Mune yakacak birazdan burayı sıvışayım hemen
Mersi hayatımmesajlar fazla eeee yaşta kemale erdi artık bende bir güzellik yapar demi müdürümde
yapar yapar merak etme abla. emekli eder seni sitedenkürk tek kişilikse hele abboowwww yandık
Tazminat bile vermez anında emekli ederr illegal yollardan gelirim yine,Kadiş vede parkon da kürkün taliplisi nasıl paylaşcaksak artık
ne ka uzun zaman oldu buraya yazmayalı, depresifim de yok canım sıkılıyo çokdepresif sana özel mesaj yazamıyorum bebişim, burayı okursan kutuna gitmeni reca edeceğim, bir problem neyin var
he annadım ben yetmiyorum yani sanasaçımı süpürge ettim senin için depresifin yokluğunu belli etmiyim diye
off parkonda yok ama yarın gelirim belki dedi..
ofis bize ekşınlı konu lazım ilacımız o
parkunsuz ve depresifsiz bir geyik topiğinin ayaklarından biri yerinden çıkmış gibidir kadişimparkun say say bitiremedi paraları halbuse ben ona hesap numaramı yollamıştım
açalım bir ekşınlı konu, ama kapalı-açık falan diye belirtelim konunun içeriğindebaşka türlü patlamıyor konular hit olarak bu aralar
parkonlar büyük bi badire atlattı canım canı çok sıkkın gelince anlatmak isterse anlatır zaten ama şükür bişey olmadı..
sen de ki kapalıyım bende açığım diye coşalım sonra yoluşuruz :))))))
aaaa yapma ya, tüh tüh üzüldüm çok geçmiş olsun parkunuma kıyamam. düzelsin morali de yine neşesini yerine getiririz burada
biz bir başlayalım çoşmaya sonra biz çekiliriz aradan millet devam eder, sonra gel bana ben çekirdekleri de aldım bekliyorum okurken çitletiriz
Ye kürküm ye
Ne kürkmüş beee, hatunların dilinde, kendime kurşun döktüreyim, nazar edip çatlatacaklar benielem tere fiş kem gözlere şiş
aaaa parkona ne oldu? Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, mevzuyu bilmiyorum ama inşaallah bunla geçmiş olsun.
Canım nasılsın
Çok şükür canım sen
Ben de iyiyim canım sağolÇok şükür canım sen
makarakukara beben nasıllll
Ben de iyiyim canım sağolKızın nasıl
Geçmiş olsun canım rabbim daha büyük dert vermesinMevsim dönüşü olduğu için alerjisi tekrar belirdi ..
Uyurken burnu tıkanıyor..
Ara ara uyanıyor, ama çok şükür..
Allah başka dert vermesin..
2 güne geçer biter dedi doktorumuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?