Banlan banlan nereye kadar...Sonu UI mıdır bu işin:44: Hani 100 puanı doldurunca demek istedimBenim nazarlık 10 ceza puanım var.Amanııın 3 gün hastalar olmuştum.Kendi kendimi yedim bitirdim o zamanlar:18: Ohh canıma değsin ama eski yazılarını kopyalayıp şırrak şırrak yapıştırıvermiştim kıl olduğumun yüzüne yüzüne Hoş değmezmiş ya Polemiği normal hayatta da sevmem.Uslu bir yaşlı teyzeyim ben Eşimle bile seslerimiz yükselse,hemen araya girer,-yaa şimdi tartış,sonra küs,kapris,barış... çok uzun işler hiç bana göre değil deyip ortalığı yumuşatırım.
Selam jelesek,
Tüylüde senden kaçıyodu ,yakalandı demek:26:
Tüh
İvit burdayımMune yi takiben buluyorum burayı:)) Bu topikden kimseyle arkadaş olmadığımdan hiçbirinin paylaşımları düşmüyor bana Ben de Mune yi takip ede ede buluyorum burayı napalım
İvit burdayımMune yi takiben buluyorum burayı:)) Bu topikden kimseyle arkadaş olmadığımdan hiçbirinin paylaşımları düşmüyor bana Ben de Mune yi takip ede ede buluyorum burayı napalım
Selam parkonum nassın
tüylünün kullandığı parfüme kadar biliyorum kokusundan tanırım nerede yakalarım
Bizi beğenmiyon mu tüylü apla,
Niye arkadaş değilsin bizle
Bizi beğenmiyon mu tüylü apla,
Niye arkadaş değilsin bizle
Çünkü çok seksüü resimlerim vaa+18 yani hanii Biz estetikcigillerdeniz ya
İyiyim jelocan,
Bir mavi kürk almak için dökmediğim dil kalmadı MUneynen KAzene
Ne zaman konuyu açsam kaçıyolar,
Nereye gitcem,kime başvurcam,paraylaysa kaç para vercem söyleyen yok
kız parkon bu tüylü kamyoncular la bile arkadaş oldu zamanında k.k.daseni niye beğenmesin
İyiyim jelocan,
Bir mavi kürk almak için dökmediğim dil kalmadı MUneynen KAzene
Ne zaman konuyu açsam kaçıyolar,
Nereye gitcem,kime başvurcam,paraylaysa kaç para vercem söyleyen yok
ay o günü hiç unutmam resmen üzüntüden ölmüştün
belli belli polemiği hiç sevmediğin bizim saz ekibinin tüm üyeleri polemiği hiiiiiiiç sevmez
Ama mavüş olmamışın süslü,MAvi kürkü ben kaptım ParkonumMune bacı bana layık gördü
dil dökme olaya direk podoslama dal
kazenin kardeşi var ya ona mı gitsek curly dü galiba o belki hal çaresini bulur
Kimle oldum loo:44: Bir hatırlatıver bakiim teyzene:26:
Ama mavüş olmamışın süslü,
Kandırmış mune seni,sahte kürk vermiş
Bulurmu dersin,:26:
Hergün bunları özel mesajnan taciz etsem:26:
Kk dan atarlar korkusu olmasa
ahahahaahah ne çabuk unuttun looooomüstehcen fotolarını bile görüp yorum yazmıştı patlattık sonra üyeyi
Tüylü ve süslü hatta kürklü olduğunu sanan püslü ...çok uykum geldi.HEpinizi mucuka muciki öptümKuzu gibi yatın,koç gibi kalkın inşallah.İmza :Tüylü teyze
Haaaaaa hatırladımm bizim kamyoncuu
Bende yatmaya gidiyorum,iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?