Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Mune yakacak birazdan burayı sıvışayım hemen

Mersi hayatım mesajlar fazla eeee yaşta kemale erdi artık bende bir güzellik yapar demi müdürümde

yapar yapar merak etme abla. emekli eder seni siteden kürk tek kişilikse hele abboowwww yandık

ha bu arada mune ablanın eşiyle özel olarak irtibata geçersen o sana illegal yollardan kendi elcağızlariyle verir o kürkü bnce

Tazminat bile vermez anında emekli ederr illegal yollardan gelirim yine ,Kadiş vede parkon da kürkün taliplisi nasıl paylaşcaksak artık

ahaha emeklilikten sonra hiç şansın kalmaz ama daha çok çalışman gerekir. artık begüşe miras bırkırsın :)) şöyle paylaşım olabilir. haftanın belirli günleri değişirsiniz kürkü

ne ka uzun zaman oldu buraya yazmayalı, depresifim de yok canım sıkılıyo çok depresif sana özel mesaj yazamıyorum bebişim, burayı okursan kutuna gitmeni reca edeceğim, bir problem neyin var

ne ka uzun zaman oldu buraya yazmayalı, depresifim de yok canım sıkılıyo çok depresif sana özel mesaj yazamıyorum bebişim, burayı okursan kutuna gitmeni reca edeceğim, bir problem neyin var

he annadım ben yetmiyorum yani sana saçımı süpürge ettim senin için depresifin yokluğunu belli etmiyim diye

off parkonda yok ama yarın gelirim belki dedi..

ofis bize ekşınlı konu lazım ilacımız o

he annadım ben yetmiyorum yani sana saçımı süpürge ettim senin için depresifin yokluğunu belli etmiyim diye

off parkonda yok ama yarın gelirim belki dedi..

ofis bize ekşınlı konu lazım ilacımız o

parkunsuz ve depresifsiz bir geyik topiğinin ayaklarından biri yerinden çıkmış gibidir kadişim parkun say say bitiremedi paraları halbuse ben ona hesap numaramı yollamıştım

açalım bir ekşınlı konu, ama kapalı-açık falan diye belirtelim konunun içeriğinde başka türlü patlamıyor konular hit olarak bu aralar

parkonlar büyük bi badire atlattı canım canı çok sıkkın gelince anlatmak isterse anlatır zaten ama şükür bişey olmadı..

sen de ki kapalıyım bende açığım diye coşalım sonra yoluşuruz :))))))

aaaa yapma ya, tüh tüh üzüldüm çok geçmiş olsun parkunuma kıyamam. düzelsin morali de yine neşesini yerine getiririz burada

biz bir başlayalım çoşmaya sonra biz çekiliriz aradan millet devam eder, sonra gel bana ben çekirdekleri de aldım bekliyorum okurken çitletiriz

evet gelsin de bi biz onu coştururuz :)

zaten moda bu,açık-kapalı konuları.

Ye kürküm ye

Ne kürkmüş beee, hatunların dilinde, kendime kurşun döktüreyim, nazar edip çatlatacaklar beni elem tere fiş kem gözlere şiş

aaaa parkona ne oldu? Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, mevzuyu bilmiyorum ama inşaallah bunla geçmiş olsun.

ben hep diyorum mune, nazar ediyorlar işte bunlardan korunmak için kurşunu döktürmek yetmez, kurşundan elbise yapıp giyinmek gerek iron man gibi neyse ki seninle özelde konuştuğumuzu bilmiyorlar, yine de söylemedim ben kimseye kürkünü bana vereceğini bu sefer de bana nazar ederler, hele hele parkun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…