Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

parkon,
yazdıklarını kayda aldım, 1 gider 5 gelirsen bende seni sustururum, sitenin en derin köşelerine atarım kimse bulamaz

IP mi değiştiririm gene gelirim.
Beni zorla dışarda tutarsanız psikolocimi bozuluyo, ortalığı karıştıracak konular açarım.
Baya eğlenceli olur aslında be, medcezirnrn ofişimi yolarım

Siyasette kaçıncı konun bu olay yaratan, sonu heppp belli, yalnız konu seçimlerinde tam isabetsin, takdir ediyorum
çok fazla oldu değilmi.. hissediyorum hangi konu olay yaratır . içgüdüsel bir şey bu

Son düzenleme:
ben kedi gibi kenardan gri gri gezdim gelemedim yakalarlar diye, ha tabi bir de istenmediğim yere gelmem hıh modu da vardı gençlik işte

O değil de 3 yıl neden gri kaldın ya ? Çok uzun bir süre.

Benim başıma da gelir mi o ?

O resmi yolu ben de az buçuk biliyorum galiba

Eğer 1 aydan uzun ban yersem seni bulurum Med

çok fazla oldu değilmi.. hissediyorum hangi konu olay yaratır . içgüdüsel bir şey bu

Hislerin kuvvetli demek ki, şu anda burda yazanlar hakkında ne hissediyorsun, kutularında büyük mü vaaar, küçük müüü
Bundan sonra oky'nin sihirli küresine danışacağım

Beni zorla dışarda tutarsanız psikolocimi bozuluyo, ortalığı karıştıracak konular açarım.

ip değiştirmekle olmuyo o iş..Çat diye yakalanıyon..id değşştirmen lazım yavrukuşum..O da pcyi komple değiştirmen anlamına geliyor
Bana sor bu işleri

Ahaha, bende bademden yağ aldırırım sonra,

Ya, gör işte bunlar hep ondan..piskolocimi bozdular

O resmi yolu ben de az buçuk biliyorum galiba

Eğer 1 aydan uzun ban yersem seni bulurum Med

Vermem o sırlaro kimseciklere, gene kapı dışarı edilirim valla

Kendin gibi dolanamıyposun yav..Girsen nolcak..Çok sıkıntılı şahsen..

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim de hayal gücüm çok geniş, valla öyle bir yazar gelirim ki, konu bile açarım.

Eskiden mirc vardı insanlarla konuşurken söylediğim hayali karakteri not etmiştim. Sonra yalanımı unutup patlamayayım diye

Hahahaha .

Burda da baş karakterlerin üstüne oynarım valla . Taraf olurum

Hislerin kuvvetli demek ki, şu anda burda yazanlar hakkında ne hissediyorsun, kutularında büyük mü vaaar, küçük müüü
Bundan sonra oky'nin sihirli küresine danışacağım
kutularında uyku var. bak parkon yatıyor. nasıl bilirim amma

Pc değiştirmek demek hmmm ...

Vermem o sırlaro kimseciklere, gene kapı dışarı edilirim valla

Kendin gibi dolanamıyposun yav..Girsen nolcak..Çok sıkıntılı şahsen..

Gerçi aynen. O da çok kötü. Ben kendimi hemen açık ederdim galiba :44:

Pc değiştirmek demek hmmm ...

Gerçi aynen. O da çok kötü. Ben kendimi hemen açık ederdim galiba :44:

Ben çareyi en son onda bulmuştum :) Neyse pc'im yenilenmiş oldu

Evet anlaşılıyor hemen..Başka türlü davranamıyosun ki..Tavrın, tarzın belli..Bilenler anlıyor hemen..Sonra bir sürü yalan dolan, yok ben değilim, yok karıştırıyosunuz bilmemne..
Amaan valla çok sıkıntılı..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu durumda en güzeli , kelimeleri yumuşatmak işte. Ben onu öğreniyorum şimdik.
2009dan beri üyeyim , bütün ceza puanlarımı 2013te topladım.
40-50 puan kadar filan
Bdv'ye bir girdim. Ben yoksa hep yok saç, yok kıl tüy , yok zayıflama da takılıyordum ne güzel .

O değil de 3 yıl neden gri kaldın ya ? Çok uzun bir süre.

Benim başıma da gelir mi o ?

yok gelmez bizim böyle bir atarlı zamanımıza denk gelmişti, banlandık çete olarak aslında biz gelsek eminim banımızı açarlardı da işte olayın gazisi olarak oky ve ben kaldık gerçi bir tek hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…