Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sanırım hakaret edilmediği sürece korkulacak bir durum olmaz ama gerçi normal konuşmaya bıle karışır oldular

Geyik başlığı değil mi burası, ölelim ozaman kadiş, haydi herkes yatağına uzansın yastığına gömsün kafasını nefes almayalım bitsin bu işkence
Patlayacağım sinirden taşikardim tuttu

Çalışmaz olurlarmı
Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ya.
Allahım yardım et direnişçilerimize

Direnişçi değil onlar, provakatör hala ısrar ediyosunuz direnişçi diye

O değil de, halk bari bundan sonra akıllansa

Bu ülkede ne zaman demokratik bir eylem düzgün olmuş ki, ne zaman eylem çıksa araya başka bölücü gruplarda giriyor ortalık savaş alanı...

Askerle polisin karşı karşıya geleceği söyleniyor gerçek mi bu haber ya?

Bence değil, provokasyon için yayılıyor bazı haberlerde...

Askerle polisin karşı karşıya geleceği söyleniyor gerçek mi bu haber ya?

Bence değil, provokasyon için yayılıyor bazı haberlerde...

hayır haberde söyledi polis ilk defa askerden yardım istedi diye

onu bunu bilmem de biri bu provokatörleri durdursa keşke eylem başladığı gibi devam etsin.kimse fırsat kollamasın bu olaydan nemalanmasın.

hayır haberde söyledi polis ilk defa askerden yardım istedi diye

Tamam işte asker polise yardım ediyor,
ama söylenen askerin şu an hazır olduğu ve polise saldıracağı...

Böyle bir şey olamaz değil mi?
Hoş tarih tekerrürden ibaret ama çok küçük bir olasılık

ya kızlar cok sınırlım ne olur bna askıl verın sevdiğim askerde.. önümüzdekı cuma günü yemin törenı var gelmemı ıstemıyo dıyo sen gelırsen ben buraya döndümde aglarım meryemım buraya gelmıstı derım dıyo.. bırde arabada yer yok dedı ve bırde cok kalabalık herkez bırbırıne girecek öyle olmanı ıstemıyorum dedı.. buraya kadar tamamdı.. ama ben onu görebılmek ıcın babama bıle yalvardım babamı bıle ıkna ettım ama bu gün öğrenıyorumkı kuzenı gıdecek ya ben onun sevdiğim öyle sacmakı bu onun annesı babası kardesı ve diğer kız kuzen gıdıyor o kız yerıne benı almaları gerekmıyorlarmı sevdiğim ilerde ..yemın törenınde esım değil fılan kuzenım geldımı dıcek ınanın cok kotuyum amcamlar bıle sen neden yemın törenıne gıtmıyosn dedi dedemlerde sımdı bu sevdiğimn yaptıgı nedir bu sabah bıle senı cok seviyorum hiç bırakmıcam dedı..ve aıretten kuzenı var bı tane askıımın hep resimlerini koymus ınternete kızıyorum ya ne benıım nede onun resımlerı ınternette olması ıstemıyorum... sevgılımdde ıstemez benım resım konsa benden ayrılır ama onunkı konunca gayet normal o erkek gezebılır ben kızım gezemem gıbı davranıyyor arkadaslarım cep telefonumda bes dakka görüşmeme bile kızar erkek kuzenlerım bıle bana bırsey sorsa bıle bana hemen ıhanett ettın der bende onun kız kuzenlerımle konusması ıstemıyorum cunku bı tanesı evlenırken askerıme evlenmek ıstemıyorum dedı dugun gunu damatları karıstırırım dedı sevdığıme...bı tanesıde bızım ayrılmamız ıcın cok ugratı yıne gunah almım ama aramız kotu olsun dıe babam bıle benı sıkayettı sevıyorum dıe neysekı babam durumu naylıyo yoksa benı dövecek bır adamdır askerımı babam cok sever. ınsan kendı kuzenıne bıle guvenemıyo bazı kuzenlerım moralım bozuyo ya askerden gelınce fıkrı değişir senı almazsa dıyolar bunun anlamı ne baska kuzenım konustum annesını aramıs askerım o kuzenlerlede konusmus dedim kocapomlamı konustunuz evet dedı benı bıda arasaydı dedım onlar senı nıe arıcak dedı bende yenı aılesım dedım oda bana artık değil dedı nedemek bu dedim henuz degıl yanı dedı anlamıyorum bana bırsey deyın ne olurrrr...

Olmaz herhalde, yani inşallah.

bilmem ki kafa bırakmadılar düşünecek

Olmaz, olmamalı...
Kendi ırkımız birbirini mi kıracak... Hayır
Hem birlik komutanları bireysel davranamaz, direkt genelkurmay'a bağlı...
Genelkurmay başkanının da kim olduğu düşünülünce...

Bir ingilizin tweeti
"It is not headed by any political party,and that is what made it special"

kendi ülkemizdede kendi kendimizi parcalamayalım ayıp ya iç savaşmı yapıcaz

Asker polise nerede yardım etmiş ?
Dün harbiye ordu evi kapısını halka açtı gaz maskesi dağıttı.
Bizim askerimiz suriyenin , iranın askeri gibi değil.
Bizim askerimiz halkının yanında olur.
Emniyetten çok ayrı bir kurum askeriye.

canım benim bizim şu anda senin bu sorununu dinleyecek gücümüz yok bence derdim var bölümüne aç bu konuyu sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…