Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kardeşim de dahil tüm sülalem eylemde kimi ankara da kimi taksimde kimi beşiktaşta..ay çıldırıcam burda ya elim kolum bağlı kala kaldım Allah'ım bu nasıl adalet .bi de provokatörler araya giriyor taş sopa saldırıyorlar bunlara fırsat verilmesin lütfen!

Adana yıkılıyor arkadaşlar.

Konvoylar kuruldu, gösteriler düzenlendi

Yaklaşık 1 saat önce tencere tava sesleriyle , ışıklarını yakıp kapatan insanlarla müthiş bir görüntü oluştu.

Bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorum.

Siteye neden erişemedik kızlar:26::26:

Hedef gösterildik ondan olabilir mi
Okumayın, yazmayın, düşünmeyin, sorgulamayın, konuşmayın demenin bir başka çeşidi...
Yüksek merciiiilerden kaynaklıdır eminimki...
Efendiliğimi günlerdir bozmuyorum, bozmam da zaten, mizacım bu...
Ama itiraf ediyorum ki; çok korkuyorum olanlardan-olabileceklerden...

kızlar böyle konuyu pırt dalmış gibi oluyorum ama öncelikle merhaba

kızlar konu neden kapatılmış?
ayrıca neden foruma giremedik?
biri beni aydınlatabilir mi?

Ölelim biz ya, niye yaşıyoz ki İnsan mıyız biz:44:

Yalnız işin içinde bdp de var olayın seyri değişecek ((((((((

Bdp'nin çıkmadığı don var mı ki:26:

zaten tehdit edilmiş gece kazen yazmıstı. belli olmaz ki işleri

Hadi ya

bdp araya giriyor her yerde aynı şeyi yapıyor bunlar tahrik edecekler yine kötü sonuçlar doğacak..beşiktaş savaş alanından beter

kızlar böyle konuyu pırt dalmış gibi oluyorum ama öncelikle merhaba

kızlar konu neden kapatılmış?
ayrıca neden foruma giremedik?
biri beni aydınlatabilir mi?

Kazen konunun sonuna yazmış,1,5 saatlik karartmanın ardından diye.
Yani birileri karartmış siteyi.
Bu bir uyarıydı sanırım ve kk nın temelli kapatılmaması için konu kapatıldı diye düşündüm ben.

Çok üzülüyorum yaaa
Bir yandan gururluyum, diğer yandan içine çekildiğimiz durum çok endişelendiriyor beni
Sevimli şeyler olmayacak gibi
Birkaç gün sonra tatile gideceğim ne güzel moral toplarım demiştim ama ne bavul hazırlama isteği kaldı, ne deniz...
Elim kolum kalkmıyor hiçbirşeye dünden beri

Devlet vızır vızır çalışıyo maşallah. Bi kolu sokaklarda, bi kolu sosyal medyada. Bi de diyosunuz ki napıyo bunlar

evet site tehdit alıyor olabilir ki öyledir..kadın sitesine bile el attı bunlar aramızda konuşmamız bile rahatsız etti kimilerini..kızlar belki bizde konuşmamalıyız burada bunları bilemiyorum...

ama ben çok fenayım

Kadiş..Hmmmm sus bakıyım gaz bombasını yersin yoksa kafana

Devlet vızır vızır çalışıyo maşallah. Bi kolu sokaklarda, bi kolu sosyal medyada. Bi de diyosunuz ki napıyo bunlar

Çalışmaz olurlarmı
Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ya.
Allahım yardım et direnişçilerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…