Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben

senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedim baktım ki ikram işe yaramıyor

office ciddi misin gözümden kaçmışsın, yoksa şansın olmazdı, demek ki konuları daha iyi okumam lazım.
Bu da ders oldu bana sadece kiblerle yetinmemek gerekiyor demek ki

Konu benimde banlandigim konu ise kendi kendimi ihbar ettim sanirim o zaman ben belkide arada kaynayacaktim bende

office ciddi misin gözümden kaçmışsın, yoksa şansın olmazdı, demek ki konuları daha iyi okumam lazım.

Kaşla göz arası beni kim kibledi ki acaba İkramı hazırlamak için mutfağa koşmuştum ki, anında uçmuşum

yoook, baktım ki cool uçmuş bizzat gelip geyiğe yazdım ceviz ikramımı içimde kalmasın diye zaten 10 puanım var o riski göze alamazdım müdürüm

cool, seni kim kibledi içimizde bir hayın arkadaş var

Kaşla göz arası beni kim kibledi ki acaba İkramı hazırlamak için mutfağa koşmuştum ki, anında uçmuşum

Valla gözden kaçırdım sandım, sırf o yüzden 47 sayfalık face topiğini kiblenen mesajlara işlem yapıp baştan sona bir okumam lazım, arada kiblenmemiş varsa hakkını vereyim

Sen mi yokkkksaaaaaaaaaaaa
Taş uzaktan gelmez zaten

Valla gözden kaçırdım sandım, sırf o yüzden 47 sayfalık face topiğini kiblenen mesajlara işlem yapıp baştan sona bir okumam lazım, arada kiblenmemiş varsa hakkını vereyim

Artık misafire yiyecek içecekte soramayacak mıyız aceeeba

Tadını çıkar canım sen bunu çoktan hakettinSabrın sonu selamettir

Şükürler olsun, nazardan korkar oldum çok, ne zaman bu kadar tıkabasa mutlu olsam arkasında üzülüyorum fazlaca...
Kısmet ya, kesinlikle kısmet... Bu menzilde payımıza düşen ne, yaşayalım görelim

Şükürler olsun, nazardan korkar oldum çok, ne zaman bu kadar tıkabasa mutlu olsam arkasında üzülüyorum fazlaca...
Kısmet ya, kesinlikle kısmet... Bu menzilde payımıza düşen ne, yaşayalım görelim

Haklısın canımBundan sonra hep mutlu olursun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…