Bir gecede koca bir pembe diziye dönen hayat

ya kamera olmasaydı nasıl ortaya çıkacaktı bu olay.

Eşiniz benden nasıl şüphelendin diye bişey demedi mi size onun düştüğü durumda çok kötü.:26:

Şiddete her zaman karşı bir insanım/insandım. Ama bu kızları elime verseler evire çevire dövsem ancak rahatlarım. O kızdan da şikayetinizi geri almasaydınız keşke ya da burnu biraz daha sürttükten sonra alsaydınız. Bir de o kızları polisteki korkmuş hallerinden biraz bahsederseniz içimiz soğur belki.

Korkunç bir durum. Allahtan size bebeğinize birşey olmamış. Bir de olayın iç yüzünün ortaya çıkması da çok önemli. Kamera olmasa apartmanda evliliğiniz bitebilirdi. Kim inanırki böyle bir durumda? Verilmiş sadakanız varmış gerçekten.

ohaa be
ne ruh hastası adi tipler var şu dünyada

geçmiş olsun gerçekten sarsıtıcı bir olay
bir de neden diğer kızdan sikayetçi olmadınız ki?
hiç akıllıca değil resmen yuvanı yıkmaya çalışıyorlar o kız da cezadan payını almalı
yok kvnin arkadaşıymış yok şuymuş bilmem ne
kimseye kulak asma şikayetçi ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

resmen şok oldum. iğrenç bir plan ya... şeytan utanmıştır benim neden aklıma gelmedi diye....

bence diğer kızdan da şikayetçi olun. neden birlikte girip yaptı... sırf tanıdığın kızı diye cezasız kalmasın... madem tanıyordu neden böle iğrenç bir oyuna dahil oldu...

Şimdi Bazı Şeyler Tuhaf Geldi Bana Psikopat Sevgili İle Yakın Arkadaş Kızı Ne Alaka Nasıl Bir Tanışıklık Bu?

Kayınvalideniz de Güvenilir Gelmedi Bana Dikkatli Olun Derim Birdaha Anahtarınızı Kayınvalidenize Vermeyin

Geçmiş Olsun

Kayınvalideniz neden kendi evine alıyor..Allah'ım bu kötü insanlardan korusun.Çok geçmiş olsun.

Ay kabus gibi ya. Nasıl böyle birşeye cesaret edebilirler.

Güvenlik kamerası olmasaydı şuan evi terketmiş 7 aylık hamile bir kadındım. Cidden verilmiş sadakam varmış. Çünkü insanın aklı fikri almıyor. Güvenlik kayıtlarını izlemeye inerken kocamın beni kiminle aldattığını izlemeye gittiğimi düşünüyordum. Altından böyle bir hikaye çıkacağı hiç aklıma gelmedi.

Kayınvalidemin en yakın arkadaşının kızı suç ortağı. Kayınvalidem arkadaşlıklarını bilmiyormuş. Zaten karakolda hemen birbirlerini suçlamışlar. Ben orda değildim. Biri diyormuş beni o zorladı, diğeri diyormuş o zorladı. Muhtemelen artık kayınvalidemde arkadaşı ile görüşmeyecek. Ama 20 yıllık bir arkadaşlığın hatırına dava geri çekilmiş oldu. Ama eski sevgili her türlü sürünecek. İnternetten emsal davaları falan araştırıyorum. Bunun bedelini ödediğini görmek istiyorum.

Bu arada eşime gelince. Bu hikayedeki en mağdur kişi o. Sabaha kadar özür diledim. Allah razı olsun. kim olsa inanırdı dedi. Eşimi kamera kayıtlarından sonra kayınvalideme çıkınca aradım. Oraya geldi. Durumu anlatınca zor sakinleştirdik. Biz polisi arayacağız hukuksal yollarla halledeceğiz dedik. Hala eline geçse katil olur sanırım. Çok sinirli ve haklı olarak gergin. Öldürsem hırsımı alamam diyor.

Tam bu nasıl bir adam hamile karısını nasıl aldatır diye çıldıracaktım ki devamı daha da şok edici
Kesinlikle şikayetini geri alma hamilesin ya bebeğine birşey olsaydı

vay bee şeytanın aklına gelmez bazı kadınlar gerçekten şeytana bile papucunu ters giyidirir bunların yanında şeytan bile yanında masum kaldı...

İnanılır gibi değil. Allah hidayet versin.

Üstelik hamilesiniz, vicdan yoksunları
Taamüden düşmanlık bu asla affetmeyin
Aslında ağızlarını burunlarını kırmak lazım

utanmazlar ya ne kadar ruh hastası kompleksli insan var dünyada
kesinlikle şikayetini geri çekme bin beter olsunlar!

Yuh artik bu kadar olmaz !!!
Sakin sikayetini cekme surunsun pislik psikopat.
Bide hamilesin en hassas donemin nasil yapabildi adi kadinnnn...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

yuhh artık diyorum herkez gibi...
şeytanın 2 bacaklı hali bu kadınnnn...
şikayetinizde ısrarcı olun..
nasıl bir insafsızlık ya hamilesiniz sizz..
keşke o aile dostıunun kızında şikayet etseymişinizzz...

Gerçekten hayret ettim.
ne gözü kara bir pskopatmış bu kız.
kesinlikle şikayetinizi geri çekmeyin bu hata olur.
dersini alsın bu ruh hastası.
hamile kadına yaptığına bak
sana da geçmiş olsun canım.gerçekten haince bir tuzak kurulmuş yuvanıza.
etraf şeytan dolu ne yazık ki.

pes valla senaryoya bak. kadinlardan korkulur gercwkten. bir de hamile kadina yasattigi durum. bir de her seyden bihaber es. gecmis olsun.

ay inanmıyorum ya resmen iftira...
masum adamında sizinde bebeğinizinde geleceğini karartıcaklardı pislikler...
çok geçmiş olsun..
güvenlik kameranızın olması çok iyi olmuş...

Hamile bir kadina bunu nasil yapmis vicdansizlar.Gercek ortaya cikmasaydi amaclarina ulascaklardi.Umarim hakettikleri cezayi alirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…