- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
ben okudum.
yalnız doktorlar ömür veriyorlsr. annemden biliyoorum. ama 8 ay neden. neden 8 de 9 değil. o biraz garip
İyi akşamlar topiğin kadrolu geyikçileri ve kadrolu olmaya aday geyikçiler,
Sağa sola dağılmayın, siyasete dalmayın, bdvde tartışmayın, banlanırsınız mazallah
Gece uzun müdür çetin
İkazımı yaptım mı yaptım, benden günah gitti, yakaladığımı atarım
kimin 8 aylık ömrü kalmış
hankı konu neyi varmış kızın?
kimin 8 aylık ömrü kalmış
hankı konu neyi varmış kızın?
Gittikçe meraklı bir kimliğe bürünüyorsun farkında mısın
Öngörüm doğru çıkacak diye korkuyorum, mapusta doğumparkonu elini tutsun diye, office'i bebeği yıkasın diye yanına yollarım sen hiiiç merak etme
doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben
Bebek kaç aylık oldu kadesa, erkek mi- kız mı? Sanırım senin ikizlerinde vardı. Çok şekerler bizde ikiz büyütüyoruz o kadar keyifli ki
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.
amin bade İnşallah.şu anda 20 haftalık oldu yani 5 ayık sayılır.kız dedi doktor.evet ikiz paşalarım vardı.seni beekar sanıyordum bn yeğenler mi var ikiz? sizinkleri de Allah bağışlasın.
Müdürüm :26::26::26::26::26::26::26::26:
Küstüm ben
İtina ile tırmanışı bitirdim inişe geçtim ceza puanlarımda
Salça-ekmek ikramım ban sebebi mi
Canım geçmiş olsunSalça ekmek mi ikram ettin
İviiiit
Ekşi tayfasındandı bence konu sahibi, onca artistliklerine rağmen gaffur pijamaları ile salça-ekmek yedikleri söylenir onların, blöfünü gördüm konu sahibi al sana rest derken mune ablacığım sarsıverdi beni
Sen dayanamazsın zatenGezme o taraflarda boşver cezan çoğalmasın Böyle paket olursun sonra
Nasılsın canım durumlar nasıl
İviiiit
Ekşi tayfasındandı bence konu sahibi, onca artistliklerine rağmen gaffur pijamaları ile salça-ekmek yedikleri söylenir onların, blöfünü gördüm konu sahibi al sana rest derken mune ablacığım sarsıverdi beni
İyiyim şükürler olsun canım benimHatta bayağı zamandır iyi olmadığım kadar iyiyim, bugün kendimi çok iyi hissediyorum, annem 1 çuval resim malzemesi hediye etti bana bugün, öyle iyi geldi ki, sürprizleri çok seviyorum ben
senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedimbaktım ki ikram işe yaramıyor
İyi olmana sevindim canımÖyle mi güle güle kullan Kim sevmez sürprizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?