Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

günaydın anarşikler

dantem banlanmışsn ama iyi yazmışsın helal sana kız anası

Son düzenleme:
Maçın galibi kim olacak merak ettim
Kim kimi kıskanıyor acep facede yemek paylaşanlar mı, paylaşmayanlar mı

Başınıza pamuk düşse parkondan biliyorsunuz ya:
Dantenin banlandığı mesajı yazdığı saatte ben Kk ya giremiyodum bile
Beni engelleyip çeteyi tek tek banlıyonus, sonrada parkon suçlu

ben paylaşıyorum kardeşim:)
hatta yaptıklarım diye albümde yaptım. tarifleriyle.
rahatsız olan beni sillsin.benim profilim ,benim duvarım. istediğimi koyarım. kimseyede hesap vermek zorunda değilim.

Son düzenleme:

hayır yani anlamadığım paylaşanların derdi neden paylaşmayanlara düştü bugüne kadar ne fotogram paylaştım ne de yer paylaşımı ama insanın yapası geliyor bu kadar acayip düşünceyi görünce

gel parkunum biz kendi pikçırlarımızı paylaşalım da şu kk bir titresin

ben paylaşıyorum kardeşim:)
hatta yaptıklarım diye albümde yaptım. tarifleriyle.
rahatsız olan beni sillsin.benim profilim ,benim duvarım. istediğimi koyarım. kimseyede hesap vermek zorunda değilim.

En uzatılan konular hep bu face konuları dimi
Niye bu kadar uzatıyorlar acep,

Ben yemek yerken bi pikçır çektireyim hemen

Beni başbakan yapın ilk kaldıracağım şeyler arasında "bizim zamanımızda böyle miydi?, hani bizim geleneklerimiz?, nerede o eski bayramlar?, gençlik nereye gidiyor? " muhabbetini kaldıracağım ha bir de kaldırımlara araba park ettirmeyeceğim

ben geyikte hep buraya yazarım. ama çok geyiğe takılmıyorum sanırım. arada bir gelir
cöööö derim. özlem giderir giderim

ben geyikte hep buraya yazarım. ama çok geyiğe takılmıyorum sanırım. arada bir gelir
cöööö derim. özlem giderir giderim

Ben birkaç yere katılmayı denedim. Ama sanırım dilimin ayarı pek yok ve dışarıdan da pek kimseyi isteyen olmuyor.

Ben birkaç yere katılmayı denedim. Ama sanırım dilimin ayarı pek yok ve dışarıdan da pek kimseyi isteyen olmuyor.
burası güzel bence. tatlı üyelrle dolu. ben dahil derrmişimmmm:)
burada kal deyim:))

Son düzenleme:

hahaha o duyguyu biliyorum, yuvaya geri döndüğümde bir afallamıştım, eskiden buralar göz alabildiğine tarlaydı çünkü böyle kedi yavrusu edasıyla bir topiğe sığınayım dedim, kimse yüzüme bakmamıştı sonra kadişle parkun beni evlatlık aldılar sağolsunlar

Zoruna gidiyor insanın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…