Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Gunaydin gunaydin arkadaslar...

Mune topigi bana devretti sanki.

Son gelismeleri veriyorum:

Ladyfog: tatilde.

Tari: Banli, bani bugun acilacak.

Mune: Siyaset topiginde, sabirla bekliyor.

Cudana: En son zayifligindan sikayet ediyordu. Bir yerde onu dogramayi dusunuyorum karpuz niyetine:))

Ben: Bugun kahve icmemeye calisicam. Bakalim basarabilecek miyim.

GSA: Ortada yok. Merakla bekleniyor.

Oky: Bilmiyorum simdi sorucam:)

Surrender: Muhtemelen yeni kitabina baslayacak bugun.

Hybris: Hamilelik hormonlariyla herkesi oldurmek istiyor.:)

Office : Dun iyi geceler demeden kacti. Kustum ona.

Depresif: Gorunmemesinden dolayi office i depresyona soktu. Bir an once gelsin.

Kadesa : Birazdan gelir.

Parkon: Dun yoktu o da bugun gelir.

DEVAM EDECEK...

Son düzenleme:
Kankam Allah iyiliğini versin emi :))))

Anam benim sendromun hamilelikle alakası yok, direkt Kanuni sendromuyla doğmuşum. Kahve dedin de offf ya şöyle yasaklı yerin kahvesini de pek severim.

Kankam Allah iyiliğini versin emi :))))

Anam benim sendromun hamilelikle alakası yok, direkt Kanuni sendromuyla doğmuşum. Kahve dedin de offf ya şöyle yasaklı yerin kahvesini de pek severim.

Hmmm cocukluguna inmek lazim senin:))

Bagimli olmusum kahveye. Pek dayanacak gibi degilim. Beraber hapiste iceriz. :)

anam sen benim pşikolocik danışmanım ol. Kanuni sendromuna yakalandım, herkesi kesip öldüresim var.

Allah hürrem sendromuna yakalatmasın bacişkom o zor geçiyor işte dur iki okuyup üfleyeyim seni bişeyciğin kalmaz,nazardır o nazar ( ne kadar bilimsel yaklaştım değil mi? normalde kanuni sendromuna yakalandığını düşünüyorusun hımm peki sana bunu düşündüren nedir,içinde ki öldürme duygusunun altında yatan sebeplere bakalım demem lazmdı) :)

GSA kim ya bacım,gizli örgüt adı gibi? bi tek o tanıdık gelmedi..kadiş geldi ama tatili başladığı için artık çok sık uğrayamayacak

Ay hapis deme her cümlede 7'şer gün (3 kez) yedim. Sonunda Çakal Carlos'a sahte kimlik yaptırdım, bu kimlikle takılıyorum :)))

Saclar da sari mi:) 100 mesajin doldugunda bana bir yaz . Sanirim mesele uzun:))

GSA kim ya bacım,gizli örgüt adı gibi? bi tek o tanıdık gelmedi..kadiş geldi ama tatili başladığı için artık çok sık uğrayamayacak

Soylemem soylemem, G string ya:)) Gelirsin sen yine. En azindan aksama ugrarsin.

Son düzenleme:

Öldürme duygusunun altında yatan sebep; beni herif. Aradım söyledim, dur hele beton var şimdi sonra konuşuruz dedi. Öldüresim var kendilerini.

Anaaaa yenimi başladı tatilin. Kadiş mail attım bir ricam var baksana hele

Son düzenleme:

ha o zaman olay değşir öldürme süründür bence

tamam canım bakıyorum şimdi tabii açılırsa.

dün dolmalar bitmeden net kesildi bekledim baktım gelmeyecek vurdum kafayı sayın kankam kk magazin ekinizi okudum bayıldım devam etsin çok süper

dün dolmalar bitmeden net kesildi bekledim baktım gelmeyecek vurdum kafayı sayın kankam kk magazin ekinizi okudum bayıldım devam etsin çok süper

Bende dedim bu kiz iyi geceler demeden gitmez. Bir daha net gitmeden aciklama yap. Hisset net inin gidecegini.:) Onu da ben mi ogreticegim alla alla:)

Bende dedim bu kiz iyi geceler demeden gitmez. Bir daha net gitmeden aciklama yap. Hisset net inin gidecegini.:) Onu da ben mi ogreticegim alla alla:)

aslında hissettim, böyle kıyın kıyın gidip geliyordu sonra bir baktım X işareti var netimin üzerinde kara bulut gibin Mune benden sonra bantlama işlemine başlamış

selam kızlar

epeydir geyik topiklerine takılamıyorum.bir selam vereyim dedim

aslında hissettim, böyle kıyın kıyın gidip geliyordu sonra bir baktım X işareti var netimin üzerinde kara bulut gibin Mune benden sonra bantlama işlemine başlamış

12 de geyik bitti , kulkedisi gibi dagildik:))

selam kızlar

epeydir geyik topiklerine takılamıyorum.bir selam vereyim dedim

Selam hosgeldin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…