Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Topiği ayakta tutmaya çalışan vefakar Hanım,
enler yapılırsa seni kraliçe ilan edeceğim, kadesa'ya parkon'a en men yok

Müdürüm hem kraliçe yap beni hemde onur üyesi olurmu,gözüm yükseklerde artık kimse tutmasın beni kadişle parkunu en men yapma sakın geleceğimi kıskanıyorlar

benden kraliçe olmaz zaten prenses falan olur belki

abla parkonu bilmem ama sen bana kıyamazsın değil mi? parkona kıy zaten

Ahanda hemen sattı parkunuu hemende kıy diyooonn

Ne çekiyorum ben bundan anla Mune.
Artık beni enlerde EN MASUM üye ilan edersin demi.

Parkona kıyamaz müdürüm
Öbür topikte feci geyik yapasım var ya,daha keyifli oluyo sanki orası:18:

Parkunum kadiş sattı senş hemen tikkatli olll

günaydın :)

sabahın köründe kalktım uyuyamadım..

kızlar kk ya nolmuş böyle,ziyartçiler yok olmuş,beğeniler ortada bi garip olmuş ,kimin ne yazdığı belli ama hangi konuya yazdığı belli değil..hiç hoşlanmadım

Günaydın kadişcim naslsın canım nasıl geçiyor bir sorun yoktur marım yeğenimiz nasıl bende forum takipte yazdığım mesajlar yok gözükmüyor

Günaydın kadişcim naslsın canım nasıl geçiyor bir sorun yoktur marım yeğenimiz nasıl bende forum takipte yazdığım mesajlar yok gözükmüyor

iyiyim ablacım sağ olasın,sen nasılsın?..şu anda bi sorun yok bakalım 2 hafta sonra ikili testimiz var,cinsiyetini de öğrenecekmişiz İnşallah sorun çıkmaz..

aynen,bende de gözükmüyor çok karışık olmuş.

Bende iyiyim canım sağol,hadi bakalım sağlıklı olsun yeğenimiz ben kız olacak diyorum kadişcim içime doğuyor çünkü
Düzelir herhalde ingilizce tyazılar çıkıyor orada

Ne olmuş be ya,bdv yi bulamıyorum
Bizi bdv den kovdular mı yoksam.
Muneeeeeeee,yetiş diycem şimdi,ancak akşama gelir.

Hepiniz hoş gelmişiniz tatilciler,bana ne getirdiniz

hepimiz aynı konuya yazar gibi olmuşuz. forumplay bilmem ne.
her ne karın ağrısıysa işte

özel msjlarda uçmuş,melekyavruma özel msj attım o zaman fark ettim..msjlar duruyo ama kimin attığı belli değil

tariğğğ sende görünmüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…