- Konu Sahibi Perlavista
-
!!
kız kardeşim görücü usulu..birazda severek nişanlandı sorduk sorusturduk herkes iyi insanlar dedi.sevdi kardeşimde nişanladık.
daha sonra kız kardeşim hiç güven vermıyo çözemediğim bişey var dedi.düğüne saylı gün kala ayrılmak ıstıyorum dedi..der demez oğlan kabul etti
koca nişan yapılmıştı bi anda ayrıldırlar biz kardeşime neden güvenemıyosun ayıp oldu tüm aleme diye baskı yaparken bi anda duyduklarımıza şok olduk.
yüzük atılınca yumurtladı millet.meğersem senelerce konuştugu bi kız varmış.kızla büyük kavgaları geçmiş.
oglan artk sana dönmem gözünün önünde nasıl evlencem gör deyip nisbetle kardeşimle nişanlanmış.nişan bozulur bozulmaz hemen barışmışlar ve AŞK KAZANDI partileri yapmışlar.ve kız kardeşim insanlara hayata küstü.o kadar çok kin duyuyorki kızada onada ..bu psikopatlıgı yapabilir.bu hikayedeki psikopat olabilir..dişlerinin arasına diş fırçasını alıp öyle uyuyor.çenesi tutuluyo.gururu yerle bir oldu.onuru kırıldı.ön kötüsü nişanlısı onun ilk aşkıydı..
kardeşimin acısını içimde hissediyorum..ve bu olayla alakası yok..ama bu kadının eşi eskiden belki o psikopata dünyaları vaat etmişti..hiç bişeyi bilemeyiz...
Bu bildigin planlanip projelenip yapilmis siz sikayetinizi aldiniz ama polis nasil biraktiki resmen bir yuva soz konusu. Allah islah etsin bu tur psikopatlari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kamerayı sabahtan akşama kadar incelediniz mi peki..
yok artık akla bak..
merak ettim de eşiniz umarım size sonra tepki göstermemiştir..
Buna benzer bir olay benimde başıma geldi gerci nisanlanmadim o adamla ama eski sevgilisiyle beni birlikte idare etmis.ben duyunca ayrıldım hemen .o kadinda birsey yok ki devam etti yasca benden buyuk bir kadindi.sonra evlendiler.asla onla evlenmem o evlenilcek kiz degil derdi hep onun icin.ben cok sorgulamistim neden ayrildiniz diye.oda her defasinda kotu seyler diyordu asla onu sevmedigini onu afedersiniz ama basit bir kadin tek gecelik birsey olaral gordugunu soylerdi ondan ayrilmamis bile megersem arada görüşmeler hep olmus.ben bunu yasayinca insanlara tum guvenim gitti.3 sene atlatamadim
Bir erkek bu kadar mi yalanci olur dedim.cok zor durumlarda birakabilirdim ikisinide intikam almak icin ama yapmadım kendimi dusurmedim hic.ama bu sekilde piskopatlik yapmaya hakki yok.kardesine üzüldum onu cok iyi anladigimi soylemek istedim...
çok zor dönem geçiriyo hemde çok..
hevesle aldıgı çeyizlerini kaldırdı felan çok içli(
bide ayrıldılar daha bi kaç gün geçti faceye güller masa felan olan foto koymuşlar AŞK KAZANDI yazmışlar
yemın ederim öldürsem içim sogumaz ıkısınıde hamile olsa hamileymiş felan umruma katmam
kardeşimin pencereden dışarıyı boş boş izleyişi... herşey yaralıyo insanı ....
insan hazmedemiyo .. duygusal bakamıyo işte(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?