Ben senin yaptığın kibleri hep gizli tuttum, kadesa'yı, elmayra'yı sayende banlamıştım, upsss ağzımdan kaçtı
Yok bu sene girmedi, seneye girecek İnşaallah, malum çocuk gelişimi okuyor, dört yıllığı kazanmam gerekiyor diyor, bakalım Allah hayırlısını versin, hemen kazanamazssan psikolojini bozma diye telkin ediyorum ama çok heyecanlı bir kız, ne olacak bilmiyorum bu kadar heyecanla
Abla benden duymuş olma ama senin ayağını kaydiracakmis. Destek olmadım diye iftira attı zahir :)eLmayRa, parkon neler diyor neler, siz beni çekiştiriyormuşsunuz, topikte yazamadıklarını özelden anlattıBanla hepsini dedi, bayrama kadar gün yüzü görmesinler dedi Olmaz dedim ama psikolojik baskı yapıyor
Abla benden duymuş olma ama senin ayağını kaydiracakmis. Destek olmadım diye iftira attı zahir :)
Abla benden duymuş olma ama senin ayağını kaydiracakmis. Destek olmadım diye iftira attı zahir :)
doğrudur bana da geldi öyle bir duyum, artık günahı boynuna dedikoduyu sevmeyen üyeleriz neticede
Sırtımdan yedim picagi :)
bende diyorum sırtımda ki bu acı ne, meğer bıçak yarasıymışbence asıl banlanacak üye kişisi parkondur sayın yargıç, hep çekiştirdi, koşun kavga var dedi, o gaza getirdi bizi mune için de bişiler demişti de unuttum şimdi, ne demişti kankam destek ver helpppppp
Parkon bes i bir yerde yapmis . En basa da beni yazmis. Pazartesi goruselim Parkon.
Ben mavi kurk isterim diyordu hep. Sahitsin office.
Teker teker gelin
Ben bişey demedim, Mune bana ajanlık yaparsam eski kürkünü vercekmiş, öle didi.
Ben kendimimi pıçaklasam
Aboooooo kürkte kürk illede mavi kürk demesinden anlamam lazımdı, kimbilir neler anlatıyor sizlere
Bana da sizin hakkınızda çok şeyler söyledi, ahh kardeşim uzak durun, mikser gibi hatun bu parkon
nerdeyse kürkün ölçüsüne kadar vermiştibizi kendine rakip gördü ortadan kaldıracaktı demek ki
Yakalandım patron
Ben en iyisi darbe yapmayı deneyeyim
doğrudur bana da geldi öyle bir duyum, artık günahı boynuna dedikoduyu sevmeyen üyeleriz neticede
Aboooooo kürkte kürk illede mavi kürk demesinden anlamam lazımdı, kimbilir neler anlatıyor sizlere
Bana da sizin hakkınızda çok şeyler söyledi, ahh kardeşim uzak durun, mikser gibi hatun bu parkon
Teker teker gelin
Ben bişey demedim, Mune bana ajanlık yaparsam eski kürkünü vercekmiş, öle didi.
Ben kendimimi pıçaklasam
nerdeyse kürkün ölçüsüne kadar vermiştibizi kendine rakip gördü ortadan kaldıracaktı demek ki
Yakalandım patron
Ben en iyisi darbe yapmayı deneyeyim
O bir suikastçi mi diyorsunsuikastlerini klasik bir yöntem olan bıçakla yapıyor sanırım, geçen gün elinde bıçak görmüştüm bana da doğru geliyordu ama kötüye yormamıştım, bundan sonra parkon ve bıçak bir arada olursa görmezden gelir bulunduğum ortamdan sıvışırım
bıçağı gördüğümüz sürece sorun yok, asıl mesele bıçağı görmediğimiz zamano zaman bir bakıyoruz ki pıçak sırtta, kürk parkonda
Mune sen inanma bu arkadaşlara,tanımam zati hiçbirini.
Hiç mikserlik yaparmıyım ben
Birkere elmynen ofis yılların üyesi, ben onlarla nasıl uğraşayım
Çıtır, çıtır yerler beniparçamı bırakmazlar valla
Koruma talep ediyorum
Nerde bu devlet
İmdaaaaatttt, kadiş nerdesin
BDV ye gidip fake konular aciyoruz. Mune onlarla ugrasirken mavi kurku arada aliriz. Pakronu da BDV kenarlarinda birakiriz. :)
Hayırlı ramazanlar Mune .
Benden duymuş olma ama kankamın topikte baya arkandan konuşuyolar
Orda çok banlanacak kişi(ipucu:kankam, kadiş,ofis,cudana,elmayra...)
Ben onu kandırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?