Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hanım,
Keşke herkes birbirine yakın otursaydı, feci okey oynardık, bende okey ve 51'de iyiyimdir, tavlada da idare ederim

101 biliyormusunuz, böyle birbirlerine işliyor işliyor puan yazdırttırıyorsun

Sen öle zannet bakalım
2 sene evvel wipeouta başvurmuştum biliyonmu nımıssızlar seçmediler bile

Helal olsun Hanım,
konuş arkandayım, bunlar bizi xs görünce bir lokmada yutacaklarını sandılar, biz çevikiz, hızlı hareket ederiz, yakalamaya çalışanların elinden çabucak kaçarız
Keklik gibi sekeriz

------
Cool 101'i bilmiyorum, benim tek bildiğim 101 A101

Benimde öyle

Abla orda L'ler yarışamaz zaten..Kendimi düşünemiyorum o koca toplar üzerinde atlayıp zıplarken, kesin birini patlatırım

Ne L olanlar yarıştı orada birazda güce bakıyor bu,niye patlacan topları ayol bişcik olmaz

Hanım,
Keşke herkes birbirine yakın otursaydı, feci okey oynardık, bende okey ve 51'de iyiyimdir, tavlada da idare ederim

Ne güzel olurdu,okey günleri yapardık,51'i de çok iyi oynarım,hatta eşimide acayip yenerim genelde tavladan çakmam kız tavlası biliyorum sadece

101 biliyormusunuz, böyle birbirlerine işliyor işliyor puan yazdırttırıyorsun

Bak onu bilmiyorum işte

Olmaz mıAblam yazdan beri 3-4 kilo aldım 40 beden oldum olacağım

Sen hemen veriyorsun ama nevoşşş

Anladım ablam ama ben o kadar bilmiyorum galiba :26:

Taş takip edeceksin sadece

Hayır yav, izmirdeyim ben
hakkarim 101,51,aznif,domino gibi oyunların oynandığı bi site

Ahahahaha kumarcı olmadığım nereden belli
Rezil oldum ya, hakkaride yaşıyorsunda çok sevdin benimsedin diye hakkarim diyorsun sandım
Ablamlar yazlıkta çok oynarlardı ben onlardan biliyorum

Biz de iyi düşeriz..Böyle Löp diye..Düşeceğimiz yeri de iyi biliriz, xs'lerin üzerine

Bayanlar ben biraz gripliyim de biraz dinlensem iyi olacak

Ahahahaha kumarcı olmadığım nereden belli
Rezil oldum ya, hakkaride yaşıyorsunda çok sevdin benimsedin diye hakkarim diyorsun sandım
Ablamlar yazlıkta çok oynarlardı ben onlardan biliyorum

51 zaten yazlık oyunudur 51 çok oynardık yazlıkta..

Ama hakkarim resmen bağımlılık yapıyor yav..101 ve azniften sonra canlısını oynamak kesmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…