Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Valla ben de kız hissediyorum ne yalan söyleyeyim.

surrender ve jade datlu olduğunuz kadar ağzınızdan bal da damlıyor

sağ ol canım,he bazı arkadaşların adını biliyorum doğru

hakkaten yaw parkun nirde?

en son canım sıkkın biraz yazmış buraya merak ettim,daha gelmezse telden ulaşırım ona.

hakkaten yaw parkun nirde?

olmayan paralarını sayıyodur

Bende Parkunu merak ediyorum. Canım sıkkın diye yazmıştı... :26:

Arkamdan konuşmayın bea
Gömü buldum ,zengin oldum,dahada gelmem buralara

Kadiş çok sevindim canım,kızımız sağlıkla doğacak inşallah.

İşim çok yoğun,misafirim var yatılıbide üstüne kadınım işten çıktı
Kabusta gibiyim,arada telden girip okuyorum ama yazacak vaktim bile olmuyo

Seyyah beni senin aşortmanlardan bile kurtarmıyo bu ara,şalvar giydim,öyle koşturuyom

kadın işten mi çıktı
ev işinden nefret eden biri olarak direk ona takıldım
yaa pardon hanım öle kadın işler yaparken elinde çay bdv yorum yapmak gibi olmuyo demi

aşortmanımı alır gelirim derdim ama badenin dediği gibi iş yapmak yerine parkoon börek yap parkoon çay yap deme ihtimalim daha yüksek

kızam msj attık baksana teline,merak ettik seni

hey yavrum hey biz yardımcıynan mı doğduk sanki

özle bizi

miyabalarrrr kızçeler :80::80:

Gelme kızım ,heç çekemem şimdi seni
Nerden hizmet etcem ben sana,evdeki misafir yetiyo
Sen sora gelirsin ağırlanmaya
kızam msj attık baksana teline,merak ettik seni

hey yavrum hey biz yardımcıynan mı doğduk sanki

özle bizi
İyiki yazmışın buraya

Mesaj kutumda 103 adet mesaj okunmayı bekliyor

Seninkini bulamadım kadişim

parkun 103 mesajıyla bize hava yaptı gitti biz haketmedik bu havaları parkun yoksa kimseler bana mesaj atmıyor diye kıskanmadım yaneee

parkun 103 mesajıyla bize hava yaptı gitti biz haketmedik bu havaları parkun yoksa kimseler bana mesaj atmıyor diye kıskanmadım yaneee

anca hava zaten hep ezikliyo bizi

ben dün sana msj atcektim ama vaz geçtim tuttum kendimi

anca hava zaten hep ezikliyo bizi

ben dün sana msj atcektim ama vaz geçtim tuttum kendimi

keşkem atsaydın eziklendik boş yere ne yazıcaktın? benim alıntı yapılan mesaj ayarlarım da bozuk

komik bişey gördüm onu diyecektim benimde bozuk,niye böyle ki?

tabisi de parkun bozdu gitti benim olmadığım yerde mesajlaşamazsınız dediğini duymuşlar öyle diyollaa

çok yorgunum kadişim çok yoğun bir hafta yine bu hafta :26: sen nasılsın?

tabisi de parkun bozdu gitti benim olmadığım yerde mesajlaşamazsınız dediğini duymuşlar öyle diyollaa

çok yorgunum kadişim çok yoğun bir hafta yine bu hafta :26: sen nasılsın?

benim okul başladı canım daha rahatladım moralim düzeldi Şükür.ama geceleri erkenden uyuyorum hep saat 10 da yatıyorum bu gece iyi dayandım :)

benim okul başladı canım daha rahatladım moralim düzeldi Şükür.ama geceleri erkenden uyuyorum hep saat 10 da yatıyorum bu gece iyi dayandım :)

doğru sizin erken başlıyor değil mi? off allah kolaylık versin kadişim, yazık yorma kendini dinlen moralin iyi olsun da vücut yorgunluğunu atarsın inşallah hemen

doğru sizin erken başlıyor değil mi? off allah kolaylık versin kadişim, yazık yorma kendini dinlen moralin iyi olsun da vücut yorgunluğunu atarsın inşallah hemen

sağ ol canım ama benim branşım pek yorucu bir branş değil okul da rahat zaten..çocuklar gelecek pztesi kreşe başlayacak çok heyecanlıyım sanki ben okula başlıycam

sen napıyosun?

Şşşşt, sessiz olunmisafir var,
Ben sizi çaktırmadan okuyorum

Ofişim telefon meşajından bahsediyom, Kk da nerden gelcek 103 meşaj bir anda
Kafam burda kalmış, meşaj kutusu demişim
Hepücüğüde gereksiz mağaza, banka, operatör mesajı olunca açıp okumuyom, birikiyor böle.

merhaba hanımefendi hoş geldiniz,tanışalım mı

yatır misafirlerini kk ya kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…