anneeem bizim masum elmayramız gitmiş yerine koğuş ağası gelmiş
azıcık daha çıkmasaydın kızımın adını elmayra koyacaktım seni yad etmek için
en son muneye msj attım elmayra hala banlı unutuldu mu acaba diye
Sallayıp duvara vurcan beni değil mi
yok lavantalayıp salon büfesinde saklayacam pıtırcığımıbak bundan Saw 78'i çekebiliriz nıhahaha
parkunun da ceza puanı az diyollaa, onu da yollayabiliriz önden
Hic sorma cümlelerim fln sertleşti :) Saat 23te acmadılar biliyomusun :) 5 dk beklediler .D Bir ay bekledim o beş dkka gecmedi :)
yok lavantalayıp salon büfesinde saklayacam pıtırcığımıbak bundan Saw 78'i çekebiliriz nıhahaha
burası da güzelmiş, selam olsun herkese
kıyamam sana bi daha sakin yaz kavga döğüş yoluşma yok azıcık pıtırcık gibi ol oh miss
parkon dayanamaz ya yazık ölür oralarda onun cezası neyse ben çekerim sevap kazanırım hiç olmazsa
Benim şuan 70 ceza paunım var
Yaşın küçük ama tecrüben büyük
Günaydınlarrrrsinirliyim gerginim asabiyimm bugün birine çatarsam gittiğimin işareti olacaktır
günaydın ablcım
mümkünse birine çatma,bazen sonuna kadar doğru düşünsen de söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır..o yüzden boş ver
Pitircik denizde , pitirisko yuzmede. Parkon office kadesa elmyra abla hanim, egem , mune teyze sizin yerinizede yuzecegim muck muck
Günaydın kadişimgayret ederim artık,sinir olmaya başladım artık
Pitircik denizde , pitirisko yuzmede. Parkon office kadesa elmyra abla hanim, egem , mune teyze sizin yerinizede yuzecegim muck muck
ablacım senin gibi düşünen çook insan var ama uğraşmaya gerek yok
ohhh hatuna bak sen,akşam gel hesaplaşalım
bu arada bahsettiğiniz kişiyse ,bende aynı fikirdeyim. onun bir kesime olan düşmanlığınında farkındayım. o kesimden birinin kızı olarakta feci kızıyoorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?