Bir gecede koca bir pembe diziye dönen hayat

abicim bişi sorucam ben.. adama bunu bana anlat dediğinde tek kelimesi bilmiyorum mu oldu. başka bişi demedi mi. mesela gerçek ortaya çıktığında seni affetmicem falan bişi demedi mi. yani bunun gibi umud verir bişi demedi mi.

ayy okurken cok kotu oldum Allah korusun dedim bir an içimden. çok geçmiş olsun sonuna kadar gidin sıkayetınızı cekmeyın. hamıle halınızle sıze bunu yasatmaya hakkı yok cezasını cekmeli

amin inşallah..inş yine birini sever...

Ağzından çıkan tek şey bilmiyorum. Bilmiyorum diye yeminler ediyor. Ama sadece bilmiyorum diyordu. O bilmiyorum dedikçe ben çıldırdım. Meğer adam gerçekten bilmiyormuş.

Ağzından çıkan tek şey bilmiyorum. Bilmiyorum diye yeminler ediyor. Ama sadece bilmiyorum diyordu. O bilmiyorum dedikçe ben çıldırdım. Meğer adam gerçekten bilmiyormuş.

erkekler düz mantık yaaa
o da şok olmuştur ne desin bizim gibi kafalarından 50 şey birden geçmiyo

sonra sordun mu peki. neden sadece bilmiyorum dediğini.. mesela o niye kızmamış. sana böyle bişi yaptığımı yapabileceğimi nasıl düşünürsün diye..

Çüüüüş ve ohaaaaaaaaaaa yuhhhhhhhhhhhh yani nasıl varlıklar ya bu tarz insanlar o kadar çok ki bizde de vardı böylesi ya öldürsem bile rahatlamam .. Çok şükür ki her şey ortaya çıkmış ama bir arkadaşımızın dediği gibi her tarafı iyice arayın ..

Bunlar nasıl insan böyle, inanamıyorum ya Allahından bulsun diyecem ama bunların ceza alması şart. Ben olsam diğer arkadaştan da şikayetçi olurdum. Yaptığını ödemek zorunda ki en büyük işi kendisi üstlenmiş.

Yok artık
İnsanlığından nasibi almamış mahluklar bunlar.
Karnı burnunda bir anneyi ne duruma düşereceklerini bilmeyen varlıklar.
Haklısınız bazen gözüken ve gerçek olan şeyler bambaşka oluyor.

Ayyy bu ne ya terbiyesiz rezil insanlar bunlar hala kaldı mı ya bu nası bi oyundur bu nası bi komplodur parçalarım onu valla pislik yatak odama kadar girmiş neler yapmışlar aay cıldırırımmm

Olaya bak yaa bi de hamilesin.gel de parçalama bu kadını !!!

Şok içinde okudum!
Bazı kadınlar gerçekten mide bulandırıcı
Kamera olması çok iyi olmuş..

Allahın cezası psikopat pislikler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polise molise değil bana verin ikisinide hanyayı konyayı görsünler!!!

Bilk basta yerde prazarvatif buldum diyince...bunda is oldugunu anladimmm.hangi evlii erkek .......... prezarvatifi yere atarrrr...hemde bole sakli is yaparken.onu yer iyyyyyyyyyyy ama yinede atar

ya kamera olmasydi Allah etmesin.. asla gitmezdi bu suphe!!
cok afedersnz bunlara direk o.. diyesim geliyor

İnanmıyorum Filmlerde olur böyle şeyler sanırdım ama malesef başınıza gelmiş. Ya güvenlik kamerası olmasaydı bir yuva yok yere yıkılacaktı belkide. Ne biçim kızmış ya şeytanın aklına gelmez böyle işler karıştırmak. Allah korumuş yuvanızı da olayın aslını öğrenebilmişsiniz.

ay allahım ne şeytan ruhlu insanlar var şu dünyada
allah korusun o sinirle ya bebeğinize yada size bişey olsaydı??
o kadınları sen bana yolla zaten sinirim tepemde bi güzel yolayım ikisinide sen hiç zahmet etme

canımm basından gecen olaya cokk üzüldüm amaa iyiki kamera varmış iyiki aklına gelmişş çokk geçmiş olsun tekrardan canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…