Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:r:
ben topic topic gezen gezentilerden değilim (taş attım kolum yorulmadı ama)
yerim yrdum belli
nüfusa kayıtlı profilim

Duyda inanma
Hem anneler topikinde, hem kirliler topikinde hemde bedava spirmin dağıtılan o ayıplı topikte dolanıyorsun aynı anda.

:r:

Duyda inanma
Hem anneler topikinde, hem kirliler topikinde hemde bedava spirmin dağıtılan o ayıplı topikte dolanıyorsun aynı anda.

o sipirminleri elmiş için topluyoz kızam
transferini ben yapıcam mecbur rezilliğinide ben çekiyorum
bade kökümüzü kaziyacak parkunum

parkunun arkadaşı olmakla en büyük hatayı yaptın office

Topiğe ayak basan hamile kalıyo, kadişe de dedim o kadar "gitme oraya onlar tehlikeli" diye
Dinlemedi, sonuç belli
Bir elmiş kaldı yavrucak:26:
Yakında " gebeler kreşi " yapıcaklar sizin topikinde adınıda

Topiğe ayak basan hamile kalıyo, kadişe de dedim o kadar "gitme oraya onlar tehlikeli" diye
Dinlemedi, sonuç belli

seni de bekliyoruz
o kadar mal mülk kime kalacak doğur 30 35 tane

ellerimi tutun çok rica ederim yazarsam rahat 2 gece yokum

Dinlemedi, sonuç belli

Az kaldı hepsini kapı dışarı edicem. Onun yumurtlama günü, ötekinin kusması, birinin iki testi diğerinin cinsiyeti derken kadın doğuma döndü topik

Neyse ki bade biraz insaflı da bir enayiden alacağımız sipirminleri paintball vasıtasıyla merdivan arkasında bana fışkırtacak

Az kaldı hepsini kapı dışarı edicem. Onun yumurtlama günü, ötekinin kusması, birinin iki testi diğerinin cinsiyeti derken kadın doğuma döndü topik

elmiş hanım açmayacaktın o topiki bak bi kaç gün orda takıldım hamile kaldım be mucize oldu

hergün yeni hamiş haberi geliyo topikten ne bereketliymiş

sen değiştir o topiği elmişin şen gebeler topiği yap

kızlar bakın bu topikte hepiniz arkadaşımsınız, olur da birgün abuk-sabuk yazmaya başlarsam ne olur uyarın beni valla şaka yapmıyorum, office hişt-pişt napıyorsun falan deyin

Son düzenleme:

Allah yokluklarını aratmasın da bir ara vereydiniz bütün arkadaslarım aynı anda ham,le kaldı la hanginizin nazını cekeyim :)

kızlar bakın bu topikte hepiniz arkadaşımsınız, olur da birgün abuk-sabuk yazmaya başlarsam ne olur uyarın beni valla şaka yapmıyorum, office hişt-pişt napıyorsun falan deyin

Ben topuklarına sıkaraktan uyarırım Mapusta öğrendim

Allah yokluklarını aratmasın da bir ara vereydiniz bütün arkadaslarım aynı anda ham,le kaldı la hanginizin nazını cekeyim :)

senden bir de bade'den korkuyorum ben zaten parkun hep sizinle korkutuyo beni düello neyin yapacakmış

ben taciz msjı atarım sana kendine gel hatuuun derim

sadece benim nazımı çek sadece benim hep benle ilgilen bak kız olursa elmayra koycam adını

senden bir de bade'den korkuyorum ben zaten parkun hep sizinle korkutuyo beni düello neyin yapacakmış

Ben belli ederim de parkunla bade sinsiiiiiiii Hele hele parkun mavi kürk icin hepimizin ayağına beton döktürüp denize atar
sadece benim nazımı çek sadece benim hep benle ilgilen bak kız olursa elmayra koycam adını

Sen zaten kıymetlisin ikizlerden sonra kendi cabalarınla yakaladın sipirminleri İlahemsin benim Bade cadısı doğurdu doğuracak zatn :) O kendi kendine doğrusun evinde

dimi ama sen bizi bıkak da parkun hamile kalırsa asıl o zaman bittik demektir nazı niyazı bitmez off sen onu topikinden uzak tut kaplıarı kapat giremesin

kuma konusu fake çıkmış

bi de sahte olabilir diyenlere bi ton laf edildi herkes empati doldu bi anda.hatta soru sorduk diye bile bi ton laf yedik

Ovulasyon tarihini öğrenip üyelklerimi iptal ettirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…