Bir gecede koca bir pembe diziye dönen hayat

yok artık diyorum yaa cidden kadın milletinden korkacaksın arkadaş düşman başına iyiki kocanla aranızda daha büyük sorunlar olmamış veya bebeğine birşey olmamış

Mümkün değil geri çekmem. Ve gidebileceğim yere kadar gideceğim.

inanamıyorummm yaaaa yuhhh diyorummmm allahım sen koru bizi ya ne pis kulların var böylee yani o an bebeğine bişey olabilirdi eşin senden şüphelenebilirdi yokk artıkkkk yaaaaa yuhhh insanlık kalmamış gerizekalı kadın sankiii ne yapabileceksin evlenmiş barklanmış bebekleri olacak yuva mı yıkacaksın

Nasıl birinden şikayetçi olup diğerinden olmuyorsunuz anlayamadım.
Planlı işlenmiş ve ortak suç var ortada
Biri tanıdık deyip diğerini suçlayabilirmisiniz ki

Son düzenleme:

bu nasıl bi cesarettir
onlar korkmadıysa bunu yapmaya sizde şikayet etmeye çekinmeyin ne iğrençliktir bu
ama şu konuda kafam karışık eski sevgili ne hakla kayınvaldenin en yakın arkadaşının kızıylada olsa kayınvaldene gelebiliyo kayınvalden tanışıyomu bunla neden hala görüşüyolar :26: şikayeti geri çekmeyin herkes çeksin cezasını

Akıllı kadın sakin olup olayı çözmüş işte.... Şimdi derhal kapının kilidini değiştirt ve hiç kimseye yedek anahtar bırakma. Gerekirse 10 tane çoğalttır anahtardan her çantana bir tane koy.

Ayy nasıl insanlar var evlerden Irak geçmiş olsun bu dünyada öteki dünyada allah bildiği gibi yapsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bismillah neler oluyor hayatta ya.

çok ama çok şanslıymışsın. cidden yuvan dağılabilirdi. hem de bi iftirayla. ben kamerasız bir evde oturuyorum. kameralı bir evde otursaydım da bu görüntüleri elde eder miydim bilmiyorum.

eşinden helallik iste bence. çok büyük verilmiş sadakanız varmış. üstelik de bebek bekliyorsunuz canım. Allah korumuş yuvanızı.

yok artık yaaaaa!!!!
bebiş iyidir inşallah o sinirle ona bir şey olmasın

💑💓

Son düzenleme:
Allah kormuş seni
O öfkeyle bebeğine bir şey olabilirdi, çok kötü şeyler yaşanabilirdi
Anahtarını bir daha kimseye bırakma
Komşu kızını da affetme, ortada ortaklaşa işlenmiş bir suç var
Allahtan güvenlik kamerası varmış, ya olmasaydı
Eşinde şaşkına dönmüştür, bol bol Ayet-el kürsi oku, Rabbim korusun hepinizi, geçmiş olsun

Inanilir gibi degil.peki kiz itiraf etti mi .ay cok sasirdim sabah sabah .dizi gibj cidden.ondan her kötülük beklenir.kayinvaliden neden evine aliyor kizi madem size rahatsızlık veriyor bu sahis .

Zaten kurgu olduğu belli hadi sutyen askisi düşebilir unutulabilir ama diger seyi asla unutmaz bir erkek ya okadarda degil atar çöpe. Bu iki kafadar biraz asmis olayu.ufacik beyinleriyle yaptiklari ise bak.

böylelerinin ağzını burnunu yüzünü burnunu ağzını.... çok sinirlendim gerçekten şeytana bak

çok akıllı bir kadınsın senin yuvanı kimse dağıtamaz rabbim yardımcınız olmuş.Allah böylelerini bildiği gibi yapsın ben olsam o kızıda affetmezdim yuh daha neler duyacağız boşa demiyorlar yaşaki ne gele başa.......

İnsanlığımız bu denli vicdansız olamaz inanamıyorum sonuna kadar gidin hamile halinizle neler yaşamışsınız okurken dedim bir insan aldatıyorsa kullandığı şeyi falan neden ortada bıraksın ki çok geçmiş olsun evden bir şeyler götürmüşler mi baksaydınız Allahım çıldırmamak elde değil

Burada en tehlikeli olan kişiyi affetmişsiniz. O kız olmasa aahtarları nasıl alacaktı acaba? Ayrıca kayınvalideniz eski sevgiliyle bu kızın arkadaş olduğunu biliyorsa oda suçlu. İsterse onbin yıllık hatrı olsun böyle bir alçaklığı asla affetmezdim.

Kanım dondu resmenn ya yuhh! Nası bi psikopatlık buu, şizofren manyak! Ay etmedik hakaret bırakmak istemiyorum ama neyse. Allah korumuş sizi de bebişinizi de yuvanızı da.

Çok şeytanca bi plan. İyiki apartmanda güvenlik kamerası varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…