Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ben okudum.
yalnız doktorlar ömür veriyorlsr. annemden biliyoorum. ama 8 ay neden. neden 8 de 9 değil. o biraz garip

Benim bu konulara pek inanasım gelmiyor nedense.

İyi akşamlar müdürüm,mesaj alınmıştır.

hadi iyi akşamlar kızlar fazla takılmıyorum diye geyiklere de giremiyorum benim geyiğim bu kadar olur ancak

kimin 8 aylık ömrü kalmış

hankı konu neyi varmış kızın?

kimin 8 aylık ömrü kalmış

hankı konu neyi varmış kızın?

Gittikçe meraklı bir kimliğe bürünüyorsun farkında mısın
Öngörüm doğru çıkacak diye korkuyorum, mapusta doğum parkonu elini tutsun diye, office'i bebeği yıkasın diye yanına yollarım sen hiiiç merak etme

Bu topic ne zaman bu kadar hareketleniyor bana da söyleyinBen geliyorum kimse yok yada herkes kaçıyor

doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben

doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben

Bebek kaç aylık oldu kadesa, erkek mi- kız mı? Sanırım senin ikizlerinde vardı. Çok şekerler bizde ikiz büyütüyoruz o kadar keyifli ki
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.

Bebek kaç aylık oldu kadesa, erkek mi- kız mı? Sanırım senin ikizlerinde vardı. Çok şekerler bizde ikiz büyütüyoruz o kadar keyifli ki
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.

amin bade İnşallah.şu anda 20 haftalık oldu yani 5 ayık sayılır.kız dedi doktor.evet ikiz paşalarım vardı.seni beekar sanıyordum bn yeğenler mi var ikiz? sizinkleri de Allah bağışlasın.

amin bade İnşallah.şu anda 20 haftalık oldu yani 5 ayık sayılır.kız dedi doktor.evet ikiz paşalarım vardı.seni beekar sanıyordum bn yeğenler mi var ikiz? sizinkleri de Allah bağışlasın.

evet yeğenlerim, ben bekarım henüz o zaman çiftledin yavrularını ne güzel ya rabbim hayırlı evlatlar eylesin hepsini

Müdürüm :26::26::26::26::26::26::26::26:
Küstüm ben
İtina ile tırmanışı bitirdim inişe geçtim ceza puanlarımda
Salça-ekmek ikramım ban sebebi mi

Canım geçmiş olsunSalça ekmek mi ikram ettin

İviiiit
Ekşi tayfasındandı bence konu sahibi, onca artistliklerine rağmen gaffur pijamaları ile salça-ekmek yedikleri söylenir onların, blöfünü gördüm konu sahibi al sana rest derken mune ablacığım sarsıverdi beni

Sen dayanamazsın zatenGezme o taraflarda boşver cezan çoğalmasınBöyle paket olursun sonra
Nasılsın canım durumlar nasıl

Sen dayanamazsın zatenGezme o taraflarda boşver cezan çoğalmasınBöyle paket olursun sonra
Nasılsın canım durumlar nasıl

İyiyim şükürler olsun canım benim Hatta bayağı zamandır iyi olmadığım kadar iyiyim, bugün kendimi çok iyi hissediyorum, annem 1 çuval resim malzemesi hediye etti bana bugün, öyle iyi geldi ki, sürprizleri çok seviyorum ben

senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedim baktım ki ikram işe yaramıyor

İyi olmana sevindim canımÖyle mi güle güle kullanKim sevmez sürprizleri

senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedim baktım ki ikram işe yaramıyor

Gerçekten, senin ceviz ikramını da unutmuşum, haksızlık bu, şimdi #direncoolkul diye konu açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…