Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Rekor bende ama ne haberr Maşallah oğlunada benim kızımda 89 doğumlu, güzel, alımlı,uzun boyluuu Hiççç heveslenme mune kimselere vermez kürkü

Allah bağışlasın keleşim.Mutlaka öyledir.Şansları da güzel olsun inşallah.Vermesin zaten boşvirr KAlmadık onun kürküne di mi (anında da satarız ) Çalışır kendi bileğimin ve pımmaklarımın gücüyle alırım o kürklerimi ben

Ay benim jeleğim doğru söylüoo,sürüden gaçtım ,gurtlar gapacak beni...Gözün doysun emi keleş. he emi

Doydumu bilememm fazla kürk göz çıkartmazz

Amin rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,bahtları güzel olsun iyi insanlarla karşılıaştırsın inşallah ..
Vermezz kürkleriiiii fırçayı attı gitti nasılsaa

Ay n'oluyor burada, koca koca kadınlar kürk için kavga ediyor
Yaşlı kadınların çekişmesi de fena oluyor
Şimdi çıkmam lazım, gelince alacağım ifadenizi.

Yok yaşlı dememiş.Daha da beteri...Koca koca kadınlar demiş !!! Havada bulut,sen beni unut sayın editörüm Akşama yoğum.Hoş ''varım ve evdeyim'' desem şaşardın de mi

Görümceciğimin d.günü kutlaması var.Şimdi güzelleşmek üzere aranızdan ayrılıyorum.Parkon um,Kadişim yoktunuz bugün.Saha benle Keleşime kaldı Bol sohbet ettik.Kendi adıma memnunum Selamlar sevgiler...

Ay n'oluyor burada, koca koca kadınlar kürk için kavga ediyor
Yaşlı kadınların çekişmesi de fena oluyor
Şimdi çıkmam lazım, gelince alacağım ifadenizi.

ahahahahah müdür süpersin yaşlı zaten tüylü eeee hanim daha da yaşlı bırak girsinler saç başa seyredelim bizim tüylünün takma sacları yolunsun

Koca kadın çok mu zoruna gitti öyle orayı burayı yaptırmakla çıtır olunmuyor yaş kaç senin

yakında yazacak sahan kalmayacak haberin ola arkada çeteyi dolduruyorum sattı bizi diye

ben daha neler diyom hatta bi dost bile neler diyo ama sen farkında değilsin

ogltkn hanım, şimdi biz nldglp hanım sosyalleşsin, sitede başka topiklerinde varlığını bilsin istedik, kendimiz için değil, sırf nldglp hanımın sosyalleşmesi adına, topluma kazandırma çabası içine girdiğimizden, burada yazmasına olumlu baktık

Yalansa yalan deyin hanımlar yok yani yaş kavgasını yapan siz değil misiniz? Ben senden büyüğüm, yok ben büyüğüm diye kavga ediyordunuz, yazdıklarınız burada işte, topiği okuyan görür, ben koca koca yaşlı kadınlar deyince mi gücünüze gitti

Tamam anladım ikinizde bizden yaşlısınız sen gez nldglp hanım, gez bakalım, eve döndüğünde pc bile açamadan işaret gelir

Koca kadın çok mu zoruna gitti öyle orayı burayı yaptırmakla çıtır olunmuyor yaş kaç senin

yakında yazacak sahan kalmayacak haberin ola arkada çeteyi dolduruyorum sattı bizi diye

Anam anam anam, bir çetenin çatırdaması, bağırlarından kopana laf sokma, çok hararetli bir tartışma çıkar bu yorum sonrası, ben topiğin yedek anahtarını saksının altına koyup gideyim, kavgayı görürsem şahit yazdırırlar

Bizde keleşimle çok kandık bu yazılarına. Keleşim bunların hepsi birer komplo.Bizi birbirimize düşürme politikası.Kavga etmedikki Atıştık Di mi keleşim

BAk eve döndük bile.Ama hal böyleyken yatmak neyimize Munem? Bu akşam işaret yok Eşim sürekli haber almakta.Dört göz ,dört kulak haber izliyoruz.Çok içim sıkıldı da giriverdim buraya.

Koy munecim koy.Bu jelocan az kaldı beni topiğin önüne koyar

artık neyi nereye yazacağımı şaşırdım..kk ya noldu neden gitti site konumuz da kapanmış..

her yer savaş alanı gibi bu zulme biri dur desin artık ya!

site kapandı sandım kızlar ya hu üzüldüm bir an

artık neyi nereye yazacağımı şaşırdım..kk ya noldu neden gitti site konumuz da kapanmış..

her yer savaş alanı gibi bu zulme biri dur desin artık ya!

Sesimizi çıkarmamız, fikirlerimizi paylaşmamız büyük abilerin hoşuna gitmemiştir. Yok yok...
Toplayacağım pılımı pırtımı hangi ülkeye gidebilirsem gideceğim artık tahammül edemiyorum olanlara, vatanını-ırkını-milletini bu kadar çok seven bana bile bunu düşündürdüler

Tweeterda dolanan haberler kabus gibi.
Ben evimde oturduğum için kendimden utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…