Bir gelin görümce kaynana klasigi

Ay ne salak gelin ne iyi kaynanaya çatmış öpsünde başına koysun aptal bizimkide ben doğumdan çıktım dikişli dikişli kahvaltı hazırlamıstım kaynana oturmustu sofraya utanmadan allahım ya nıe kötülere iyi iyiyede kötü çatarki sende bosver gitme annende ne arasın ne sorsun ne kapılarını açsın o gelecektır mutlaka gezmeye gıdecek cocuk bırakacagı zaman olcak o zamanda annene getırırse cocıgu ben bakamam ısım var desin bak o zaman degerlwnır kadın sende annenı sakın ezdırme arkası gelmez sonra

Anneniz ne kadar yardım ederse etsin bazı durumlarda hak bile verebilirdim size

Amaa yeni annenin bebeğine " ah kuzum sana bakmadılar mı" cümlesi herşeyi bitirir. Bütün iyilikleri siler süpürür.

O cümlenin yeni anneye ne hissettirdiğini biliyorum ben. Birde zaten emziremiyormuş.

Hiç masum hiç iyi niyetli bir cümle değil.

Evi başınıza yıkabilirdim.

Bi ekleme yapiyim dun sinirden hepsi aklima gelmedi..
Kardesi giidince yengem abime al cocugu annene ver bakmicam ben banane demis surat yapmis..bundan sonra abim beni aradi annene bisey soyle bole bole dedi(ah kuzum sana bakamadilar mi) bak yengen surat yapiyo cocuklada ilgilenmiyo kafayi yicem dedi..

Bi dunya bole kurulmus iste .. herzaman bir iyi bir kötü ..
Insanoglu cig süt emmis iste neolcak..

Sen dediğim gibi ezdırme sakın gelmez arkası bızım gelinde annemın yanında abıme bagrıodu ben kestım sesını sonra annemın yanında saygısızlık yapamazsın dedım dahada ne görüştüm ne bıraey abım iyidr ama kızı tutup annemı atmaz benı atmaz ama haksızsa tabı haklıysa tutsun onuda atmasın

Kayinvalidemle hic sorun yasamadik bunu belirteyim ama ben lohusayken bebegime annen sana bakamamis dese ben de cildirirdim.diger durumlarda anneniz hakli ama bu sozu de hic bir lohusa kadin yutmaz.cunku canimizdan parca o bebegi annesinden baska kimse daha cok sevemez dusunemez.ne babannesi ne de bi baskasi.

En kendimize yapabileceğimiz iyilik bu sizin yazdığınız gibi olmak lazım gelir gerçektende doğru tesbit etmişsiniz yorumunuz çok güzelde elinize sağlık helâl olsun

Ben annenize neden üzüldüğünüzü anlamadım.Yaşadığı durumlardan sizin kadar rahatsız olsa o eve gitmez tavrını koyardı herhalde.Bir insan kendine davranış sınırlarını kendi belirler.60 yaşında biri kendine bu şekilde davrandırıyorsa ortada onu rahatsız eden bir durum yok demektir.

Annem suan bebegin 40nin cikmasini bekliyomus oyle diyo..annesi ilk önce bebegi istememis bi gun sonra yanina almis ..sanirim logusa sendrumu gibi bisey..o yuzden bebege mama vermisler simdide emziremiyo ..
Bu dediğiniz yeni annenin ne kadar sıkıntılı bir süreç geçirdiğini gösterir.

Bir de siz bu kadının bebeğine " ah kuzum sana bakamadılar mı " demiş olamassınız.

Yeni annenin hissettiklerini yaşamayan bilemez.
Siz ona destek olmamışsınızki

Diğer yaptığınız hiçbir iyilik yok onun gözünde

Ve bu sözü kolay kolay unutmaz da unutturmaz da

Annen gitmesin,çocuğa bakmasın.
Gelin de ne hali varsa görsün!!!
Bu kadar nankörlük olur mu!!!
Böyleleri "İNSANIM" diye gezmesin ortalıkta.
Ve bizim yavrularımız da ileride bu cinslere maruz kalacaklar

Cocuga kiyamiyo.. kücük dogdu.2.500 doktorda hep dikkst edin vs dedi.
Yengem zaten ilk cocuk oldugunda istemiyom diye inletmis hastaneyi..
O yüzdende ilk gün mama vermisler..
Simdide emziremiyo cocugu..
Sagip biberonla annem veriyo..
Biberonuda tutamiyomus.. daha ne diyim ne anlstim..

Annenizin yerinde olsam evlerine adım atmam.
Vicdan yapıyor sanırım ama bebek onların bırakın kendi annesi ilgilensin.Kimse anasının karnında anneliği öğrenmiyor.

Bu arada en büyük suçlu da abiniz.
Eşinin kardeşine kadar annesini azarlama rahatlığı verdiyse ortalıkta ben baba oldum diye dolaşmasın.
Zira evlat olmayı becerememiş

Aynen cok dogru yorumladiniz ..
Insaaallah annem akillanir da ceker elini onlardan..

Ah benm kvdqn anneniz gibi gorumcemde sizzin gibi olucak Allaha şükrederdim boyle kvlar cok az sz boş verin gitmesin annenizde lutfen bnm adima annenizin ellerinden opermisiniz

Madem bu kadar rahatsızsınız yapmasın anneniz gelin zorlamı yaptırıyor işleri

Bence buna siginarak abime mesajlar atiyo..kardeslerin evime gelmicek diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…