Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Evet ablam yarın başlasam 1-2 ay içinde sizin gruptayımAma bugün yarın bir başlayamadımAma başlayacağım inşaallah

Abla doğu anadolu bölgesinde oynanıyormuş gidip öğrenelim :86:

Bizi çok hafife aldılar müdürüm, bilselerki hepsini cebimizden çıkarırız bu seferde survivor'a başvurmak istiyorum kocamda destekliyor git hatun diyor bide tşört yaptırcam kk yazdırıp

Biz de iyi düşeriz..Böyle Löp diye..Düşeceğimiz yeri de iyi biliriz, xs'lerin üzerine

Bizde gardımızı alırız şekerrr

Abla yanında beni de götürsene ya, survivora gidenler bi deri bi kemik kalıyo

Hanım,
benim eşim hiç anlamaz okey vs, kayınpederim meraklıdır okeye, her yaz gittiğimizde mutlaka okeye oturtur beni, onu tek yenebilen benim, okeyleri çift çift çekerim, birde onlardan gözlük yaparım oyunu bitirirken, çok hoşuna gider, tüm yöre halkını dolanır bizim gelin beni yendi okeylersen gözlük yaptı der
Bir ara hergün okey, 51 oynardım, gırgırına tabii, kızı okey masasında doğuracaktım, doğum yaptığım güne kadar okey oynadım
Tavlayı da bildiğin erkek tavlası olarak öğrendim kayınpederimden, asker emeklisi o da, haliyle tavla öğreneceksin deyince gelin olarak sıkıyorsa öğrenme

Canım takılıyoruz
Bana abla veya nevo-nevoş diyebilirsin

Teşekkür ederim Hanım abla takılmadığı için bu konuya ona diyorum ama başka ablaları tanımadan demek istemedim. Sorun yapan olabilir.

Med ablan bıçağını biliyor bak, her ay 4 kg alman lazım, yağ değil hee kas olarak yoksa kodoman olamazsın

Ya cool cum açma şu kodoman konusunu bence gene sıkıntı çıkmasın. :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…