- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Günaydınnnn mapusta yatan yatanaa ne oluyiii burdaaaa
Ben çok usluyumm hecc ban yemedim, çünkü kendimi tutuyorum Bdv bakmıyorummm
Bence bunu özellikle bu topikte çok dillendirme, ne oluyorsa bu topiğe yazanlara oluyor, hiiiç banım yok deyip f tipine düşenler anlatsın benden çektiklerini
Ne çektiler be
F tipini sevdik, sık sık girmek istiyoruz, sohbet bahane müdürümün topiği şahane diyenler, yarından itibaren şehirdışına çıkıyorum, 3-5 gün yokum, gidiyorum amaaa nefesimi ensenizde hissetmeniz için donanımlı gidiyorum, yokum numarası yapıp aniden belirebilirimde, olurda yoksam yöneticilerimize emanetsiniz
Öpüldün Mona
Bence bunu özellikle bu topikte çok dillendirme, ne oluyorsa bu topiğe yazanlara oluyor, hiiiç banım yok deyip f tipine düşenler anlatsın benden çektiklerini
Ne çektiler be
F tipini sevdik, sık sık girmek istiyoruz, sohbet bahane müdürümün topiği şahane diyenler, yarından itibaren şehirdışına çıkıyorum, 3-5 gün yokum, gidiyorum amaaa nefesimi ensenizde hissetmeniz için donanımlı gidiyorum, yokum numarası yapıp aniden belirebilirimde, olurda yoksam yöneticilerimize emanetsiniz
Öpüldün Mona
Rutubet kokan biri daha geldi...
Müdürüm bi sonraki yılı iple çekiyom.Eli maşalı,cımbızlı vs.ne varsa hepsinde oyum senindir.
Yaptım ama niye yaptım bi sor...Hiç pişman değilim,zaten demirden korksak lokomotife binmeyiz.
Tutamadım kendimi.Beni senle tehdit etmişler bi de... Ben kendimi sana şikayet etmiş insanım ayol.
Hadi iyi geceler müdürüm.
Günaydınlar hayırlı cumalar hepinize
Günaydınlar,hayırlı cumalar.
Mona hoşgeldin,insafsız müdür gene mi işbaşındaydı
Hoş bulduk parkon ablam...Valla görevidir,ona bir şey dediğim yok zati. Polemiğe girmem şarttı orda,ben de girdim.
Epeydir kimse yok buralarda,kadiş abla nerde ?:44:
parkon cnm nasılsınn
kartları çiftlemişsin
ahaha,pişman değilim,cezamı yatar çıkarım diyosun
gene müdüre karşı dolduramadım,çete kurcam ama taraftar bulamıyom
Aynen.Geçenlerde bi polemik daha yaptım,özel mesajla ihbar edip banlattırdım kendimi.
Günaydın ablam sana da hayırlı cumalar...
Sorma yaa,3 gün tıktı bu sefer beni.Ama pişman değilim.Polemiğimi yaparım mapısta da yatarım.
Merhabalar KK bayanları
Müdürüm herkesi mapusa göndermiş. Bir ara tırsmadım değil :18:
Ama admin olarak bazı görevleri var
Günaydınlar,hayırlı cumalar.
Mona hoşgeldin,insafsız müdür gene mi işbaşındaydı
Aynen.Geçenlerde bi polemik daha yaptım,özel mesajla ihbar edip banlattırdım kendimi.
Müdürüm biletimizi kesti
4 günde beni tıktı mapısa hemde F tipiymiş birde nem kokuyordu oralaraç susuz bıraktı resmen bizi yakan yaktı kendide üyelik iptali etti
Bunuda denemek lazım güzelmiş
Bir kerede bana sataşan olmuştu syafaya yazdım sonra editledim not diye,müdürüm cezama razıyım didimmm ihbar ettim ama sağolsun kıyamadı bana
Ablam kurallar işte ne yapacaksın
Valla zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler abla.Zafer bizim oldu.
Bana da siyasette epeydir kıyamıyodu ama bu ara cımbızlamadık yerim kalmadı.
Kural olmadan olmaz zaten,yoksa ipin ucu kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?