazırladık ve yatmak için yatak odasına geçtik.
Yatağın yanında yerde gözüme mor bir şey ilişti. Eğildim, baktım mor renk bir sütyen askısı!! Benim hiç mor renk sütyenim olmadı. Ve komidinin hemen yanında bir prezervatif.. Hamileyim ve aylardır buna ihtiyacımız olmadı.. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşime baktım. “Bunu bana anlat” dedim. Ağzımdan tek çıkabilen buydu. “bunu bana anlat” . Eşim fazlasıyla şaşırmış halde bunlar ne bilmiyorum dedi.

Nasıl bilmezsin? Bana bir açıklama yap dedim. Seni aldattım de, evin anahtarını bir arkadaşıma verdim eve kız atmış de. Ne dersen de.. Ama bana bir açıklama yap dedim. Ne dersen sana inanmaya hazırım bana anlat dedim. Ama bunları söylerken hiç sakin değildim. tüm yatağı dağıttım. Her şeyi fırlattım. Adam öyle şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor ve “bilmiyorum” diyorum. Hiçbir şey söylemiyor. Kapıda bir zorlama yok. Yeri değiştirlmiş, karıştırılmış bir eşyam yok. Eşim inatla bilmiyorum diyor. Onu evden kovdum. Seni görmek istemiyorum. Git, bana uydurabileceğin bir hikaye bul geri gel bundan sonra ne yapacağımızı konuşalım dedim. Çıktı gitti..

Aldatıldım ve deli gibi kadını merak ediyorum.. Nasıl hissetmem, nasıl anlamam.. Çıldırmak üzereyim. O arada aklıma apartmanın güvenlik kamerası geldi. Yönetici yakın arkadaşım. Beraber indik baktık. Şok oldum! Eşimin eski psikopat bir sevgilisi vardı. Beni de defalarca arayıp taciz etmişti. Eşimi arıyordu. Sonra ben hiç muhatap olmayınca elini eteğini çekmişti. O kız apartmana başka bir kızla giriyor. Ve yanındaki kız kayın validemin çok yakın arkadaşının kızı…

O an kafamda her şey oturmaya başladı. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Bir süre önce bizim evin anahtarını bulamadığını ve bizim alıp almadığımızı sormuştu. Bende kaybolmuştur diye üzerinde durmamıştım. Hemen kayınvalideme çıktım. Tüm detayları ile konuyu anlattım. Polisi aradık, kayıtları izlettik. Polis bir yakınımızın da olayın üzerinde durması ile kızlar çağırıldı. Parmak izi alındı. Ve sonuç örtüşüyor..

Kayınvalidemin evinden bizim anahtarı çalmışlar. Eşimin eski sevgilisinden şikayetçi olduk. Kayınvaidemin arkadaşının kızından annesinin yalvarmaları sebebi ile yılların dostluğunun hatırına şikayetimizi geri aldık. Konu mahkemeye gidiyor.

Kızlar size tavsiyem; bazen her şey göründüğü gibi olmuyor.. Eşinizin sizi aldattığına hemen hüküm vermeyin çünkü şeytani bir tuzağa kurban gitmiş olabilirsiniz.

Allah kötü kadınların şerrinden herkesi korusun. Bir kadının en büyük düşmanı yine kadının kendisi..

hamile halinizle size bunları yaşatmış sakın şikayetinizi geri çekmeyin cezasını çeksin şeytan kadın

inanmıyorummmmmm

film gibi gerçekten de olaya bakkk şeytanın aklına gelmez bence şikayetinizi geri çekmeyin

Bu gercekmi yaaa:-( ne kadar kötü insanlar var inanamıyorum:--( eşin de şok olmuştur yazık yaaa...film gibi..

tövbe bismillah daha neler duyacağız....

NAsıl bir entrika planıdır bu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

Allah'ım sen islah et bu yaratıkları

yuh diyorum nasıl bir entrikadır bu ya ....neyseki olayı çözmüşsünüz ...geçmiş olsun ..yazıklar olsun o kadınlarada nebiçim insan bunlar ya ...Allah böylelerinden korusun hepimizin yuvasını ....o kadın cezasını çeksin ama bence komşunun kızınıda affetmemeliydin oda yaptığının cezasını çekmeliydi ki anlasın şeytanlık yapmak nedemekmiş ...

yani eşinizle eski sevgilisi birlikte olmamışlar, kız kendi mi koymuş onları oraya eşiniz haberi yokmuymuş ve şu an eşinizle son durumunuz nedir

Ne kadar aciz insanlar var, size hamile halinizle yasatmak istedikleri gercekten inanilir gibi degil.
Bayagi oturulup plan felan yapilmis belli ki.

bence o yakın arkadaşın kızını da şikayet edin.şuç ortağı sonuçta.

çok şükür açıklığa kavuşmuş durum. çok haklısın bazen gördüğümüz gibi olmuyor. ama genede dikkat edin bu kadın zaman geçtikçe daha da kinlenebilir daha tehlikeli olabilir. ruh hastası resmen saplantılı demek ki

Ohaaaaaa!!!!

Çok geçmiş olsun canım benim. Hamile halinle sana bunları yaşatmışlar iyi ki sana ve bebişine bir şeyler olmamış. Valla şoklardayım ben. Elinizden geleni ardınıza koymayın. İyi ki kamera varmış apartmanda inanamıyorum.

Kayinvalidenin arkadaş kiziyla ne alaka anlamadım, bide o kızla arkadaş mi?? Anahtarin yerini nasıl bulmuş? Kayinvalidenin parmağı yoktur umarım. .aranızda sorun varmı

İnsan inanamıyor..
Neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum ama çok tehlikeli oldukları ortada.
Şikayetçi olmaktan vagzeçmeyin sakın, bu halinizle sizi düşünen olmuş mu ki siz düşüneceksiniz onları?

Beter olsunlar.

erkek arkadaşıma kimseye güven olmaz derken düşündüklerim vardı ama bu başka bir boyut olmuş nutkum tutuldu neyseki eşinizle daha kötü noktalara varmadan bulmuşsunuz gerçeği Allah bildiği gibi yapsın o kızları da

yuhhhhhhhhhhhhh
almayın şikayetinizii de bilsinler insanların hayatıyla oynamak nasıl bişee

Bu vatandaş çok fazla Brezilya dizisi izlemiş bence. Maria Barrio dizisindeki Soraya gibi ...

Manyak...

Aman Allah im inanmiyorum yaa size hamileyken boyle bir olay yasatan insan zaten insan olamaz tovbe estf Allahtan kameralar varmis ki bi nebze arastirmaya sebep olmus yoksa yuvaniz dagilacakti Allah im boyle kotu insanliktan cikmislardan korusun umarim gereken cezalari alir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…