Ama mavüş olmamışın süslü,
Kandırmış mune seni,sahte kürk vermiş
Bulurmu dersin,:26:
Hergün bunları özel mesajnan taciz etsem:26:
Kk dan atarlar korkusu olmasa
Tüylü ve süslü hatta kürklü olduğunu sanan püslü ...çok uykum geldi.HEpinizi mucuka muciki öptümKuzu gibi yatın,koç gibi kalkın inşallah.İmza :Tüylü teyze
Gaza getiriyorlar seni parkon
Uykun mu geldi, bence sana işaret geldiben sana ne dedim, ben kuzu olmadan koç oldum, koç gibi yatar koç gibi kalkarım
Topik ahalisine iyi uykular, tatlı rüyalar
Kürkmü veriliyor benide listeye yazın başım kelmi benim yani
Günaydınlarrrrr hanumlar
Mavi kürk benim oldu zatii.Kimseye vermem.Mune topiğin süslüsü olarak bana veriverdi gitti işteKışa havamı basa basa dolanırım ortalıklarda.
HAnımkeleşi neden senin kalplerin yok:26:.Gözün doysun bi de 3 kürkün var
Olmaz kürk benim olacaktopiğin çete başı benim kadiş öle diyor :13: hemde buranın en yaşlısı benimmm ona göree
Mesaj sayısına göre 30.000 oldumu 1 kalp oluyor ehhhh bendede mesaj çok oldu 3 kalpgözüm doymuyor valla daha da istiyorumm
Birgün benim de kürküm olacak, kışa hazırlık babında
Olmaz kürk benim olacaktopiğin çete başı benim kadiş öle diyor :13: hemde buranın en yaşlısı benimmm ona göree
Mesaj sayısına göre 30.000 oldumu 1 kalp oluyor ehhhh bendede mesaj çok oldu 3 kalpgözüm doymuyor valla daha da istiyorumm
Hayıllllll benim kürk:84::84::84: Bizim de çetemiz var hem noolmuşElebaşı da Jelesec Hiç de bile en yaşlısı ben
Kadiiiş,parkoon çıkın ortaya...söyleyin bana,en yaşlı kim burda
''Nazar etme n'olur,çalış senin de olur'' demeye getiriyorsun yaniSeni gözü doymaz kürk canavarı senii
Hayır benim olacak mavi kürklerrvalla kadiş beni seçti elebaşı olaraktan :13: cidden en yaşlı benim burada şaka yapmıyorumm
Bişi kalmamış zaten kürklenmeye 27.000 mesaj daha yazdınmı 1 tene kürkün olur iştee
Benden demi yaşlıyupiii alnıma kara leke gibi kalıp yapışmıştı her tarafıma bu yaşlılık lafı.Ama yütfiiyn kaçlısın yaz bakiim
Az kalmış az ,hiç bi şii değil.3 günde doldururum msj sayımı :18:
Çağrım Mune ye:Alo alo alo Munem de Munem.Bana özel öyle bir mesaj doldurma topiği açalımki,her yazdığım msj 45 ile çarpılsın.YAni her mesajım 45 mesaja eşit olsun.Olul mu:26:
Kesin senden büyüğümdür.ben 49 yaşındayımkızım var bir tane master yapıyor valla üzgnüm yaşlılık rekorunu elinden aldım herhaldeee
Efet büyükmüşsünAma çok da değil Ben de 68 liyim.Benim oğlum da bu yıl Master yapacak.90 doğumlu yağuşukluu,boylu,posluu,dalyan gibin Aldın aldın rekoru .Ama mavi kürk benimm
Ay n'oluyor burada, koca koca kadınlar kürk için kavga ediyor
Yaşlı kadınların çekişmesi de fena oluyor
Şimdi çıkmam lazım, gelince alacağım ifadenizi.
Ay n'oluyor burada, koca koca kadınlar kürk için kavga ediyor
Yaşlı kadınların çekişmesi de fena oluyor
Şimdi çıkmam lazım, gelince alacağım ifadenizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?