Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

''Son Dakika : Asker anons geçiyor eğer halka müdahale devam ederse polise müdahale başlayacaktır. İstanbul'daki tüm ordu evleri hazır. Birinnci Ordu Komutanlığı'ndanHarbiye'ye her türlü ihtimale karşı 3 bölük asker sevkiyatı yapıldı! Asker halkına sahip çıkıyor! Polise son uyarı yapıldı, asker müdahaleye hazır.''

Demek istediğim bu yani bence asparagas haber çok,
milleti iyice galeyana getirmeye çalışan.

Bu eylem bence amacından çıktı,
artık olacaklardan çok korkuyorum ben

Sevgili Meryem;
Kuzenler öz kardeşler gibidir bizim ailede, sen de öyle görmeye çalış, birde sizin yemin töreninden daha önemli bir mevzu var şuan ülkede. Memleket kaynıyor farkında mısın :26:

kızlar erkek arkadaşımın takıldığı br forum var erkeklerin çokkk olduğu bir forum.
orada ki konularda kapatılmaya başlandı.

Sana bir şey diyeyim mi Cudana eylem dün geceden itibaren amacını aşmaya başladı. Kendi fikrim

pöff mahalle yıkılıyor yaa..
bu duruma düşürdüler ya insanları yazıklar olsun

Hadi bölüme gidin ama lütfen sağduyulu ve bizim kadınlarımıza yaraşır yorumlar yapın

o zaman son şunu yazayım; kızlar lütfen dua edin kardeşimden ve bütün eylemcilerden iyi haberler alalım nolur

Tari, bölüm söyledim, prolarda olmaz, pro olmayan arkadaşlarınız var aranızda, onlara haksızlık olmasın

En iyisi terasta oturmak, daralıyorum çünkü, sonrasında da uyumaya çalışmak, bu kadar sıkıntıyı kaldırmıyor bünye

bu ayaklanmanın sebebi nedir bu rezalet nedir şiddetle hiç birsey çözülemez askerden yardım felan almasınlar insanları derdi kalmamıs neler yapıyorya bu dünya ne size kalır nede bana iyi yaşamak varken bune ya

ağaçdan sebebmi bu kadar yaralı ölen var acı ceken inanmıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…