Herkes sever Sen nasılsın kızlar nasıl ?
İyiyim canım sağolKızlar iyiler çok şükür
Bir haberim daha var ama, burada verirsem ömür beni keser
Acaba ne
doğum masraflarını kk ailesi olarak karşılayacaksanız neden olmasın ama parkon bebeği yıkasın ofis elimden tutsun depresif de doğum fotoğrafçılığı yapsın isterim ben
senin salça-ekmeğin benim ceviz ikramımdan önce olduğu için sen gittin, sayende ben gitmedimbaktım ki ikram işe yaramıyor
Söyle söyle duymaz:18::18::18:
Merak ettim çabuk söyle
office ciddi misingözümden kaçmışsın, yoksa şansın olmazdı, demek ki konuları daha iyi okumam lazım.
Bu da ders oldu bana sadece kiblerle yetinmemek gerekiyor demek ki
Olamaz mıııııııı, olabiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir:44::98::123::119:Olabilir mi
Olamaz mıııııııı, olabiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
[video=youtube;9y6jH3H_TLg]http://www.youtube.com/watch?v=9y6jH3H_TLg[/video]
office ciddi misingözümden kaçmışsın, yoksa şansın olmazdı, demek ki konuları daha iyi okumam lazım.
Bu da ders oldu bana sadece kiblerle yetinmemek gerekiyor demek ki
Kaşla göz arası beni kim kibledi ki acabaİkramı hazırlamak için mutfağa koşmuştum ki, anında uçmuşum
yoook, baktım ki cool uçmuş bizzat gelip geyiğe yazdım ceviz ikramımı içimde kalmasın diyezaten 10 puanım var o riski göze alamazdım müdürüm
cool, seni kim kibledi içimizde bir hayın arkadaş var
yoook, baktım ki cool uçmuş bizzat gelip geyiğe yazdım ceviz ikramımı içimde kalmasın diyezaten 10 puanım var o riski göze alamazdım müdürüm
cool, seni kim kibledi içimizde bir hayın arkadaş var
Valla gözden kaçırdım sandım, sırf o yüzden 47 sayfalık face topiğini kiblenen mesajlara işlem yapıp baştan sona bir okumam lazım, arada kiblenmemiş varsa hakkını vereyim
:118::119:
Çok şaşkınım hala ve çok çok çok çok çok tuhaf duygulara ev sahipliği yaptırıyorum kalbime şuanda
Tadını çıkar canım sen bunu çoktan hakettinSabrın sonu selamettir
Şükürler olsun, nazardan korkar oldum çok, ne zaman bu kadar tıkabasa mutlu olsam arkasında üzülüyorum fazlaca...
Kısmet ya, kesinlikle kısmet... Bu menzilde payımıza düşen ne, yaşayalım görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?