Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bayanlar ben biraz gripliyim de biraz dinlensem iyi olacak

Geçmiş olsun yat dinlen sen hemen sabah ta dinç gel

Evet ablam yarın başlasam 1-2 ay içinde sizin gruptayımAma bugün yarın bir başlayamadımAma başlayacağım inşaallah

Sen hemen yemek ediliğini bırak spor bölümüne geç nevoşşş

Abla yanında beni de götürsene ya, survivora gidenler bi deri bi kemik kalıyo

Gelcenmi götüreyim senide atla züpürgeme dolabındaki kıyafetleride getir satış ta yaparsın gitmişken

Çocukları bırakacak yerim olsa bende gelirdim:26:

Beyzade baksın işte

Teşekkür ederim Hanım abla takılmadığı için bu konuya ona diyorum ama başka ablaları tanımadan demek istemedim. Sorun yapan olabilir.

Kıyamam ya, korkuttuk çocuğu
Rahat rahat diyebilirsin..Nickleri genelde kısaltarak kullanıyoruz zaten :)

Ben de un ile oklava mı alayım
Dur ya zayıflamaya gidiyoruz orda çiğ balık falan yemek zorunda kalır zayıflarız

Un veriyolar orda bi gıdımcık, oklavanı kap gel

İşte bu gerginlikleri hep konserveden abla. Salata normal yemek yeseler böyle aksi olmayacaklar

Nico,
gidiyor musun?
Geçmiş olsun, Allah rahatlık versin

Sen yemekleri yapardın orada, fazla çeşitte yok, balık tut nevoş pişirsin, deniz suyuyla pilav...Balıkları ben tutacağım
Yok ben orda yemek yapmıyacağım sonra kilo veremeyiz

Abla ben yemek bölümünden nasıl kopayımKilolarımla yaşamaya karar verdim

Kıyamam ya, korkuttuk çocuğu
Rahat rahat diyebilirsin..Nickleri genelde kısaltarak kullanıyoruz zaten :)

Yok ben o olaydan sonra dersimi aldım medcezircim. Temkinliyim artık. Azıcık tırsmadım değil Nick kısaltıyoruz diyorsun da çekirge samimi olanlar kısaltıyor demişti. Baksana bana millan nico dedi diye ajan olmadığım kaldı. Neyse :26:

Eskileri satmayaydım bak keşke, orda giyerdim

Nevreste, bir daha düşün, Hanım azimli bir asker eşi, seni korur kollar ama Med, Med aç kalırsa seni yer

Ahahhhahhha ahahhahahh hhhahahhahasdaljds
Sesli gülüyorum

Kaçırmışım bu mesajı

İnsan eti hazımsızlık yapıyo müdür, açlıktan ölürüm daha iyi

Boşver oldu öyle bi anlaşmazlık geçti gitti

Bana med ya da medo diyebilirsin..
Anarşik ya da pazarlamacı da diğer lakaplarım

Nico acemilere su yok bu forumda, kiril alfabesiyle yazmayı denesen

Nico,
o konu orada kalsın gülüm, burdaki sohbetlere katılabilirsin, burayı özellikle açtım ki isteyen istediği gibi girip sohbet etsin diye, konu sahibesi olarak ben gözükürüm ama en çok kim sahip çıkıyor dersen Hanım nerdeyse hergün girer, office diye bir kardeşimiz var o da girer, rahatça gelin sohbet edin, biz olsakta olmasakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…