- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi Perlavista
-
Güvenlik kamerası olmasaydı şuan evi terketmiş 7 aylık hamile bir kadındım. Cidden verilmiş sadakam varmış. Çünkü insanın aklı fikri almıyor. Güvenlik kayıtlarını izlemeye inerken kocamın beni kiminle aldattığını izlemeye gittiğimi düşünüyordum. Altından böyle bir hikaye çıkacağı hiç aklıma gelmedi.
Kayınvalidemin en yakın arkadaşının kızı suç ortağı. Kayınvalidem arkadaşlıklarını bilmiyormuş. Zaten karakolda hemen birbirlerini suçlamışlar. Ben orda değildim. Biri diyormuş beni o zorladı, diğeri diyormuş o zorladı. Muhtemelen artık kayınvalidemde arkadaşı ile görüşmeyecek. Ama 20 yıllık bir arkadaşlığın hatırına dava geri çekilmiş oldu. Ama eski sevgili her türlü sürünecek. İnternetten emsal davaları falan araştırıyorum. Bunun bedelini ödediğini görmek istiyorum.
Bu arada eşime gelince. Bu hikayedeki en mağdur kişi o. Sabaha kadar özür diledim. Allah razı olsun. kim olsa inanırdı dedi. Eşimi kamera kayıtlarından sonra kayınvalideme çıkınca aradım. Oraya geldi. Durumu anlatınca zor sakinleştirdik. Biz polisi arayacağız hukuksal yollarla halledeceğiz dedik. Hala eline geçse katil olur sanırım. Çok sinirli ve haklı olarak gergin. Öldürsem hırsımı alamam diyor.
Merhaba Perlavista Hanım ,
Zor bir olay atlatmışsınız. Çok geçmiş olsun. Evinizi yeniden gözden geçirmenizi öneririm naçizane. Aynı şekilde kayınvalidenizde evini gözden geçirsin. Sizi tedirgin etmek istemem ancak gözünü karartıp kayınvalidenizin evinden anahtar çalıp siz yokken eve girebilen insanların evinize küçük bir dinleme cihazı veya kamera koyması gibi bir duruma karşılık kontrol etmeniz yerinde olur sanırım.
Kayınvalidenizde siz de kapı kilitlerinizi değiştirin. Sadece sizin evinizin kilidiyle yetinmeyin. Tedbirden zarar gelmez. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı , analı babalı büyütmenizi dilerim.
Sağlıcakla kalın.
Kardeşiniz adına üzüldüm ,hiçbirşey kolay değil ..!!
kız kardeşim görücü usulu..birazda severek nişanlandı sorduk sorusturduk herkes iyi insanlar dedi.sevdi kardeşimde nişanladık.
daha sonra kız kardeşim hiç güven vermıyo çözemediğim bişey var dedi.düğüne saylı gün kala ayrılmak ıstıyorum dedi..der demez oğlan kabul etti
koca nişan yapılmıştı bi anda ayrıldırlar biz kardeşime neden güvenemıyosun ayıp oldu tüm aleme diye baskı yaparken bi anda duyduklarımıza şok olduk.
yüzük atılınca yumurtladı millet.meğersem senelerce konuştugu bi kız varmış.kızla büyük kavgaları geçmiş.
oglan artk sana dönmem gözünün önünde nasıl evlencem gör deyip nisbetle kardeşimle nişanlanmış.nişan bozulur bozulmaz hemen barışmışlar ve AŞK KAZANDI partileri yapmışlar.ve kız kardeşim insanlara hayata küstü.o kadar çok kin duyuyorki kızada onada ..bu psikopatlıgı yapabilir.bu hikayedeki psikopat olabilir..dişlerinin arasına diş fırçasını alıp öyle uyuyor.çenesi tutuluyo.gururu yerle bir oldu.onuru kırıldı.ön kötüsü nişanlısı onun ilk aşkıydı..
kardeşimin acısını içimde hissediyorum..ve bu olayla alakası yok..ama bu kadının eşi eskiden belki o psikopata dünyaları vaat etmişti..hiç bişeyi bilemeyiz...
Bu tarzları da (kardeşinizin nişanlısı) Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın!!!
kız kardeşim görücü usulu..birazda severek nişanlandı sorduk sorusturduk herkes iyi insanlar dedi.sevdi kardeşimde nişanladık.
daha sonra kız kardeşim hiç güven vermıyo çözemediğim bişey var dedi.düğüne saylı gün kala ayrılmak ıstıyorum dedi..der demez oğlan kabul etti
koca nişan yapılmıştı bi anda ayrıldırlar biz kardeşime neden güvenemıyosun ayıp oldu tüm aleme diye baskı yaparken bi anda duyduklarımıza şok olduk.
yüzük atılınca yumurtladı millet.meğersem senelerce konuştugu bi kız varmış.kızla büyük kavgaları geçmiş.
oglan artk sana dönmem gözünün önünde nasıl evlencem gör deyip nisbetle kardeşimle nişanlanmış.nişan bozulur bozulmaz hemen barışmışlar ve AŞK KAZANDI partileri yapmışlar.ve kız kardeşim insanlara hayata küstü.o kadar çok kin duyuyorki kızada onada ..bu psikopatlıgı yapabilir.bu hikayedeki psikopat olabilir..dişlerinin arasına diş fırçasını alıp öyle uyuyor.çenesi tutuluyo.gururu yerle bir oldu.onuru kırıldı.ön kötüsü nişanlısı onun ilk aşkıydı..
kardeşimin acısını içimde hissediyorum..ve bu olayla alakası yok..ama bu kadının eşi eskiden belki o psikopata dünyaları vaat etmişti..hiç bişeyi bilemeyiz...
cidden değil mi?şoklardayııım....
bu ne cesarettir
Söylediğiniz mantıklı. Ben hiç o açıdan bakmamıştım. Benim çalınan anahtarımın olduğu anahtarlıkta kayınvalidemin de anahtarı var. Şimdi içime çok büyük bir kurt düştü. Tedbir almakta fayda var. Bu kadar da olmaz diyebilecek sınırı çoktan geçtim. Artık söyleyebileceğim tek şey "daha neler göreceğiz" uyarınız için çok teşekkür ederim
!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?