Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben BdV ye gidip müdürümü yormadan kendimi banlattırayım en iyisi

işte Mune suçlu burda
Kendi itiraf etti
Munemizi yedirmeyiz

Sayin Mune,

Parkon arkadasimiz, 5 arkadasini sucsuz yere ispiyonlamis olup, bu sirada kendisinin darbe girisimlerini gizlemeye calismistir. Yine sasirtmak icin beni hedef gostermis olup suclu bulunmamasini talep etmistir. Gorunen deliller acik ve ortada olup , Parkon arkadasimizin omur boyu banlanmasini rica ediyoruz.

Darbe marbe tehikeli şeyler bunlar, parkonun ruhuna tuz ruhu kaçmış, kürküme dokundurtmam, hepinizi tevkif ediyorum

Uyanıklar sizi, hepiniz bu kumpasın içindesiniz değil mi? Amacınız beni bu topikte tutup sitede cirit atmak, ben siteye dağılayım, yakaladığım yerde hepinizi banlayayım, bayramdan sonra mune mağdureleri adlı bir topik açar konuyu enine boyuna tartışırsınız

Ben kolay kolay banlanmam artik. Dikkatliyimdir simdi daha da dikkatliyim.

Ne zaman itiraz ettim askolsun.

Bu arada seni yakalamisken iyi halden eski cezalarimin silinmesini talep edeyim.

Ben kolay kolay banlanmam artik. Dikkatliyimdir simdi daha da dikkatliyim.

Ne zaman itiraz ettim askolsun.

Bu arada seni yakalamisken iyi halden eski cezalarimin silinmesini talep edeyim.

Hazır taleplere başlamışken, banada bir kürk istesen kankam .
Üşüdüm

kk yı bi açtım meşaş da meşaş

hey gidi parkonum hey eskiden kadiş mapustan çıksın diye neler yapmazdın şimdi ihbarlara başlamışsın olmadı beni siper etmişsin

bu aşk böyle bitemez bırakma terk etme beniiii

iki dedikodu yapmışsak ne olmuş yani

hem hep diyorum kibimiz var banımız var muneciyiz havamız var

Sen gördüklerine değil bana İnan kadişim.
Ben hiç ispikleröiyim seni.
Müdürü burda tutmaya çalışıyodum sen rahat rahat BdV şerde gezin diye, oda anladı zati.

Sen gördüklerine değil bana İnan kadişim.
Ben hiç ispikleröiyim seni.
Müdürü burda tutmaya çalışıyodum sen rahat rahat BdV şerde gezin diye, oda anladı zati.

nayıııırr inanmorum sana,ben bdv den el çekeli çok oldu

bugün cutenin üç harfli konusuna yazdım zati bi tek.elmayraya takan abla noldu hala konusu devam mı

Hazır taleplere başlamışken, banada bir kürk istesen kankam .
Üşüdüm

Sen mavu kurku ruyanda gorursun artik. Biraz karizmamiz varsa yerle bir ettin. Elindeki pembe kurkte alinmasin dikkat et.

Parkon baslatti.

Kizlar cikiyorum. Bu Tugcecan beni burda bekletti bekletti. 3 tane film var onlari izliycem. Gorusuruz.

:2:
nayıııırr inanmorum sana,ben bdv den el çekeli çok oldu

bugün cutenin üç harfli konusuna yazdım zati bi tek.elmayraya takan abla noldu hala konusu devam mı

Gel elele gidelim BdV ye kadişim.
Bugün felekten bir gece geçirelim senlen

Elmayranın hatun banlandı,

kıyamam bu msjı yeni gördüm naptılar sana parkonum doğruyu söyle benim yokluğumda naptılar sana

(konuştuğumuz gibi kürk ikimizin )

kıyamam bu msjı yeni gördüm naptılar sana parkonum doğruyu söyle benim yokluğumda naptılar sana

(konuştuğumuz gibi kürk ikimizin )

Beni tek bulunca hepsi birden pıçakladı
Çok korktum kadişim, seni çağırdım gelmedin

parkunn ben bdv ye gitmem mune abla hiç acımıyo bi bakmışsın üzülen suratlı bi ban msjı

daha tayinim belli olmadı intihar etmek istemiyorum hem daha hamilelik testi bilem yapmadım yazık bana :2:

parkunn ben bdv ye gitmem mune abla hiç acımıyo bi bakmışsın üzülen suratlı bi ban msjı

daha tayinim belli olmadı intihar etmek istemiyorum hem daha hamilelik testi bilem yapmadım yazık bana :2:

Sen müdürü buraya çağır ben gideyim o zaman

Kadiş bide hamileysen ne gülerim be
Piyango vurmuş gibi olur,bari 3. çocuğa verilecek ikramiyeyi bekleyeydim.

Sen müdürü buraya çağır ben gideyim o zaman

Kadiş bide hamileysen ne gülerim be
Piyango vurmuş gibi olur,bari 3. çocuğa verilecek ikramiyeyi bekleyeydim.

ben de çok gülerim,daha geçen gün 3.çocuğu düşünmüyo musun dediler yok artık deli miyim ben dedim kahkaha attım al sana delilik ne ikramiyesi hanii nerde kim veriyomuş

ben geldim millet gitti ne uğursuzmuşum be

Büyük konuşmuşun iştekesin hamilesin o zaman
Geç kaldın kadişim,herkeş yatmaya gitti.müdürde BdV yi kolaçan ediyor.
3. Çocuğu doğurana 5000 lira ikramiye vercekmiş hükümet, ama daha çalışıyorlarmış üstünde

neyyyy 5000 mi kızam doğrumam o zaman karnımda tutar beklerim 2-3 yaşına gelince doğruveririm nolcek

mune abla bdv de dur kibliyim onu

bende yatayım haydı iyi geceler canım

kadesa, hamile olma ihtimalin bile çökertti beni, sen ve junior kadesa bdv'de kabus gibi
Sen 3. yü doğurursan 5000 değil 50.000 vereceklermiş
Özellikle senden ikiz haberi bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…