Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ohhh mesajlaşan mesajlaşana
Benimkide boş bu arada

sen zaten herşeyi biliyorsun, biz fakir-fukara, garip-gurabalar olayı çözmeye çalışıyoruz yalnız ben de her atışı sayıya çevirmişim istem dışı taktir ettim kendimi bu sayede, yarın bir hediye alırım kendime artık dur popülaritem azalınca sana özet geçeceğim

ben boşuna muhteşem ofiş demiyorum sana

birine üzüldüm çünkü kk da yorumlarına güldüğüm iki kişi var biri o kişiydi iyi saçmalıyordu diğerini de azminden dolay tebrik ediyorum.ama eskisi kadar öfkeli değilim ona orası da bi gerçek.

depresiffff sana da iyi bayramlar

ben kaçar

Hayırlı bayramlar herkese, sevdiklerinizle huzur içinde geçirmenizi dilerim

herkese iyi bayramlar

mune,hanım ve parkon ablalarımın ellerinden diğer bacişkolarımın da gözlerinden öpüyorum

Herkeşe iyi bayramlar.
Büyüklerimin ellerinden öpüyorum .
Küçüklerde el öptürmediğimi öğrensinler artık

Hepinizin bayramı mübarek olsun canlarım..
Büyük olduğuma göre gözlerinizden öpüyorum el öptürtmem yaşlı sınıfına sokmayın beni sakın
Harçlık vereceğim ona göre geçin bakalım sıraya

herkese iyi bayramlar

mune,hanım ve parkon ablalarımın ellerinden diğer bacişkolarımın da gözlerinden öpüyorum

hanım ve benim ellerimizden mi öpüyorsun, küçülde cebime gir hanım ve ben genç fıstık gibi hatunlarız, henüz hayatının baharındaki kadınlara söylenecek söz mü bu parkonun elini öpebilirsin
Hepinizeeeee iyi bayramlar sitenin ennnn geyiksever, ennnnn bdv mikseri hatunları

ben büyüğümsünüz diye saygıdan öyle şey yapmıştım abla :18: yoksa tabii ki sadece parkonun elini öpmek en doğrusu

ben büyüğümsünüz diye saygıdan öyle şey yapmıştım abla :18: yoksa tabii ki sadece parkonun elini öpmek en doğrusu

büyüğüz dimi:44: ama heryerde söyleme büyük olduğumuzu

sadece parkonun 65 yaşında olduğunu bilsinler yeter kk nın en büyük hatun kişisidir kendisi

Bana 55 yaşındayım demişti, 10 yaş küçülterek söylemiş demek ki elini öpmeye gitsem mi acaba? Ayıp olmasın sonra

Bana 55 yaşındayım demişti, 10 yaş küçülterek söylemiş demek ki elini öpmeye gitsem mi acaba? Ayıp olmasın sonra

yok abla küçültmüyo da işte yaşlılık naparsın bazen yaşını bile unutuyo ban da ilk tanıştığımızda liseye gidiyorum demişti

valla ayıp oldu bu bayram toplaşıp gitseydik keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…