Bir gelecek var mı?

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
Selamlar..
Erkek arkadaşım ile 3 yıldır aynı şirkette beraber çalışıyoruz, orada tanıştık. İliskimiz ise 1,5 yıl oldu. İnanılmaz enerjimiz var inanılmaz uyuşuyoruz. Ayni şeyleri yapmaktan oldukça keyif alıyoruz. Komik, tutkulu, arkadascil bir iliskimiz var. Zaten hep deriz; iyi de arkadaşız diye. Fakat 1,5 yilin sonunda birseyler bende eksik görünür oldu. Sevgi eksik. Halbuki seviyor biliyorum. Ama ben seni seviyorum kelimesini duymak istiyorum. İlgi istiyorum. Yaptığım farklılıkları görsün istiyorum. Bugün çok güzel olmuşsun demesini istiyorum. Kadın olarak ruhum okşansin istiyorum. Fakat bunu yapamıyor. Diğer konu evlilik. Ben 32 o 34 yaşında. 1,5 yil size erken gelebilir geç kalınmışta gelebilir. Ailesiyle herkesle tanıştım. Ama evlilik için bir adim atmaktan korkuyor. Neden diyorum? Evlenip boşanmaktan korkuyorum (Ailesiyle yaşıyor)Eve masrafim yok rahatım diyor. Korkuyorum diyor. Bunu sacma buldum ve bir yardim almasini söyledim. Ve 1 ay sure verdim ya o kafa yapini değiştir, ya da birak ben yoluma bakayim dedim. Beni yargılamayın. Birbirimizi cok seviyoruz. Ama ben çocuk istiyorum hayatimi duzene sokmak istiyorum. Yaşım gectikce cocuk sahibi olamamaktan korkuyorum. Gec kalmak istemiyorum. Onu da cok seviyorum. Ama o bu konulara gelemiyor. Ne yapmaliyim ben?

Kendisinin evlenmeye dair bir isteği var mı ?

İstediğiniz şey gayet normal ama karşınızdaki kişinin isteği bu yönde değil.Onu evliliğe yönlendirir ısrar eder ve baskı yaparsanız evliliğinizde olabilecek maddi manevi sıkıntıda sizi suçlayabilir.Ayrilin falan demiyorum sizin fikriniz ama evlilik,bir erkeği baba yapmak basit şeyler değil.O kişi bunu içten istemeli ki bazı şeylere hevesi ve sabrı olsun.Aksi takdirde her şeyi sizin sirtlamaniz gerekecektir

Zorlamayla olmuyor malesef bu isler.
Siz acik acik konusun ne istediginizi eger uymazsa yollarinizi ayirin baska cözümü yok yada siz o hazir olana kadar bekliceksiniz.

Bence açıkça
Gelecek planı olup olmadığını sorun
Ve bu düşüncenizi paylaşın
Çocuk sahibi olmak istiyorum vs diye
Eğer düşünmem istemem gibi cevaplar verirse ya da kesin bir adım atmaya gönülsüz davranırsa da ayrılın.

Yaşlarınız çok da küçük değilmiş gelecekle ilgili planlarını bir dinleyin bakalım siz onun hayallerinde planlarının içerisinde düşüncelerin de var mısınız eğer yoksa çizginizi de çizin demek ki paşa zaman geçirmek kaliteli eğlenceli gün geçirip hayatına bakmak istiyor

Adam ailesinin evinde rahat, ekmek elden su gölden yaşıyor. Eğer evlenirse sofradan bir bardak bile kaldıramayacak. Adamın hem annesi hem bakıcısı hem eşi olacaksın. Maddi anlamda da parayı kendi için kullanmaya alışmış, sorun yaşarsınız.

Seviyor olabilirsin buna sözüm yok ama evlilik konusunu çok iyi düşün. Ayrıl demiyorum ama bence evlenme.

Saçmalığa bak eve masrafım yok rahatım nedir ya?
Koskoca adam olmuş hala kendini evin bebeği sanıyo
Sizce bu adam sorumluluk alabilir mi?
Ayrıca çok haklısınız 18 yaşında mısınız akışa bırakıcak tabi ki evlenmek istemek en doğal hakkınız.
Ayrıca evlenmeden önce bu kadar ilgisizse evlendikten sonrasını düşünemiyorum.
Bırakın gidin demesi kolay, kalın desek ömür boyu mutsuzluk olur gibi geldi bana.
Hani evlenmiş olmak için evlenmek, çocuk için evlenmek gibi olur ikiniz içinde

Ben hep.sunu diyorum.belli bir yaşa gelmiş ,işi olan insanlar icin 1.5 yil fazla.1.5 yılda en azından nişan olmalıydı,evlilik tarihi kararlastirilmaliydi.madem evlilik ve çocuk istiyorsunuz açık açık beklentilerinizi konuşun ama karşı tarafı da evlilik için zorlamayın.zorla yapılan işten hayır gelmez

Korkunuz da haklısınız onda birşey diyemem. Amaa sevgilinize gelince daha evlenmeden herif boşanmayı düşünüyor. Evlenince başınıza bir musibet geldiğinde bu seni yarı yolda bırakır. Daha olmamış için don biçen adam olmuşa neler yapar??? Yaşınız yerinde. Ayrılın önünüze bakın. Bu adam vakit kaybı.

34 yasinda adam bunu diyorsa kac kurtar kendini gercekten evlenmeye niyeti yok bunun yardim alinacak bir tarafi yokki konusun net bir sekilde yine geveleyecektir bir gun evlenirsem
Bu sensin sacmaliginada kanmayin bosuna vakit kaybetmeyin yani

18 yaşında liseli değilsiniz laylaylom bir ilişki yaşayacak dönem geçilmiş. Sevgi saygı kesinlikle ilişkide olması gereken en önemli unsurlar ama gelecek planlarıda bir süre sonra ikilinin arasında birlikteliği etkileyen bir unsur oluyor. Bence gayet açık ve net şekilde tüm düşüncelerinizi aktarıp konuşun. Eğer hala evlilik çocuk vs. düşünmüyorsa hayalleriniz farklıysa ilişkinizi sonlandırın

Bu insan için bir an bile fazla. Ben size önem verdiğini, hatta sevdiğini düşünmüyorum.

Şaka gibi.

Yapacağını yapmışsın.
Ama "git,1 ay içinde değiş ve geri gel demek" biraz zorlama olmuş.
Adamın içinden gelmediği çok bariz.
Sizden olmaz bence : İyi bir ciftsiniz belki ama iyi bir karı koca olamazsınız gibime geliyor.
Yani 1 ay süren var,şu borcunu öde yahut bir daha borç isteme gibi yaptırım seninkisi.
Zaten sen 1 ay dediğin anda ilişkiniz bitti bana kalirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…