Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Geldim geldimmmm
Evim evim güzel evim
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı

İyi ki geldin be mune bir taraf bekretten geçilmiyor ; öte taraf hepten

Geldim geldimmmm
Evim evim güzel evim
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı

Hoşgeldin..Şükür yahu...Resmen sirk alanına döndü 3 günde site..
Bdvde kızlık zarı, siyasette sahte haber kusucaz.

Hoşgeldin..Şükür yahu...Resmen sirk alanına döndü 3 günde site..
Bdvde kızlık zarı, siyasette sahte haber kusucaz.

Yokluğum belli oldu desene an itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz

Yokluğum belli oldu desene an itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz

Hem nasıl valla..

Öff ya bu bekleme işini hiç sevmiyorum
Narkozun etkisiyle yazmışımdır ne yazdıysam kayda geçmesin

mune belki beni de banlarsın:18:
o yüzden hoş geldin diyemiycüüm

mune lutfen banlama hayır kendım için değil parmacıkların yorulur sonra bea konuları kapat gitsin

hoşgeldin mune heeeç bişi yapmadım bu sefer ben masumum, dur hemen banlamaya başlama çekirdeğimi alıp geliyorum

Hoşbuldum çok sağolun, ne güzel karşıladınız beni öyle
Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizi gerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin

hoşgeldin mune heeeç bişi yapmadım bu sefer ben masumum, dur hemen banlamaya başlama çekirdeğimi alıp geliyorum

Bende masum bir dönemdeyim ofisim , az kay sağa bende patlamış mısır getirdim , beraber izleyelim

ay gitme bir dahaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bende masum bir dönemdeyim ofisim , az kay sağa bende patlamış mısır getirdim , beraber izleyelim

şincik herkeşler bizi kıskanıyor ausum izlemekle kalmayıp kayda alalım canımız sıkıldıkça izleriz

Benim hiç korkum yok, banla gitsin bunları müdürüm, önce ofişten başla bence

aha sana eksi rep neyin verecektim yine artı repe bastım anla işte ne ka pambık gibi bir kalbim var :gidersem senide götürürüm smiley:

Gitme bir daha ablam

Dur önce bi emin olalım , arada bir falsomuz olduysa ilk bizden başlar bu mune

Şu yazdığım son mesajım olup ardından grileşirsem çok gülmeyin arkamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…