Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hic sorma cümlelerim fln sertleşti :) Saat 23te acmadılar biliyomusun :) 5 dk beklediler .D Bir ay bekledim o beş dkka gecmedi :)

yok lavantalayıp salon büfesinde saklayacam pıtırcığımı bak bundan Saw 78'i çekebiliriz nıhahaha

parkunun da ceza puanı az diyollaa, onu da yollayabiliriz önden

Onda bu cene varken kesin 70 puanı vardır olmaz o iş :)

Hic sorma cümlelerim fln sertleşti :) Saat 23te acmadılar biliyomusun :) 5 dk beklediler .D Bir ay bekledim o beş dkka gecmedi :)

kıyamam sana bi daha sakin yaz kavga döğüş yoluşma yok azıcık pıtırcık gibi ol oh miss

yok lavantalayıp salon büfesinde saklayacam pıtırcığımı bak bundan Saw 78'i çekebiliriz nıhahaha

parkon dayanamaz ya yazık ölür oralarda onun cezası neyse ben çekerim sevap kazanırım hiç olmazsa

Senlen benim sabıkamız daha az önce bizi yollarlar, şu don yorumundan sonra beni de mapısa atabilirler, tırs tırs tırs :26:

burası da güzelmiş, selam olsun herkese

13. msjda burayı nasıl buldun bakalım
kıyamam sana bi daha sakin yaz kavga döğüş yoluşma yok azıcık pıtırcık gibi ol oh miss

parkon dayanamaz ya yazık ölür oralarda onun cezası neyse ben çekerim sevap kazanırım hiç olmazsa

Söz cok uslu olucaaaam yaslandım zaten artıkk

Pitircik denizde , pitirisko yuzmede. Parkon office kadesa elmyra abla hanim, egem , mune teyze sizin yerinizede yuzecegim muck muck

bu arada bahsettiğiniz kişiyse ,bende aynı fikirdeyim. onun bir kesime olan düşmanlığınında farkındayım. o kesimden birinin kızı olarakta feci kızıyoorum

ablacım senin gibi düşünen çook insan var ama uğraşmaya gerek yok

ohhh hatuna bak sen,akşam gel hesaplaşalım

Yeter artık diyorsun bir noktada ama sesiz de kalamıyorum artık kadiş yaa

bu arada bahsettiğiniz kişiyse ,bende aynı fikirdeyim. onun bir kesime olan düşmanlığınında farkındayım. o kesimden birinin kızı olarakta feci kızıyoorum

Okimm evettt katılıyorum sana,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…