selam kızlar
epeydir geyik topiklerine takılamıyorum.bir selam vereyim dedim
Vay arkadaş,topik nerelerde kalmış
Epey aradım bulmak için
Bari
Güncelleneyim biraz
Gün aydınlar hanımlar hayırlı ramazanlar olsun
Hayırlı Ramazanlar Hanım
Ahhh KK üyeleri dua edin iftara yakın saatlerde beynim otomatikman kendini kapatıyor yoksa ayvayı yerdiniz.
Ben gideyim taze taze çorbamı yapayım, iftar sonrası çay ve sigara keyfimi yapınca gelir kaldığım yerden banlamaya devam ederim.
Hayırlı Ramazanlar, hayırlı bereketli iftarlar dilerim
Hayırlı Ramazanlar Hanım
Ahhh KK üyeleri dua edin iftara yakın saatlerde beynim otomatikman kendini kapatıyor yoksa ayvayı yerdiniz.
Ben gideyim taze taze çorbamı yapayım, iftar sonrası çay ve sigara keyfimi yapınca gelir kaldığım yerden banlamaya devam ederim.
Hayırlı Ramazanlar, hayırlı bereketli iftarlar dilerim
Allah kabul etsin Mune.
Hayırlı ramazanlar Mune .
Benden duymuş olma ama kankamın topikte baya arkandan konuşuyolar
Orda çok banlanacak kişi(ipucu:kankam, kadiş,ofis,cudana,elmayra...)
Teşekkürler
Ne diyorsunnnnnn, insan kib yapmaz mı? Dur ben gelir okurum yazılanları, bayrama 1 ay var değil mi
Atayım hepsini mapısa, bayram affı çıksın diye dua etsinler
Teşekkürler
Ne diyorsunnnnnn, insan kib yapmaz mı? Dur ben gelir okurum yazılanları, bayrama 1 ay var değil mi
Atayım hepsini mapısa, bayram affı çıksın diye dua etsinler
Kib yapsam küserler şimdi
Sen arada oku orayı,
Ama dur önce ben yazdıklarımı sileyim
Buarada kızın sınava girmişmiydi bu sene Mune, iyidir umarım sonuçları.
Ben senin yaptığın kibleri hep gizli tuttum, kadesa'yı, elmayra'yı sayende banlamıştım, upsss ağzımdan kaçtı
Yok bu sene girmedi, seneye girecek İnşaallah, malum çocuk gelişimi okuyor, dört yıllığı kazanmam gerekiyor diyor, bakalım Allah hayırlısını versin, hemen kazanamazssan psikolojini bozma diye telkin ediyorum ama çok heyecanlı bir kız, ne olacak bilmiyorum bu kadar heyecanla
Hayırlı ramazanlar Mune .
Benden duymuş olma ama kankamın topikte baya arkandan konuşuyolar
Orda çok banlanacak kişi(ipucu:kankam, kadiş,ofis,cudana,elmayra...)
bende diyorum sırtımda ki bu acı ne, meğer bıçak yarasıymışbence asıl banlanacak üye kişisi parkondur sayın yargıç, hep çekiştirdi, koşun kavga var dedi, o gaza getirdi bizi mune için de bişiler demişti de unuttum şimdi, ne demişti kankam destek ver helpppppp
Sırtımdan yedim picagi :)Hayırlı ramazanlar Mune .Benden duymuş olma ama kankamın topikte baya arkandan konuşuyolarOrda çok banlanacak kişi(ipucu:kankam, kadiş,ofis,cudana,elmayra...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?