Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bitki çayı içiyorum bitince kalkacağımBenim eşimde öyle biz gece kuşuyuz adam 5:30 kalkıp işe gidecek hala oturuyor

Saat neredeyse 01:15... 05:30'da işe gidecek öylemi
Ben bu saatte hala oturuyor olsam sabah 05:30'da mehter takımı odama gelse uyanamam

Saat neredeyse 01:15... 05:30'da işe gidecek öylemi
Ben bu saatte hala oturuyor olsam sabah 05:30'da mehter takımı odama gelse uyanamam

Evet canım o saatte kalkıyor tabi bende kahvaltı içinSonra hazırlanıp çıkıyorAlışkanlık
Hadi kaçtım hayırlı geceler

Günaydınnn herkeseeee
Biz şimdi beğeni yapabiliyor muyuz artıkınn, alıntılar özel mesaj kutusuna düşmesin ama artık yaw :97::97:

Bakıyorum şimdi

altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size

gene ne yapmışım yahu hanı nerde geyık hep amerıkanın işi bunlar ıkı hafta yokum forumda benı ozle benı zalımmune hep yollarımı gozle bugun 23 nısan hep neşeyle doluyor ınsanneyse ben kacıyorum artık bu karıkaturde benden geyık sohbetı sakinlerıne sabah şekerlemesı olsun

Abla sana yine ne oldu ya

Hanım'ı mapustaki gençlere sahip çıksın diye ara ara gözlemci olarak kk f tipi mapısa yolluyorum, o da alıştı artık, göndermezsem içi rahat etmiyor, mune ille de beni gönder diyor kıyamayıp gönderiyorum

Nereye gidiyorsun tolinnn, sen olmayınca geyikten kimi banlarım ben sen banlanmaya bende seni banlamaya alışmıştık, gül gibi geçinip gidiyorduk, başlamışsın yine zalım mune türküsüne

işteee ben olmayınca bak nasıl canın sıkılıcak offf tolin gelsede az geyık yapsa dıyceksın ıkı hafta calısmam gereken bı sınavım var sonra rahatım yoksa temellı gıtmıyorum conem sen hıc meraklanma neyse ben kacayım topiğin birine gene geyık bombası attım sen onu yakalamadan tüyiyim ben

Abla sana yine ne oldu ya

Mapısa tıktı müdürüm sorma alıştım artık

Müdürüm aşk olsun yani,bu sefer şiddetle itiraz ediyorum cezama olmuş artık 40 point cezam var ..Gözlemci yolluyorsun ama gençleri zapt edemiyorum artık oralarda bu seferki F tipi mapıs çok dokundu hep uzaktan baktım okudum durdum

Günaydınnnn mapusta yatan yatanaa ne oluyiii burdaaaa
Ben çok usluyumm hecc ban yemedim, çünkü kendimi tutuyorum Bdv bakmıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…