Bir gecede koca bir pembe diziye dönen hayat

inanamıyorum cidden şaka gibi. ne insanlar var. bu neyin hırsı böyle aman Allahım sen kötü insanların şerrinden koru.
gerçekten iyi ki güvenlik kamerası varmış yoksa haksız yere kocanız zan altınada kalacaktı ömür boyu. haklı olarak inanması güç olurdu gerçeği duysanız bile gözle görmeden kimse inanmak istemezdi. verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun

Asıl suçlu olan kv arkadaşının kızı.Böyle şeyler hatıra mı bakar _?

Asla ve asla şikayetimi geri çekmezdim.. O sinirle siz canınızdan yavrunuzdan olabilirdiniz.

Herşeyin bir bedeli varsa o da 40 yıllık kahve hatrına affetmek değil bence. Şikayetini tekrar et.

Gelmiş geçmiş olsun.

eminim ki gayet iyi niyetle verilmiş bir anahtar nelere mal olmuş
artık kayınvalidenizde temkinli davranacaktır.. kilidi falan değiştirin nolur nolmaz şeytanın aklına gelmeyen gelmiş hatunların aklına Allah muhafaza deliliği iyice ele alıp başka bir şeye kalkışmasınlar

Son düzenleme:
ağzım açık okudum resmen

gözlerimde böyle pörtledi

şeytan mış gerçekten
bunu yapan dan herşey beklenir
uzaklaştırma filanda çıkartın
sürüm sürün süründürün

şikayetini geri çekmekle çok büyük hata yaparsın hatta maddi manevi tazminat davası aç ödeyemezse hapislerde sürünsün okurken acaba sonunda ne olacak dedim ve yazdıklarınıza inanamadım yaşananlar sadece şeytanın aklına gelir çok şanslısınız ki güvenlik kamerası olan bir yerde oturuyorsunuz yoksa allah korusun evliliğiniz bitebilirdi bunu o kadının yanına koymayın

Merhaba Perlavista Hanım ,

Zor bir olay atlatmışsınız. Çok geçmiş olsun. Evinizi yeniden gözden geçirmenizi öneririm naçizane. Aynı şekilde kayınvalidenizde evini gözden geçirsin. Sizi tedirgin etmek istemem ancak gözünü karartıp kayınvalidenizin evinden anahtar çalıp siz yokken eve girebilen insanların evinize küçük bir dinleme cihazı veya kamera koyması gibi bir duruma karşılık kontrol etmeniz yerinde olur sanırım.

Kayınvalidenizde siz de kapı kilitlerinizi değiştirin. Sadece sizin evinizin kilidiyle yetinmeyin. Tedbirden zarar gelmez. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı , analı babalı büyütmenizi dilerim.

Sağlıcakla kalın.

İnsanlar çiğ süt emmiş ya :26:
Kızın uğraştığı şeylere bak bir erkek için kendini bu kadar küçültürmü insan ya
Hayatının hiç bir anlamı yok bir erkek uğruna onu harcayan zavallı bir kızmış
Hakettiğini bulur umarım mahkeme sonucunda

Anamm bu neee. Tam dizilik valla. Nasıl manyak kadınlar var anlamıyorum.

!!
kız kardeşim görücü usulu..birazda severek nişanlandı sorduk sorusturduk herkes iyi insanlar dedi.sevdi kardeşimde nişanladık.
daha sonra kız kardeşim hiç güven vermıyo çözemediğim bişey var dedi.düğüne saylı gün kala ayrılmak ıstıyorum dedi..der demez oğlan kabul etti
koca nişan yapılmıştı bi anda ayrıldırlar biz kardeşime neden güvenemıyosun ayıp oldu tüm aleme diye baskı yaparken bi anda duyduklarımıza şok olduk.
yüzük atılınca yumurtladı millet.meğersem senelerce konuştugu bi kız varmış.kızla büyük kavgaları geçmiş.
oglan artk sana dönmem gözünün önünde nasıl evlencem gör deyip nisbetle kardeşimle nişanlanmış.nişan bozulur bozulmaz hemen barışmışlar ve AŞK KAZANDI partileri yapmışlar.ve kız kardeşim insanlara hayata küstü.o kadar çok kin duyuyorki kızada onada ..bu psikopatlıgı yapabilir.bu hikayedeki psikopat olabilir..dişlerinin arasına diş fırçasını alıp öyle uyuyor.çenesi tutuluyo.gururu yerle bir oldu.onuru kırıldı.ön kötüsü nişanlısı onun ilk aşkıydı..
kardeşimin acısını içimde hissediyorum..ve bu olayla alakası yok..ama bu kadının eşi eskiden belki o psikopata dünyaları vaat etmişti..hiç bişeyi bilemeyiz...

bu ne cüret ne cesaret
canım verilmiş sadakan varmış gerçekten..
geçmiş olsun çok çok..

Söylediğiniz mantıklı. Ben hiç o açıdan bakmamıştım. Benim çalınan anahtarımın olduğu anahtarlıkta kayınvalidemin de anahtarı var. Şimdi içime çok büyük bir kurt düştü. Tedbir almakta fayda var. Bu kadar da olmaz diyebilecek sınırı çoktan geçtim. Artık söyleyebileceğim tek şey "daha neler göreceğiz" uyarınız için çok teşekkür ederim

Kardeşiniz adına üzüldüm ,hiçbirşey kolay değil ..

herkes bir ilişkiye başladığında vaatlerde bulunur ya da olur. en basidi seni hiç üzmeyeceğim seveceğim gibi..

Bu durumla konu sahibinin eşi arasında uçurum var. Kimse ayrılmak için beraberlik yaşamıyor kardeşine yapılan istisnalar harici.. Anlaşılamamış ayrılmış..Konu sahibiyle severek evlenmiş...

Bu tarzları da (kardeşinizin nişanlısı) Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın!

Rica ederim. Hamile halinizle sizi korkutmak istemezdim. Ancak sizin başınıza geleni film diye yayınlasalar pes , bu kadar da olmaz deriz. Bu durumda aklıma ilk gelen bu oldu. İyi ki güvenlik kamerası varmış ve olayı öğrenmişsiniz. Tekrar çok geçmiş olsun.

Hangi olayın altından ne çıkacağını Allah bilir. 6 aylık bir ilişkileri olmuş, ayrılma süreçleri ise nerdeyse bir sene sürmüş. "Kendimi öldürürüm"lerle geçen bir sene.. Tabi ben sadece eşimin tarafından dinliyorum konuyu.

Ama şu da bir gerçek ki, geçmişte ne yaşamış olurlarsa olsunlar ben değil kadın, "İNSAN" olarak 7 aylık hamile bir kadına böyle bir şey yapmam.. Bu hiç bir şeyin hırsı olamaz ve kesinlikle hiç bir mazeretle üstü örtülemez. Biz nerdeyse iki senelik evliyiz. Geçmişte ne yaşandıysa üzerinden en az 3 sene geçti. Ve inanın o kadını asla affetmeyeceğim.

Bu kadarına da pes doğrusu bence akraba kızdanda şikayetçi olun bırak kayınvalıdenın akrabası babamın kızı olsa şikayetımı cekmezdim

Bu nasil bir is? Bebege birsey olsaydi nolurdu? Gereçekten bu vicdansizlik!
Bence o diger kizada dava açman gerekiyor. Baslarim yillarin verdigi dostluga!
Hamilesin ve evliligin ciddi zarar alabilird! Bebegin zarar alabilirdi!

Gerçekten piskopatlik, insanfsizlik baska birsey degil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…