Teşekkür ederimHanım abla takılmadığı için bu konuya ona diyorum ama başka ablaları tanımadan demek istemedim. Sorun yapan olabilir.
Çocukları bırakacak yerim olsa bende gelirdim:26:
Bayanlar ben biraz gripliyim de biraz dinlensem iyi olacak
Evet ablam yarın başlasam 1-2 ay içinde sizin gruptayımAma bugün yarın bir başlayamadım Ama başlayacağım inşaallah
Abla yanında beni de götürsene ya, survivora gidenler bi deri bi kemik kalıyo
Çocukları bırakacak yerim olsa bende gelirdim:26:
Nevreste, bir daha düşün, Hanım azimli bir asker eşi, seni korur kollar ama Med, Med aç kalırsa seni yer
Teşekkür ederimHanım abla takılmadığı için bu konuya ona diyorum ama başka ablaları tanımadan demek istemedim. Sorun yapan olabilir.
Ben de un ile oklava mı alayım
Dur ya zayıflamaya gidiyoruz orda çiğ balık falan yemek zorunda kalır zayıflarız
İşte bu gerginlikleri hep konserveden abla. Salata normal yemek yeseler böyle aksi olmayacaklarHanım,
benim eşim hiç anlamaz okey vs, kayınpederim meraklıdır okeye, her yaz gittiğimizde mutlaka okeye oturtur beni, onu tek yenebilen benim, okeyleri çift çift çekerim, birde onlardan gözlük yaparım oyunu bitirirken, çok hoşuna gider, tüm yöre halkını dolanır bizim gelin beni yendi okeylersen gözlük yaptı der
Bir ara hergün okey, 51 oynardım, gırgırına tabii, kızı okey masasında doğuracaktım, doğum yaptığım güne kadar okey oynadım
Tavlayı da bildiğin erkek tavlası olarak öğrendim kayınpederimden, asker emeklisi o da, haliyle tavla öğreneceksin deyince gelin olarak sıkıyorsa öğrenme
Geçmiş olsun yat dinlen sen hemen sabah ta dinç gel
Yok ben orda yemek yapmıyacağım sonra kilo veremeyizSen yemekleri yapardın orada, fazla çeşitte yok, balık tut nevoş pişirsin, deniz suyuyla pilav...Balıkları ben tutacağım
Sen hemen yemek ediliğini bırak spor bölümüne geç nevoşşş
Gelcenmi götüreyim senide atla züpürgemedolabındaki kıyafetleride getir satış ta yaparsın gitmişken
Beyzade baksın işte
Kıyamam ya, korkuttuk çocuğu
Rahat rahat diyebilirsin..Nickleri genelde kısaltarak kullanıyoruz zaten :)
Sen hemen yemek ediliğini bırak spor bölümüne geç nevoşşş
Gelcenmi götüreyim senide atla züpürgemedolabındaki kıyafetleride getir satış ta yaparsın gitmişken
Beyzade baksın işte
Nevreste, bir daha düşün, Hanım azimli bir asker eşi, seni korur kollar ama Med, Med aç kalırsa seni yer
Kıyamam ya, korkuttuk çocuğu
Rahat rahat diyebilirsin..Nickleri genelde kısaltarak kullanıyoruz zaten :)
Un veriyolar orda bi gıdımcık, oklavanı kap gel
Nico,
gidiyor musun?
Geçmiş olsun, Allah rahatlık versin
Eskileri satmayaydım bak keşke, orda giyerdim
Ahahhhahhha ahahhahahh hhhahahhahasdaljds
Sesli gülüyorum
Kaçırmışım bu mesajı
İnsan eti hazımsızlık yapıyo müdür, açlıktan ölürüm daha iyi
Yok ben o olaydan sonra dersimi aldım medcezircim. Temkinliyim artık. Azıcık tırsmadım değilNick kısaltıyoruz diyorsun da çekirge samimi olanlar kısaltıyor demişti. Baksana bana millan nico dedi diye ajan olmadığım kaldı. Neyse :26:
Onda anlaşalım ona göre seninle geleceğim
Boşver oldu öyle bi anlaşmazlık geçti gitti
Bana med ya da medo diyebilirsin..
Anarşik ya da pazarlamacı da diğer lakaplarım
Yok ben o olaydan sonra dersimi aldım medcezircim. Temkinliyim artık. Azıcık tırsmadım değilNick kısaltıyoruz diyorsun da çekirge samimi olanlar kısaltıyor demişti. Baksana bana millan nico dedi diye ajan olmadığım kaldı. Neyse :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?