Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

parkonum merak içerisindeyim,mail atacağını söylemiştin endişeleniyorum biliyorsun.burayı okursan iyi haberlerini bekliyorum..

parkonum merak içerisindeyim,mail atacağını söylemiştin endişeleniyorum biliyorsun.burayı okursan iyi haberlerini bekliyorum..

Ne oldu parkon'a ? Döndüm ben tatilden, herkes iyi mi ? Endişelendirmeyin beni

ameliyata gidiyoruz dua edin =(((

Selamun aleykum arkadaslar. Pitircik banlisin... :26: Cabuk gel, bekliyorum.

buraların eski tadı yok kankam. artık benim de yazasım gelmiyor. direniş sadece dışarıda olmadı, burada da oldu. koptu çoğu kişi birbirinden. buralar da böyle ıssız kaldı. eskiden böyle miydi? bu göz alabildiğine arazi bizimdi.

Bilmem mi ilk ben gelmistim. Buralar hep yesillikti. Fikirlerin farkli olsa da ben senden kopmam merak etme.

merhaba kankam hoşgeldin :)

Hosbulduk sorr, naber:) Arada silmissin beni selamlarimi ilettim sana.

Bilmem mi ilk ben gelmistim. Buralar hep yesillikti. Fikirlerin farkli olsa da ben senden kopmam merak etme.

Hosbulduk sorr, naber:) Arada silmissin beni selamlarimi ilettim sana.

kimle ilettin gelmezsın sandım :) benım arkadaş listesıne takıntım var da
gelmeyeceksın sandım, yoksa neden sileyim

hala arazi bizim :) hala arkadaşlığımız baki..kendi adıma çok önce ben zaten artık geyik ve bdv de takılmama kararı almıştım hatta parkona da söylemiştim..arada bir yazıyordum..yani buraya yazmamamın direnişle ilgisi yok Ofisim..görüşlerimiz ayrı olsa bile bunu sindirebilecek ve birbirimize yansıtmayacak olgunlukta insanlarız biliyorum..

ben de hepinizi özledim muhabbetimizi de özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…