- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.061
- 1.423
- 60
Günaydınlarrr hayırlı sabahlar
Müdürüm ne zaman geliyorsun
Geldim geldimmmm
Evim evim güzel evim
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı
Geldim geldimmmm
Evim evim güzel evim
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı
Hoşgeldin..Şükür yahu...Resmen sirk alanına döndü 3 günde site..
Bdvde kızlık zarı, siyasette sahte haber kusucaz.
Yokluğum belli oldu desenean itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz
Yokluğum belli oldu desenean itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz
hoşgeldin muniş ablaYokluğum belli oldu desenean itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz
hoşgeldin muneheeeç bişi yapmadım bu sefer ben masumum, dur hemen banlamaya başlama çekirdeğimi alıp geliyorum
ay gitme bir dahaaaaaaaaHoşbuldum çok sağolun, ne güzel karşıladınız beni öyle
Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizigerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin
Bende masum bir dönemdeyim ofisim , az kay sağa bende patlamış mısır getirdim , beraber izleyelim
Benim hiç korkum yok, banla gitsin bunları müdürüm, önce ofişten başla bence
Hoşbuldum çok sağolun, ne güzel karşıladınız beni öyle
Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizigerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin
şincik herkeşler bizi kıskanıyor ausum izlemekle kalmayıp kayda alalım canımız sıkıldıkça izleriz
aha sana eksi rep neyin verecektim yine artı repe bastımanla işte ne ka pambık gibi bir kalbim var :gidersem senide götürürüm smiley:
Benim hiç korkum yok, banla gitsin bunları müdürüm, önce ofişten başla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?