Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sağ ol canım ama benim branşım pek yorucu bir branş değil okul da rahat zaten..çocuklar gelecek pztesi kreşe başlayacak çok heyecanlıyım sanki ben okula başlıycam

sen napıyosun?

büyük pıtırcık sünnet oldu bu hafta onun telaşı vardı çok uğrayamadım buralara :) amanın ne kadar stresli bir olaymış gerçekten yaşlandım 1 haftada bir de ben çok evhamlıyım hani kendini sıkarsın sonra rahatlayınca bütün kasların ağrır ya, şu an o durumu yaşıyorum

maşallah ne güzel okul telaşınız başlıyor sizinde :) ayyy üniversiteye gittiklerini de görsek hayırlısıyla, ne ka uzak geliyor bana düşününce :26:

anaam erkek oldu desene damatlığını da gör İnşallah :) küçüğü niye yaptırmadın aynı anda daha kolay olmaz mıydı?

anaam erkek oldu desene damatlığını da gör İnşallah :) küçüğü niye yaptırmadın aynı anda daha kolay olmaz mıydı?

sağol kadişim hepimiz görelim inşallah

aman sorma bizim durum vahim küçük daha 4 yaşında bezden birkaç ay önce kurtulduk doktorda 2-6 yaş arası asla önermiyoruz deyince o kaldı mecburen. ama abisini gördükten sonra sünnet karşıtı olup eylem yapmasından korkmuyor değilim

evet bizim doktorda 7 yaşında yaptırın dedi bekliyoruz :)

Onlar uyuyunca benimde uykum geliyo kadiş.
Yarın gidiyorlar ,BdV ye saldiriciim

bdv fatihi dönüyorrr

Müdürüm saygılar günaydınlar
Parkun bacı kendni ispiyonladı tık mapısa hemen katıksız ceza ver

Parkon'a yakalama emri çıkardım, tez yakalayın kk'nin en kuytu zindanlarına atacağım, gün yüzü göremeyecek
Çamaşır götüreni olmayacak, böcüklerle yarenlik yapacak

Parkon'a yakalama emri çıkardım, tez yakalayın kk'nin en kuytu zindanlarına atacağım, gün yüzü göremeyecek
Çamaşır götüreni olmayacak, böcüklerle yarenlik yapacak

Parkunu yakalayana ödül varmı müdürüm tezzz elden uçtum yakalamak için yok ona çamaşır mamaşırr sarmada yok demi
Kadiş olsaydı anında enselerdi,sırf mavi kürkü ben alayım derdi

Üşüdüm üşüdüm a benim canım üşüdüm
Kürkünü gey kürkünü giy
A benim canım kürkünü giy

Kürküm yok kürküm yok
A benim canım kürküm yok

Alsana alsana
A benim canım alsana

Param yok param yok
A benim canım param yok

Çalsana çalsana
A benim canım çalsana

Nereden nereden
A benim canım nereden

Muneden Muneden
A benim canım Muneden

Yesss canım mavi kürk varya o işte
Beenim olacak o kimse sulanmasın yakarım burayı yoksa

ne işe yararmış bu kürk? gözüm yok zati. şu an kendimi burada misyon üstlenecek kadar yetkili görmüyorum. belki 30bin mesajdan sonra düşünebilirim
buyur abla tutayımda giy

Mune yakacak birazdan burayı sıvışayım hemen

ne işe yararmış bu kürk? gözüm yok zati. şu an kendimi burada misyon üstlenecek kadar yetkili görmüyorum. belki 30bin mesajdan sonra düşünebilirim
buyur abla tutayımda giy

Mersi hayatım mesajlar fazla eeee yaşta kemale erdi artık bende bir güzellik yapar demi müdürümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…