Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

muhteşem ofişş nerelerdesin?

beni çok özledin dimi hasretimden ne yapacağını şaşırdın biliyorum ama bak 1 günde çıktım mapustan

millet 5-6 arası banlandı ben 8 gibi uçtum kibci ablam iyi çalışmış sağ olsun elleri dert görmesin yine beklerim datlum

bu arada bugün doktora gittim kız olduğu kesinleşti,herşey de yolundaymış

ama depreşif ve parkonumu özledim artık

ay kadesacığım gelmiş.hoşgeldin.
kız demek. çok güzel bir haber bu. prenslere bir prenses kardeş. ne güzel canım. maşallah sizlere..
sahi nerdeler onlar.bende merak ediyorum.

ay kadesacığım gelmiş.hoşgeldin.
kız demek. çok güzel bir haber bu. prenslere bir prenses kardeş. ne güzel canım. maşallah sizlere..
sahi nerdeler onlar.bende merak ediyorum.

sağ ol canım sağlıkla gelsin İnşallah..

parkon kötü bi durum yaşadı bi badire atlattı sayılır 2 hafta oldu.. kk ya gelcekti ama daha toparlayamadı kendini demek ki.

depresif de arada uğrayıp kaçıyor çok durmuyor.

aa öylemi. bilmiyordum. umarım atlatmıştır o badireyi.
evet depresif eskisi gibi kkya takılmıyor.

Son düzenleme:
ben bu sayfayı şimdi gördüm yaw kutumu boşalttım kadişim geç oldu biraz ama inşallah unutmadın dedikoduyu

hahahah ne sıkıcısı hayatımda attığım en büyük kahkahayı attım son cümlende

bende yazarken çok güldüm ama haksız mıyım şimdi

neyse sıkıcılıktan çıkıyorum yavaş yavaş sayende ilk hocam bade sonraki sen espiri konusunda

bende yazarken çok güldüm ama haksız mıyım şimdi

neyse sıkıcılıktan çıkıyorum yavaş yavaş sayende ilk hocam bade sonraki sen espiri konusunda

hahaha ben de cevap yazarken çok güldüm, hatta gözlerim yaşardı rimel de gözüme girdi ama hala gülüyorum düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…