Bir gecede koca bir pembe diziye dönen hayat

Bu bildigin planlanip projelenip yapilmis siz sikayetinizi aldiniz ama polis nasil biraktiki resmen bir yuva soz konusu. Allah islah etsin bu tur psikopatlari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya evde kimsenin olmadığı bi gün gizlenip size zarar versyedi, bence büyük bi bela atlatmışınız,
kurban kesseniz yeridir.....

çok geçmiş olsun da sizin anahtarınızın kvde ne işi var? size ders olmuştur artık. anahtarı kimseye vermemek en iyisi

Bence kapinizin kilidini degistirin kopyasini yaptirmis olabilirler. Cok gecmis olsun.

yuhhhhhhhhhhhhhhhhh, başka da bişey demek gelmiyor insanın içinden. prezervatifi kullanılmış gibi mi koymuşlardı peki

bence olayda da bi saçmalık var zaten hadi sütyen askısı düştü görmedin adam prezervatifi unutur mu ya

Hayretler içerisindeyim anahtarda yetmiyor kapıyı açar açmaz vikvikleyen alarmlardan almak lazım
Herkes yaptığının bedelini ödesin bence keşke şikayerinizi geri çekmeseydiniz .
bazı insanlar öyle ince ayrıntıları hesab edebiliyorlarki eğer bu zekaysa verme yarabbim gerizekalı olmaya razıyım diyorum

Son düzenleme:
Okurken şok oldum,böyle bir planı nasıl yapmışlar cidden aklım almıyor,siz eski sevgiliden şikayetçi olmuşsunuz ama diğer kızdan olmamışsınız çok büyük bir hata yapmışsınız size yapılan planı o kız tek başına yapmamış belli o kızda onun suç ortagı oluyor onuda şikayet etmeniz gerek bırak yakın arkadaş olmayı kardeş olsa bile şikayeti hak ediyor.

okurken mideme agrı girdi yaa
bu nasıl bişey manyakmı bunlar yahu:18::18:
kv anahtarımız var şimdi gidip alasım geldi vallaha

Buna benzer bir olay benimde başıma geldi gerci nisanlanmadim o adamla ama eski sevgilisiyle beni birlikte idare etmis.ben duyunca ayrıldım hemen .o kadinda birsey yok ki devam etti yasca benden buyuk bir kadindi.sonra evlendiler.asla onla evlenmem o evlenilcek kiz degil derdi hep onun icin.ben cok sorgulamistim neden ayrildiniz diye.oda her defasinda kotu seyler diyordu asla onu sevmedigini onu afedersiniz ama basit bir kadin tek gecelik birsey olaral gordugunu soylerdi ondan ayrilmamis bile megersem arada görüşmeler hep olmus.ben bunu yasayinca insanlara tum guvenim gitti.3 sene atlatamadim
Bir erkek bu kadar mi yalanci olur dedim.cok zor durumlarda birakabilirdim ikisinide intikam almak icin ama yapmadım kendimi dusurmedim hic.ama bu sekilde piskopatlik yapmaya hakki yok.kardesine üzüldum onu cok iyi anladigimi soylemek istedim...

İlk defa bir konuyu okurken kalp atışlarım hızlandı
İnanamıyorum ya bunu yapabilecek kadar kafayı sıyırmış demek ki hadi eski sevgili neyse de diğer kız nasıl alet olmuş buna Sanki bişeylerin intikamını alıyormuş gibi sanki hedef siz değilmişsiniz de eşinizin hayatını mahvetmekmiş gibi...
Kayıtları önceki bi kaç gün de dahil olmak üzere sabahtan akşama kadar izlemenizde yine de fayda var diyorum

Şok oldum ya:53

yok artık akla bak..
merak ettim de eşiniz umarım size sonra tepki göstermemiştir..

Bu bildigin planlanip projelenip yapilmis siz sikayetinizi aldiniz ama polis nasil biraktiki resmen bir yuva soz konusu. Allah islah etsin bu tur psikopatlari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Polis zaten cana ve mala kast olmadığı için direkt bırakıyor.(kaldı ki bence var) Şikayetçi olununca savcılığa sevk ediyor. Ve mahkeme süreci başlıyor. Göz altında falan kalmıyorlar yani.

çok zor dönem geçiriyo hemde çok..
hevesle aldıgı çeyizlerini kaldırdı felan çok içli (
bide ayrıldılar daha bi kaç gün geçti faceye güller masa felan olan foto koymuşlar AŞK KAZANDI yazmışlar
yemın ederim öldürsem içim sogumaz ıkısınıde hamile olsa hamileymiş felan umruma katmam
kardeşimin pencereden dışarıyı boş boş izleyişi... herşey yaralıyo insanı ....
insan hazmedemiyo .. duygusal bakamıyo işte (

Haklisiniz ne diyeceğimi bilemedim dedigim gibi benzer birseyi bende yasadim.hala bazen o kadinin telde bana gerizekalı biz evleniyoruz o beni seviyor defol git aramizdan diye soyledigi laflar kulagima geliyor.Cidden travma yasadim.kardesinde bunu yasiyor kolay degil.ask kazandi ne ya.erkekler nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor anlayamiyorum ben.bu kadar basit mi genc bir kizi uziyorsun ahini aliyorsun.allah sabir versin kardesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…